• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım !

Kızlar ben bir durum içindeyim bu durumu yaşayan yada yaşayan birini tanıyan varsa bana yardım edebilir mi? gerçekten zor bir durumdayım bir karara varmam lazım. ben 2011 yılında bi ilişkiye başladım ve 6vardonrasında önümüzde çok zaman oldugunu bilmeme ragmen sözlendim. tabi o zamanlar 18 yaşındaydım her şey güllük gülistanlık. ama zamanla sorunlar oldu.
daha sonrasında sözlendikten sonra adetleri bilirsiniz işte kaynana gelinine bayramlık alır falan. ilk başta hiç bi şekilde ummadım gittim bayramlıklarımı kendim aldım ve karşı taraftanda gel alalım teklifi gelmedi. zaten ilk başta ikimizde öğrenciydik sustum ama aileside akıl edemedi. daha sonra baktm diger arkadaşlarımın kaynanaları sözlüleri daha bayram gelemden telaşın içinde bende söyledim.ama her bayram bu aramızda sorun oldu benim Allah şükür maddi durumum çok iyi ama yarım elma gönül alma. neyse daha sonra çalışmaya başladı ve yine benim en ufak isteklerime param yok dedi. en ufak bir örnek; geçen gün bir çikolata istedim param yok cebimde yol param var dedi.
ve ben bi karar vermek zorundayım 3 hafta sonra nişanım olucak.
gecen ay piyasaya çıktım ve nişanlık bakmaya başladım onuda aradım dedim işte baktım 2 yerde begendim biri 2 buçuk digeri 1bucuk evet çok pahalı bende biliyorum ama ben arayıp söylediğimde bana almıyorum işine geliyosa demek ne kadar doğru.
gecen çarşıya cıktık ya ne fiyatını sordun mu dedi. bir çanta begendim satıcı poşete koydu o içeri ödeme yapmaya girdi ve sonra beni çagırdı bu çanta 75 liraymış diye ee ben napıyım yani bırak ozaman dedim başka bi magazada 55 tlye aldım bana aldıktan sonra dediği şey; bunlar bizim orda 20 tl.
çarşıda bohçanın içine konulması gerekn 2 parçayı çıkardı diger aldıklarımada laf yaptı. benm düşüncem ise bunlar adettir olmalı olmayacaksa bile güzel bir uslüp her şeyi çözer. ben onun bu tavrına ragmen yine de alma dediğini almadım. ki bu nişan çarşısı millet düğün çarşısına çıktıgında yaşıyo bunları.
evet sadece çarşı sorun değil ama uslüp bilmez bagırır çagırır. bizim evlerimiz birbirine yakın akşamlrı diyorum ki gel bi dolaşalım her seferinde bir bahane ya arkadasıyla ya spora gidiyo. benim babam ben 12 yaşındayken vefat etti. ben onu baba yerinede koymak istiyorum bana 2 kat iyi davranması gerekirken sadece sözlünün yapması gerekeni yaptıgına bile inanmıyorum.
arkadaşlar lütfen bi yaşayan yada aklı başında insanlar bana akıl verin evet mutlu zamanlarımızda oldu ama işte olay bu.
Kendini bile bile bu duruma sokmak
istiyorsan nisanlan ama tavsiyem boyle
gelen boyle gider evlenirken seni
onemsemeyen evlendikten sonra hic
onemsemez yaptiklari resmen bu kiz bizim
paramizdan faydalanmasin dusuncesi
bugun esimle de konustugum bir konu
vardi erkegin sevgilisi bile olsa sevgilisine eger parasi yetmiyorsa mutlu olmasi icin kizdan nedensizce ayrilmak isyedigini soyler falan dedim mantiken erkek karsi tarafa parasi olmadigini soylemeyi gurur meselesi bile edinir ve soylemeden neden belitmeden bile ayrilabilir cunku adam parasi o kiza yetismiyorsa ilerde kendi cebindeki de belli kiza da mutlu edemiycekse bu konuda cekilir hayatindan ve bu da seni mutlu etcege degil pisman etcege benziyor gururu olsa bir bayana param yok demezdi

Baban gibi olmasini bekleme ama bu cok yanlis eger mutlu olamiyorsan cocugun maddiyati okadar yasinda kucuk zaten sen bu evlilik islerine ara ver ilerde daha iyi anlarsin evliligin birazda olsa maddiyata baktigini ve herkesin parayi zor kazandigini tabi daha demin soyledigim seylerde var ama senin isteklerini karsolayamayacak biriyle evlenmek var birde biraz daha kendine zaman ayirip buyumeyi beklemen var manevi olarak davranislari bence kazancina bagli degisir ama evlenmeye karar vermis bir erkekte bu olacaklari bilip birikim yapiyor artik 6-7 senelik iliskiler var maddi olarak refaha ermek birbirini tanimak ve unv okuyanlarda var bu sure icinde yanivevlilik bazi temellere dayanir para kariyer saygi sevgi sadakat aşk bunlar olmali ve olgunluk en onemlisi bende 19 yasinda evlendim ama halen olgunlasma konusunda geride hissediyorum kendimi ve cabaliyorum

Back
X