lütfen yardım :(

Sevmek unutamamak değil sorun. Ben onu kazanmak istiyorum ve bunu Nasıl yapabilirim bilmiyorum. Beni sevdiğinden eminim ama bazen öyle bi hale geliyor ki ne hareketlerine ne de ağzından çıkanlara dikkat ediyor...
Kazanamazsın boşuna uğrama herkes kendi burnunun dikine gider.seni kız arkadaşlarından Kıskanan adam ömür boyu değişmez

Lütfen yardımcı olun, birilerine danışmaya ihtiyacım var...
3 aylık bir erkek arkadasım var. İkimizde aynı sınıftayız bu şekilde tanıştık zaten. Arkadaşken öyle iyi öyle anlayışlıydı ki... Ama bana açıldıktan ve ben kabul ettikten sonra çok farklı biri oldu. Herşeyime karışıyor çok sinirli ve benim duygularımı düşüncelerimi önemsemiyor. Anlayışlı gözükmeye çalışıyor bana da danışıyor herşeyi ama sonunda yine onun dediği oluyor. Benden ayrı birşey yaşayamazsın be düşünüyorsan bende bileceğim diyor... Üç aydır tek bir kız arkadaşımla bile doğru dürüst görüşemedim. İzin vermiyor sadece ben olucam hayatında diyor. Çok sinirli saçma sapan bir konu yüzünden iki saat tartıştığımız oluyor. Ben hep alttan alıyorum ama aldıkça üste çıkıyor. Çok ve gereksiz sinirli olduğunun o da farkında ama senin sayende biraz daha sakinleştim diyor. Ama ben bi değişme göremiyorum. Mesela lise sen arkadaşlarımla buluşmaya gidecektim ona da danıştım sende gel istersen dedim tamam hayatım gideriz dedi. Buluşma günü geldiğinde bi bahane buldu sonra da sen benimle değil onlarla görüşmeyi istiyorsun boş işlerle uğraşıyorsun diye bana iki saat kızdı. Ben yine birşey diyemedim. Alttan aldım sustum. Ama içime ata ata bi hal oldum artık. Ciddi düşünüyoruz okul bittikten sonra hayırlısıyla ama böyle olursa ne kadar dayanırım bilmiyorum. Onu çok seviyorum o da beni öyle seviyor eminin ama kıskançlığının sinirinin önüne geçemediğini o da çok iyi biliyor. Her seferinde düzeltilen diyor. Başına böyle bir olay gelip de Zaman'la düzelen oldu mu? Ya da böyle biriyle evlenen? Nasıl baş ederim ne yaparım bilmiyorum ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde olmasını da istemiyorum. Lütfen yardım akıl verin...

arkanı dön ve kaç ...

3 ayda bunu yapacak haddi kendınde bulan adam evlenınce hayatı zından eder sana.. sen de ne dıye katlanıyorsan ılgınc..
bazı ınsanlardan cok ıyı arkadas olur ama sevgılılıklerınden hayır cıkmaz..

Sevmek unutamamak değil sorun. Ben onu kazanmak istiyorum ve bunu Nasıl yapabilirim bilmiyorum. Beni sevdiğinden eminim ama bazen öyle bi hale geliyor ki ne hareketlerine ne de ağzından çıkanlara dikkat ediyor...
Kontrolsuz dur ofke kontrol sorunu vardir birde dedigim dedik tiplerden sanirim neden kazanmaya calisaniz? o niye ugrasmiyor? hatalari icin saygisizligi icin boylesi davranislar sergileyen ilerletebilir ve iyice saygisizlasabilir iyice kotu olmadan ayrilin derim ne ugrasacaksiniz ? Suan sizi sevdigi icin boyle bu iyi hali olabilir ya sevgi azalinca neyle karsilasacaginizi biliyormusunuz?Ne erkekler var zarif ..yinede siz bilirsiniz ben ugrasmam

arkanı dön ve kaç ...

3 ayda bunu yapacak haddi kendınde bulan adam evlenınce hayatı zından eder sana.. sen de ne dıye katlanıyorsan ılgınc..
bazı ınsanlardan cok ıyı arkadas olur ama sevgılılıklerınden hayır cıkmaz..
Şuan ayrılmak istesem suçlu ben olurum. Zaten bunun için uğraşıyordun der... Ağlanacak halime gülüyorum... :)

Sürekli benden bişeyleri düzeltmemi istiyor. Bana sigarayı bırak diyor ama kendisi benden fazla içiyor. Bana namaza başla diyor ama kendisi kılmıyor. Bana sürekli ters cevap verme diyor ama kendisi ters cevap vermekten beni konuşturmuyor...

