Arkadaslar net bi şekilde anlamak için diğer konumu okur musunuz böyle birşey mümkün mü diye konu açmıştım yine yazıcam..Eski sevgilim bankacı.Ben Sivaslıyım bana sormuştu Zara'lılar nasıl biri diye..Ben de söylemiştim şöyle şöyle diye..Akşam facede dolaşıyorum tanıyor olabilceğin kişilerde bi kız çıktı ortak arkadasta yok..Profile baktım memleket kısmında Zara yazıyordu..Dedim arkadaslık falan mı gnderdi ben de çıktı diye kurt düştü içime..Kıza mesaj attım şu isimde biri sizi arkadas olarak ekledimi şu günlerde diye..Oda evet engelledim cevabınızı aldıysanız sizide engelliycem yazdı birşey yazmadım..Sonra ayrıldım zaten kendide itiraf etti..Bu sabah beni aradı bana yardım et kız beni şikayet etmiş işten atılıcam dedi..Düşünün boynuzlanan benim yine benden yardım istiyor..Yine vicdanım el vermedi tamam edeyimde ne yapayım dedim ben müdürle konuşayım sen ben ekledm dersin falan diye rica etti.İlk sorum şu işten atılır mı?Veya ne olur..İkinci sorum şu ben olaya dahil olursam ne gibi durumlar olur yani sabıka veya bi işlem yaparlar mı ona göre yardım edicem..Zaten kendisine dedim edebilceksem edeyim sonra defol git diye..