Premature Bebekler lütfen yardim...:(

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Elif-Emir

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
107
59
18
43
Arkadaslar moralim bozuk oğlum 7,5 aylık ve hamilelik diabetinden dolayi 35 haftalık dünyaya geldi.Uc hafta yogin bakimda yatti.Birtakım sağlıkssorunları var hala devam ediyor şuan epileptik nöbet tedavisi goruyor ve bu durumyavrumun gorme ddurumunda etkilemişggözlük kullanıyor daha küçücük.Atakları gelişiminde geriletti motor gelişimi geriledi.Böyle bir durumla karsilasan veya etrafında tanık olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun.Bir moral bir teselli olur belki.

Canım kv komşunun oğlu erken dünya ya geldi epilepsi hastası 5 yaşında şimdi ayakları tutumuyor du ilgiyle sevgiyle uğraştı kadın şimdi yürüyor anaokuluna gidiyor sürekli oyun oynadı motoru becerisi gelissin diye şimdi hersey normale döndü inş seninde en.kisa zamanda döner ilacını bile dusurduler

Canım kv komşunun oğlu erken dünya ya geldi epilepsi hastası 5 yaşında şimdi ayakları tutumuyor du ilgiyle sevgiyle uğraştı kadın şimdi yürüyor anaokuluna gidiyor sürekli oyun oynadı motoru becerisi gelissin diye şimdi hersey normale döndü inş seninde en.kisa zamanda döner ilacını bile dusurduler
inşallah canım ya... Komşunun oğlu kaç yasında yürüdü ?? Ve bu problemden başka benim oğlum gibi göz veya kulağa falan etkisi olmismu epilepsinin.??

İnşallah Rabbim en kısa zamanda şifa verir, inşallah tedavisi vardır sakin tek doktora bağlı kalmayin araştırın inşallah geçer. Nasıl nöbet geçiriyor sürekli mi?? Nöbetlerin durdurulması çok önemli bildiğim kadarıyla bunla ilgili ilaçlar var ama doktoruna dusmek çok önemli

inşallah canım ya... Komşunun oğlu kaç yasında yürüdü ?? Ve bu problemden başka benim oğlum gibi göz veya kulağa falan etkisi olmismu epilepsinin.??
1.5 yaşında olmadı gözünde hafif kayma var gözlük kullanıyor yok canım ilaçlarını düzgün alırsa gayet sağlıklı çok zeki konuşması çok düzgün ilgi ve sevgi ile hersey yoluna girer canım

Arkadaslar moralim bozuk oğlum 7,5 aylık ve hamilelik diabetinden dolayi 35 haftalık dünyaya geldi.Uc hafta yogin bakimda yatti.Birtakım sağlıkssorunları var hala devam ediyor şuan epileptik nöbet tedavisi goruyor ve bu durumyavrumun gorme ddurumunda etkilemişggözlük kullanıyor daha küçücük.Atakları gelişiminde geriletti motor gelişimi geriledi.Böyle bir durumla karsilasan veya etrafında tanık olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun.Bir moral bir teselli olur belki.

Allah size ve bebeğinize sağlık versin 7,5 aylık bebek motor geliimi çok rahat tamamalar. Sadece motor gelişimini destekleyici şeyler yapın. İnetnette bununla ilgili bir sürü oyun aktivite vs var. Bunları takip edin. Bebeğiniz erken doğduğu için biraz geriden gelebilir ama önemli olan adım adım kendini geliştirmesi. Daha önünde o kadar uzun zaman varki allah nasip ederse, çok çabuk atlatıcak bu dururmu emin olun. Ve çok fazla steres yapmayın. Bebeğinize bunun yansıtmayın. Sizizn sevginiz ve pozitif olmanız emin olun onun gelişimine çok büyük etki edecek. Pozitif olun.

Back
X