lütfen yardım :(

bundan 3-5 yıl sonra biz demiştik deriz tabi o aşırı kontrolcü sevgilin buraya girmene izin verirse düşüğncelerine bile hükmetmeye çalıştığına göre bu arada yaş kaç
O zamanda önce kötü anlatacak beni dövüyor dışarı çıkarmıyor 2.ye hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum diyecek
Biz de biz sana demiştik ayrıl bu psikopattan diycez
Konu sahibi de ama özünde çok iyi biri beni çok seviyor diyecek :KK69:

O zamanda önce kötü anlatacak beni dövüyor dışarı çıkarmıyor 2.ye hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum diyecek
Biz de biz sana demiştik ayrıl bu psikopattan diycez
Konu sahibi de ama özünde çok iyi biri beni çok seviyor diyecek :KK69:
tecrübeyle sabit diyosu yani doğru söze ne denir burda kaç kez tekrarın tekrarı oldu sonuç koca bi hiç:63:

3 aylik iliskide ciddi dusunuyorsunuz woaawwww

Insanlar degismez. Ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin
son zamanlarda en sevdiğim söz bu :KK56: Konu sahibi bu deve güdülmez bu diyardan git..

Kazanmak yerine kaybetmeyi dene
Herkes yazmış ilerde psikopata dönüşür diye
Sen hala kazanma derdindesin :cool:
izebelll avatar değiştirmişsin ya bakıyorum gözüm öbürüne alışmış değişik geldi ha :confused:

Adam üç ayda seni kölesi gibi görmeye başlamış, halbuki bu aylarda (cicim ayları da diyoruz) ekstra anlayış ve sevgi pıtırcığı olmalıydı .
Siz sevgili gibi değilsiniz de sanki o sizin babanız gibi yada dadınız gibi

Şuan ayrılmak istesem suçlu ben olurum. Zaten bunun için uğraşıyordun der... Ağlanacak halime gülüyorum... :)
pardon da o benı suclamasın dıye devam edılırmı ya... ?
senin bırakasın yok bence..
bırakmak ısteyenın umru olmaz suclamalar..
bıraktıgın adamın ne dıyecegını onemsemezsın .. hanı ardına bakma kac dedım ya sen ardına bakıyorken kacamazsın...

Yaşım 20... Üniversite 2. Sınıftayım... Söylediğine itiraz edersem tek söylediği şey "sözümü dinle" "bana çemkirme"... Yorum için teşekkürler.
Rica ederim,daha ne insanlar çıkacak karşınıza,yapmayın kendinize bu kötülüğü,bırakın bakalım başkası bu kadarını,onun kahrını çekecek mi?Üniversitenizi bitirin,iş arayın,sonra zaten olur kendiliğinden daha iyi biri,ömür geçmez benden söylemesi.

Bosanmak istiyorum yardim edin diye yazabilecegini dusunuyorum ileride,senetin yokken simdi ayril evlenince erkekler uysallasmayip aksine uzerine koyuyolar :KK69:

Hazır 3 aylıkken yol ver gitsin sevgili kardeşim. Şimdiden böyleyse ilerde ne olur bir düşün istersen.. Bu kısıtlamaları ve alttan almaları hiç anlayamıyorum. Kimse kimseye mecbur değil ki şu hayatta :)

Valla zor bir ilişki. Anladığım kadarıyla senin bir etkin yok bu ilişkide. Kendini düşün, kişiliğini düşün. Kişiliğinden, kendinden bu kadar ödün verme. Sonuçta sen de bir bireysin ve senin de düşüncelerin aynı zamanda isteklerin var. Senin de arkadaşların var. Bu kadar kendinden ödün vermen iyi bir şey değil.

zamanla düzelmez, karakter meselesi bu. ya ayrılıp kurtulacaksın ya da çekeceksin.

Yol yakınken ve çok fazla alışmadan biteceğini düşünerek devam et derim. Çok yıpranırsın

Ya neden çekiyorsun bu adamı sen? Farkinda misin hep o. Onun istekleri. Onun düşünceleri. Mutlu olabilecek misin ileride? Çünkü hiç söz hakkin yok bu iliskide senin.

Back
X