Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iyi ama tabi dokun var mi yok mu bilemm 300 cc takilan arkadaskar vardi fotolarina bakma imkani bulabildiysen asagi yukari bir fikrin olur....hayirlisi cnmKızlar hasan fındıkla görüştüm.300 cc yuvarlak protez dedi.kas altı.meme altından kesi yapılacak.1.63 boy.54 kilo.bana az geliyor 300 cc of
Bende ramazandan sonra olucam..of istediğimiz gibi olur inşallahÇok yapay dursun iistemiyorumfakat seksi dursun istedim.300 cc dedi.high profil kkonusu ggeçmedi ama hhatırlatırız.ramazandan sonra olucam ameliyatı.
Şuan ki sütyen bedenin kaç acaba?Kızlar hasan fındıkla görüştüm.300 cc yuvarlak protez dedi.kas altı.meme altından kesi yapılacak.1.63 boy.54 kilo.bana az geliyor 300 cc of
hayırlı olsun canım şimdiden geçmiş olsun.Ben yarın sabah Fuat Yüksel'e olucam şuanda 75b 325 cc yapıcam 75c olucak dedi bende 300 istiyorum ama doktorun işinede karışmak istemiyorum off çok zor bi durum
Canim doktor isini biliyor,kas altiya kas birazini ''yutuyor''.Cikinca yazarsin gelismeleri.Ben yarın sabah Fuat Yüksel'e olucam şuanda 75b 325 cc yapıcam 75c olucak dedi bende 300 istiyorum ama doktorun işinede karışmak istemiyorum off çok zor bi durum
Canım ben seninkileri görmüştüm çok güzeldi,hiç büyük durmuyorlardı inan.keşke deme sakın zaten narin ve uyumlu duruyorlar vücudunlaboy kilo kadar omuz genişiliğin göğüs kafesinin dayanıklı olması da önemli, bana da 250-260 cc yapacaktır doktor burdakiler dedi en az 300 iste pişman olursun, şu an 250 olsaydı keşke diyorum, çünkü kasımın altında 300 cc high profik bi de beni rahatsız ediyor aslında hiç ameliyat olmasam daha iyiydi, 3 yıl oldu ama hala acıyo kasılıyo mentor protez de sert oluyo aman hiç gerek yok yaptırınca anlayacaksın
Memişlerim var artık kızlar dünkorkmuştum en çokda ya pişman olursam diye ama sabah uyandığımda kendimi çok kararlı hissettim veeeee ameliyatım çok başarılı geçti sadece narkozdan uyanırken ağrım çoktu sonra normal ağrılar kesinlikle yaptırınCanim doktor isini biliyor,kas altiya kas birazini ''yutuyor''.Cikinca yazarsin gelismeleri.
Bende ona oldum