lutfen yardim

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.996
2.985
333
Merhaba sevgili kk hanimlari
insallah dogru yere acmisimdir konuyu oyle degilsede lutfen silinmesin tasinmasin lutfen.
Ben avrupada yasiyorum haftaortasi turkiyeye ucuyorum. Kayseriye Istanbul aktarmali. Bebegim 18 aylik ve aptamil iciyor. 4 paket goturmeyi dusunuyorum 1ayligina. Valizde kotu olurmu kac gun oncesinde koymaliyim? Ucaga yanima biberonla su alabilirmiym? Bebegim durmazsa hic kucakta durmuyor yanima Nintendo gibi pille calisan bi oyuncak alabilirmiym? Kulaklari tikanmasin diye kullaklik aldim eczaneden bi takayim denemek icin dedim cikardi atti napabilirim tikanmamasi icin? Cok soru sordum simdiden tskler. Bu ilk izinimiz.

[QUOTvarmis aFROG, post: 47552487, member: 301844"]Aptamil Turkiye de var ama...[/QUOTE]
Evet varmis ama tadi illaki farkli oluyormus cok goturmeyen duydum icmemis cocuklari degisik gelmis tadlari

Valizde birsey olmaz. Ablamlar defalarca tr geldi ve mamalarinida getirdiler. Hic bit sıkıntı cikmadi. Zaten dolapta degil disarda duruyor mamalar
Bebegin var ise, ucaga su alabiliyorsun yasak degil. Bebek yoksa yasak :)

Kulak İçin birsey diyemecegim. Pilli oyuncak icinde, ucak kalktiktan sonra oyuncak ve laptop veya telefonlari ucak.modunda kullanabilirsiniz diye anins ediyorlar zaten. Birde inerken kapatman gerekiyor. Olmadi hostese sorarsin sen yinede al yanina ama pillerini çıkar her ihtimale karsi. Izin verdiklerinde takarsin .

Hayırlı yolculuklar simdiden.

Valizde biztn azy olmaz. Ablamlar defalarca tr geldi ve mamalarinida getirdiler. Hic bit sıkıntı cikmadi. Zaten dolapta degil disarda duruyor mamalar
Bebegin var ise, ucaga su alabiliyorsun yasak degil. Bebek yoksa yasak :)

Kulak İçin birsey diyemecegim. Pilli oyuncak icinde, ucak kalktiktan sonra oyuncak ve laptop veya telefonlari ucak.modunda kullanabilirsiniz diye anins ediyorlar zaten. Birde inerken kapatman gerekiyor. Olmadi hostese sorarsin sen yinede al yanina ama pillerini çıkar her ihtimale karsi. Izin verdiklerinde takarsin .

Hayırlı yolculuklar simdiden.
Tesekkurlerr mamalar valizde kotu olacak diye korktum valla ztn bisey yemeyen bi cocuk insan tedirgin oluyor

Türkiye yoklar icinlkesi mi ki okadar ayrıntı sayılacak şeyleri kendine yük ediyorsun.:KK51:
Turkiyede herseyin oldugunu biliyorum bi mama goturuyor
Tedirgin olma bosuna. Zaten hata etmissin 18 aylik cocuk 1.5 yasinda herseyi yemesi lazim. Mamayi dayiyosun. Et ver kofte ver sebze ver yesin. Yemiyo diye bisey yok.
Ztn veriyorum sabah ve aksam mama Iciyor okadar. Sagolun yazdiginiz Icin

Eczaneden otriven alin. Ucaga binmeden yada ucakta yapabilirseniz ucakta birer Damla cocugunuzun burnuna Damlatin. Burnu acilir rahat eder.sadece kalkmadan önce yapin,inerken gerek yok.ayrica inis ve kalkista emzirin ya da su icirin.cocugunuz kücük degil cok zorlanacagini düsünmüyorum.oglumla ilk tr ye giderken 3aylikti o zaman zordu ama 1yasindan sonra fazla zorluk yasamadim.mamalar valizde sorun olacagini düsünmüyorum.ayrica bebek icin suya izin veriyorlar.bir kücük posette ilacada izin veriyorlar.ben sorun yasamadim.iyi yolculuklar dilerim.

Eczaneden otriven alin. Ucaga binmeden yada ucakta yapabilirseniz ucakta birer Damla cocugunuzun burnuna Damlatin. Burnu acilir rahat eder.sadece kalkmadan önce yapin,inerken gerek yok.ayrica inis ve kalkista emzirin ya da su icirin.cocugunuz kücük degil cok zorlanacagini düsünmüyorum.oglumla ilk tr ye giderken 3aylikti o zaman zordu ama 1yasindan sonra fazla zorluk yasamadim.mamalar valizde sorun olacagini düsünmüyorum.ayrica bebek icin suya izin veriyorlar.bir kücük posette ilacada izin veriyorlar.ben sorun yasamadim.iyi yolculuklar dilerim.
Tesekkürler Insallah zorlanmam

Baska fikri olan yokmu....
Oyuncak elbette el cantaniza alabilirsiniz su da koyun el cantaniza ic hatlarda hep koydum ben.. ama dis hatlari bilmiyorum. Sorun olursa cikarirsiniz. Bir kucuk sise yeter..

Mamalar kapali kutu sonucta birsey olmaz. Eczanelerde rafta bekliyor. Valizinizi hazirlarken yerlestirirsiniz..

Kalkista ve iniste emzirin kulakliga gerek yok. Emmiyorsa biberonla su verin. Oda yoksa ucaktan biskuvi alin onu didiklesin yutkunur o arada etkilenmez.

Oyuncak elbette el cantaniza alabilirsiniz su da koyun el cantaniza ic hatlarda hep koydum ben.. ama dis hatlari bilmiyorum. Sorun olursa cikarirsiniz. Bir kucuk sise yeter..

Mamalar kapali kutu sonucta birsey olmaz. Eczanelerde rafta bekliyor. Valizinizi hazirlarken yerlestirirsiniz..

Kalkista ve iniste emzirin kulakliga gerek yok. Emmiyorsa biberonla su verin. Oda yoksa ucaktan biskuvi alin onu didiklesin yutkunur o arada etkilenmez.
Cok tsklerrr Allah razi olsun

Aptamil içmezse sma içer onu içmezse başka marka içer. Abartmayın. Ordan buraya mama getirmek nedir?
İçmiyorlar,bilmeden yorum yapmayın,ben de yurtdışında yaşıyorum ve yanımda götürmemiştim,her mamayı denedim,çok iştahlı olan bebeğim hiç birini içmedi.annesütün de bile,annenin o gün yediği farklı bişey süte geçince emmiyorlar

Baska fikri olan yokmu....
Bizim doktorumuz bir yaşından sonra inek sütü önermişti ve biz mamayı bırakmıştık,hani uçuş için değil de sonrası için yazdım...
Uçuş için de yanına kaynamış su alabilirsin,kavanoz mamalardan alabilirsin.emzik kullanıyorsa iniş kalkışta emzik çok işe yarar kulaklar için.
Yanına resimli bebek kitaplarından al,çok ilgilerini çekiyor oyalanır

Mamaya bavul da hic birsey olmaz alirken tarihlere bak. Ve illaki her ülkede ayni marka bile olsa mamalar degisiyor canim kesinlikle götür. Ve mamayi hazirlarken musluk suyu kullanma icme suyu kullan.

Back
X