Lütfen yardım :((

Bence tam İdeal demiş boyun kilon benimle aynı fazlası abartı olur bana da 250 kas üstü takıldı gayet dolgun duruyor fazlası olsa füze gibi dururmus çünkü ince yapiliyim yapay dururdu yani

Kızlar hasan fındıkla görüştüm.300 cc yuvarlak protez dedi.kas altı.meme altından kesi yapılacak.1.63 boy.54 kilo.bana az geliyor 300 cc of
Bence iyi ama tabi dokun var mi yok mu bilemm 300 cc takilan arkadaskar vardi fotolarina bakma imkani bulabildiysen asagi yukari bir fikrin olur....hayirlisi cnm

Bence büyük cc için ısrar etmek yapay bir sonucu garantilemek gibi oluyor çoğu zaman çünkü daha gergin daha füze gibi duran patlayacakmis gibi gözüken bir meme olabiliyor dogal olarak olabilecek en büyük cc takılsın dersen anlasirsiniz sanirim

Bence o boya o kiloya daha fazla cc tasir vucudun bence sonra kucuk oldu dersin bence 300 cc kucuk olur birde meme dokun hic yoksa !!Bide kas alti daha basik durur mutlaka high profil iste
Ne istedigine bagli tabi kup olarak kac kup olmak istedigini soyle istersen ben C kup istedim meme dokum oldugu halde 325 cc konuldu

bende 167 boy 53 kiloyum..acaba 350 cc diye ısrar etsem mi doktora kararsızım kas üstü ama benim :/ bu boy kilodaki ameliyat olanlar yardım etseler iyi olur bize..

Çok yapay dursun iistemiyorumfakat seksi dursun istedim.300 cc dedi.high profil kkonusu ggeçmedi ama hhatırlatırız.ramazandan sonra olucam ameliyatı.

Meme altı ölçün ve MEMEYLE birlikte göğüs ölçünü yazarsan daha net olur canım. Mesela benim 80/ 83,5 cm. Sıfır doku.

Ben yarın sabah Fuat Yüksel'e olucam şuanda 75b 325 cc yapıcam 75c olucak dedi bende 300 istiyorum ama doktorun işinede karışmak istemiyorum off çok zor bi durum

Ben yarın sabah Fuat Yüksel'e olucam şuanda 75b 325 cc yapıcam 75c olucak dedi bende 300 istiyorum ama doktorun işinede karışmak istemiyorum off çok zor bi durum
Canim doktor isini biliyor,kas altiya kas birazini ''yutuyor''.Cikinca yazarsin gelismeleri.
Bende ona oldum

boy kilo kadar omuz genişiliğin göğüs kafesinin dayanıklı olması da önemli, bana da 250-260 cc yapacaktır doktor burdakiler dedi en az 300 iste pişman olursun, şu an 250 olsaydı keşke diyorum, çünkü kasımın altında 300 cc high profik bi de beni rahatsız ediyor aslında hiç ameliyat olmasam daha iyiydi, 3 yıl oldu ama hala acıyo kasılıyo mentor protez de sert oluyo aman hiç gerek yok yaptırınca anlayacaksın

boy kilo kadar omuz genişiliğin göğüs kafesinin dayanıklı olması da önemli, bana da 250-260 cc yapacaktır doktor burdakiler dedi en az 300 iste pişman olursun, şu an 250 olsaydı keşke diyorum, çünkü kasımın altında 300 cc high profik bi de beni rahatsız ediyor aslında hiç ameliyat olmasam daha iyiydi, 3 yıl oldu ama hala acıyo kasılıyo mentor protez de sert oluyo aman hiç gerek yok yaptırınca anlayacaksın
Canım ben seninkileri görmüştüm çok güzeldi,hiç büyük durmuyorlardı inan.keşke deme sakın zaten narin ve uyumlu duruyorlar vücudunla:KK66:

Canim doktor isini biliyor,kas altiya kas birazini ''yutuyor''.Cikinca yazarsin gelismeleri.
Bende ona oldum
Memişlerim var artık❤️ kızlar dünkorkmuştum en çokda ya pişman olursam diye ama sabah uyandığımda kendimi çok kararlı hissettim veeeee ameliyatım çok başarılı geçti sadece narkozdan uyanırken ağrım çoktu sonra normal ağrılar kesinlikle yaptırın

X