- 8 Nisan 2015
- 334
- 92
- 48
- 33
- Konu Sahibi bitutam vefa
Arkadaşlar aranızda mide kanseri hakkında bilgisi olan var mı? Mide tamamen alındıktan sonra bünye eski düzenine dönebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet babamın çok yakın bir arkadaşı hem akciğer hem mide kanseriydi. Açıkçası umutla yaklaşmıyordu kimse, adam iyileşti her gün gezmelerdeler babamla beraber. Hiç evde oturmuyormuş, yaşamın kıymetini anlayan insanın hali başka oluyor tabi.Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor, hiç iç açıcı şeyler duymuyorum mide kanseri hakkında. Yakınlarınızda mide kanseri olup da tamamen kurtulan var mı?
O kadar mutlu oldum ki bunu okuyunca. Peki kilosu filan normale döndü mü? Bilgin varsa biraz daha detay verebilir misin?Evet babamın çok yakın bir arkadaşı hem akciğer hem mide kanseriydi. Açıkçası umutla yaklaşmıyordu kimse, adam iyileşti her gün gezmelerdeler babamla beraber. Hiç evde oturmuyormuş, yaşamın kıymetini anlayan insanın hali başka oluyor tabi.
Arkadaşının rengi gitmişti, kararmıştı resmen ve çok zayıflamıştı en son gördüğümde (bayram ziyaretine gitmiştik ailece). Sigarayı,alkolü bırakmış doğal olarak, çok sağlıklı beslendiğinden bahsediyordu babam ve evet normale dönmüş hatta eskiden sigara ve alkol kullandığından dolayı bu hastalıklardan sonra eskisinden daha iyi olmuş. Turp gibi, emekli öğretmen geziyor, hayatını yaşıyor:)O kadar mutlu oldum ki bunu okuyunca. Peki kilosu filan normale döndü mü? Bilgin varsa biraz daha detay verebilir misin?
Size de geçmiş olsun, ne kadar oldu babanız ameliyat olalı? Kaçıncı evreydi, kemoterapi gördü mü?Babam mide kanseri oldu ve midesinin 4te 3ü alındı, mide tekrar büyümüyor yani tamamen eski haline dönmeyecek. Eskisinden farklı olarak daha hızlı doyacak, daha sık acıkacak daha az boyutta yiyebileceği için. Korkacak bir şey yok, insanlar kilo verebilmek için bu ameliyatın çok benzerini yaptırıyor artık:) Azar azar yemeye alıştığı sürece bir sıkıntı çekmez, acıktıkça da bir şeyler otlanır ana öğünlere kadar:)