- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Allahim beni anlayanlarin oldugunu görmek güzel biseyİçmiyorlar,bilmeden yorum yapmayın,ben de yurtdışında yaşıyorum ve yanımda götürmemiştim,her mamayı denedim,çok iştahlı olan bebeğim hiç birini içmedi.annesütün de bile,annenin o gün yediği farklı bişey süte geçince emmiyorlar
Ayyyy insallah yaa bnm oglumda cok hareketli nsl zaptederim bilmiyorum evde 5dak oturmuyor dua edin sag salim gidip geleyim insallahBen yalniz uctum iki defa türkiye ye ve türkiye icinde de cocugum ozaman 2 ve 4 aylikti vallah okadar rahatdimki hic zerre kadar sikinti cekmedim. Ama esinle gitdigimde oglum 15 aylikdi burnumdan geldi yemim ederdim ucaga bindigime pisman oldum ve uzun bir süre ucaga binmeyecegime cok eminim. Insallah sen öyle sikintilar cekmezsin ya
Yetmezmi hmmm valla oglum günde 2 bazende 3kere mama yiyorMamalar pakette birsey olmaz da...dort paket az bence.turkiyedeki farkli ise..Bence milupayi arayip sorun.
Aynenn benim oglumda ztn yiyen bi cocuk dgl bide mamadan sogarsa iyce zayiflar diye korkuyorum bu ilk deneyimim tecrubem yok tsk ederim sizeBenim bir tanidigim var türkiyeden mama getirtiyor kim giderse türkiye ye cünkü cocugu almanyada hic birtanesini icmiyor. Bide a101 bir den. Demekki cocuga o tatli geliyorki sadece onu yiyor baska birtanesini asla agzina sürdürtmüyor
Masallah istahli oldugu halde yememis benimki hic yemez ozaman mecbur götürmeliyimİçmiyorlar,bilmeden yorum yapmayın,ben de yurtdışında yaşıyorum ve yanımda götürmemiştim,her mamayı denedim,çok iştahlı olan bebeğim hiç birini içmedi.annesütün de bile,annenin o gün yediği farklı bişey süte geçince emmiyorlar
Masallah ben yemege daha cok yesin istiyorum mamayi sabah ve aksama veriyorum kalkinca yatarken meyve kahvalti sebze vermeye ugrasiyorum mamayi cokmu az veriyorum sizceBir ay uzun bir sure.Ben hem anne sutu;hem uc dort kez mama veriyordum.masallah onbes aylik kasik mamasi biberonda haala veriyorum.bir paket uc dort gun ancak gidiyor..
Masallah ben yemege daha cok yesin istiyorum mamayi sabah ve aksama veriyorum kalkinca yatarken meyve kahvalti sebze vermeye ugrasiyorum mamayi cokmu az veriyorum sizce
Anladim canim ya yesinde ne yerse yesin ben yediremiyorum cok zor gercektenSanirim ben cok veriyorum.Cunku birsey yediremiyorum.sabah sutle cavdarli misirli kahvalti mamasi veriyorum.oglen corba;ikindi milupanin meyveli mamalarindan..Aksam corba deniyorum basariz olunca;sutlu princli yada sut iki uc cicibebe. ;(alti yedi aydir yumurta sebze vs yogurt yediremedigim icin;haftanin uc dort gunu kiymali cift yumurta ile yogurt corbasi yapiyorum.)
Annelik zor Allah yardim etsin annelereAynen bende..cok inat.mama sandalyesine oturtup tv karsisina alip;onune oyuncaklar koyup saklabanliklar yapiyorum amaaaa yemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?