lütfen yardim

Sabır et. Gül geç . geçer. aşırı tepki de vermemeye çalış. bence bütün bebekler benzer özelllikler gösteriyor. bence ısırması dişleri kaşındıpından veya acıktıgından olabilir. tükürmesi de vurmayı da sizden öğrenmiştir. tükürmeyi ve ısırmayı da çevresinden gözlemlemiştir. çocuk nerden öğrencek.

Ben vurmam cocuguma benden ögrenmesi mümkün degil

Bebeginiz emiyorsa daha doğrusu gece besleniyorsa uyanması normal, bunun dışında bir yere gidince oturmayı hayal etmeyin zaten, 16 aylık bebek bağımsız hareket eder ama zarari da bilmez, bu yüzden peşinde olacaksiniz, iki yaşından sonra daha rahatlarsiniz.... Ben bir akşam oturmasindan eve geldikten sonra agladigimi hatırlıyorum... En zor zamanları, ama sabır geçecek, ve biraz daha rahat olun, sizin stresiniz çocuğa da yansır.
Saatleri takmayin. Beş parmağın beşi bir değil, her çocuğun kendine ait bir uyku alışkanlığı vardır...
Hırçınlığı konusunda pek tecrubem yok, iki kız annesi olarak, ağlatan değil, aglayan taraftayiz, zamanla geçer inşallah

Insallah gece Mama istiyor doltorumda 3yasina kadar madem istiyor ver dedi bilmiyorum Mama vermeme ragmen erken kalkiyor düzelir insallah

cocuk vurmayi, isirmayi tukurmeyi kendi kendine mi kesfetti eminmisiniz ? Etrafindan gormus olmasin baska cocuklardan falan ? Gece uyumasi iyi degilse gunduz uykusunu 1 e dusurun cocugun.

Cocugum geceleri cok uyaniyor diyosunuz, ogle uykusu var, saat 5 de ayakta diyosunuz.
Ama acaba azmi uyuyor 10 saat az diyorsunuz.
Bu iki farkli zit seyler.

Bence ogle uykulari sart olmasin, illa uyutmayin. Hatta uyutmayin bile zorlayin. Ilk 3 gun zorlanir snra alisir uyumamaya.
Sonra gece deliksiz uyku uyur.

Benim yigenimde bi zaman snra ogle uykularni iptal ettik. Su an saat 8 de yataga yatiyor ve sabah 9 a kadr uyuyor.

cocuk vurmayi, isirmayi tukurmeyi kendi kendine mi kesfetti eminmisiniz ? Etrafindan gormus olmasin baska cocuklardan falan ? Gece uyumasi iyi degilse gunduz uykusunu 1 e dusurun cocugun.
Arkadasimin bir oglu var o cok yapiyor Boyle seyleri ondanmi ögrendi acaba bilmiyorum ogle uykusunu 1 düsürdügümde aksam 9 yerine 7de uykusu geliyor bakalim insallah düzelir

Insallah bende görürüm o günleri

Buaralar gercekten cok huysuz disleride cikiyor galiba ondan geceleri agliyor sizliyor hapsuruyor sürekli dayanilcak gibi degil.
Yazık yavrucaklar çok acı çekiyor. O dişler nasıl çıkıyor kim bilir. Ağzına küçük tahta kasiklardan ver annesi arada parmağında kadi dişini. Daha kolay çıksın . (Patlama aşamasında ) neden dayanılacak gibi değil diyorsunuz. Biraz daha fazla gülümseyin bebeğinize .siz ne kadar gülerseniz bir zaman sonra o ağlamayı bırakır o da güler. Sizin negatif enerjinizde geçiyordur bebeğe . Bizim bir köpek dişler kaldı. Gerisini atlattık. Daha bunlar dökülecek bir daha çıkacak : D daha çok yolunuz var. Bence bir çözüm bulun bu işe. Sonuçta yaradılış aşamaları bunlar. O dişler çıkmalı ki yavrucak yemek yiyebilsin. Sabırlı olun annesi.

Onu Cok seviyorum üstüne titriyorum Allaha hergün dua ediyorum bütün evlatlara sonrada oglum icin. Allah yokluklarini göstermesin bazen tak ediyor insanin sabri kiyamiyorumki ztn hic kizmaya bile. Iyi olsun dayanirim herseye yeterki iyi olsun

Hepimizin evladı kıymetli. Allah onlarla sınamasın bizi. :) dualarınızın hepsine amin. Herkesin sabrı tukenebilir de analık sevkati bu oluyor işte. İyi çok şükür sizde de var ondan. Ne insanlar var analık nedir bilmeyen sadece doğuran. Allah onlardan etmemiş çok sukur.
Dış ağrısından uyuyamiyorsa bebis ateşi de çıkarsa ben bir çay kaşığı calpol veriyorum. Uyuyor benimki. Sakinleşiyor. Mecbur kalmadıkça vermiyorum ama işte bazen mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…