İnsanlar değişmez, günümüzde evliliklerin bitiş nedenlerinin başında geliyor bu düşünce "evlenince değişir" yada "ben onu değiştiririm"...Yok öyle birşey. Kadın yada erkek diye ayırmıyorum. Değiştirmek istersende yıpranan sen olursun benden söylemesi. Eskiden böyle değildi demişsin, iyi bir arkadaş olabilir ama kötü bir sevgili emin ol. Ve hatta kötü de bir koca olur bu adam. Bu kıskançlıkları, bu kısıtlamaları kaldıramayacaksan yol yakınken ayrıl. Değiştim ben aman nolur dön bana diye gelirse eğer ilk yazdığım cümleyi tekrar oku. İnsanlar değişmez...Ve sen eğer daha fazla üzülmek istemiyorsan, ileriki yıllarının cehenneme dönmesini istemiyorsan bitir. Sonra bu sözlerimizi hatırlayıp dizlerini dövme.

Ciddi düşünmek derken , kendini zorlamamaktan bahsettim. Her ilişki illa ki evlilikle sonuçlanacak diye bir kural yok. Bir örnek vereyim kıskançlıkla ilgili olarak ; kuzenimin erkek arkadaşı da Delice kıskançtı. Herkes evlenme ayrıl dedi ama ayrılmadı. 2012 de evlendi. Adamın kıskançlıkları evlilikle daha arttı. Eniştelerden kuzenlerden herkesten kıskanıyordu. Öyle ki dışarı çıktın o baktı bu baktı diye hırpalamış. 2014 te tam 2 yıl sonra kuzenim abisini aradı beni kurtar dedi. Gece gidip getirdiler. Küçük çocuğu vardı onu yanına alamadan kaçtı resmen. Darp raporu verdi doktor. Hergün çocuğu yanında değil diye ağladı. Neyse şimdi çocuğu Aldı şükür. O gün o kadar dövmesinin sebebi de Kızın Ahşap boyama kursuna gitmesi. Orada erkekler olur gitmeyeceksin diye dövmüş. Kuzenim de üniversite mezunu , şen şakrak, akıllı bir kızdır. Ama evlendikten sonra çalıştırmadı bile.

Çok uzun oldu biliyorum ama yaşınız küçük mantıklı davranın diye yazdım. Aşırı kıskanç erkek, kendine güveni olmayan , asosyal, bastırılmış Duyguları olan erkektir. Uzak durun!

Sürekli benden bişeyleri düzeltmemi istiyor. Bana sigarayı bırak diyor ama kendisi benden fazla içiyor. Bana namaza başla diyor ama kendisi kılmıyor. Bana sürekli ters cevap verme diyor ama kendisi ters cevap vermekten beni konuşturmuyor...
Fikir almak istiyorsun konu açıyorsun
Begenmiyorsun daha ne diyelim son kez yazıyorum AYRIL!!!

bundan 3-5 yıl sonra biz demiştik deriz tabi o aşırı kontrolcü sevgilin buraya girmene izin verirse düşüğncelerine bile hükmetmeye çalıştığına göre bu arada yaş kaç

Üstünüzde bu kadar kısa Zamanda egemenlik ilan etmiş,bezdirecek farkında değil,ki bezmişsiniz de konu açmışsınız aslında.Kontrolsüz öfke krizlerine giriyor anlaşılan.Ciddi düşünmek için 3ay çok kısa değil mi?Pardon yaşınız kaç acaba?Bence uğraşmayın,insanlar tavırlarını,davranışlarını törpüleyebilirler ancak karakterler değişmez.Sinirli yapıyı ömür boyu çekmeniz gerekecek devam ederseniz.Tercih sizin..

3 satırdan sonra okuyamadım.
3 aylık erkek arkadaş değil, sahip edinmişsin kendine.. bu yaşta kendine yaptığın eziyete bak.
ailen yapsa belki evden kaçarsın. hayatını yaşa bir öküz uğruna yorma kendini..
belli ki uyuşmamış hayat şekliniz..

Bütün cevaplar için teşekkürler. Kızdığınızı, belki de "saf ya bu kız hala ayrılmıyor dediğinizi biliyorum. Ama insan başına gelmeden bilemiyor. Bende bu yorumların aynısını yapardım karşımda benim gibi biri olsaydı eğer... Yorumları dikkate alıp mantıklı düşüneceğim. Teşekkürler

canını sokakta mı buldun? anadan babadan doğmadın da çocuk seni ağaçtan mı topladı?. derdiniz ne niye katlanıyosunuz? ay vallahi ben deliriceeeeeem.

AYRIL.

Üstünüzde bu kadar kısa Zamanda egemenlik ilan etmiş,bezdirecek farkında değil,ki bezmişsiniz de konu açmışsınız aslında.Kontrolsüz öfke krizlerine giriyor anlaşılan.Ciddi düşünmek için 3ay çok kısa değil mi?Pardon yaşınız kaç acaba?Bence uğraşmayın,insanlar tavırlarını,davranışlarını törpüleyebilirler ancak karakterler değişmez.Sinirli yapıyı ömür boyu çekmeniz gerekecek devam ederseniz.Tercih sizin..
Yaşım 20... Üniversite 2. Sınıftayım... Söylediğine itiraz edersem tek söylediği şey "sözümü dinle" "bana çemkirme"... Yorum için teşekkürler.

Back
X