- 26 Ekim 2016
- 872
- 504
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar testlerine takılma canim ictign sudan biel etkileniyo kanini takip ettir yaron kan ver yukselir insallah kotuyu cagirma bende kimyasal gecrdm aklimdna cikmiyo tekrar olcak mi diye ama kismet canim.Kizlar cuma gunu test yapip hamile oldugumu ogrenmistim silik cikmisti hatta kanda vermistim hamileydim ama bugun test yaptim hala ayni silik koyu cikmasi gerekmiyormuydu yine kimyasal gebelik olacak herhalde sizin basiniza boyle bisey geldimi?
Canim sabah ilk idrarla yaptim insallah tekrar olmaz canim icimi rahat tutmaya calisiyorum ama olmuyoridrar testlerine takılma canim ictign sudan biel etkileniyo kanini takip ettir yaron kan ver yukselir insallah kotuyu cagirma bende kimyasal gecrdm aklimdna cikmiyo tekrar olcak mi diye ama kismet canim.
Nasil yani canim hamileyken testin yine silikmi cikiyorduBenm de oyle olmustu.
Kimyasal gecrdgm ilk gebelgmde de su anki gebelgmde de.
İlk testtenn sonrasi nasilsa daha siliklesiyor.
Oy zden kafani bulandrmadan cok tedrgnsen 2 gunde bir bHCG baktirarak takip et
Sabah okadar uzuldumki anlatamam yarini beklrmem lazim kan icin insallah ozamana adet olmamCanm idrar testinde takip olmaz . Kan yaptr iki güne bir boş yere bebeğini üzme :
Olmazsn inslh canm Allah in izniyle. Dua et çok endişe yapma stres etkiliyor biliyorsunSabah okadar uzuldumki anlatamam yarini beklrmem lazim kan icin insallah ozamana adet olmam
Farkliydi canim biri digerinden biraz daha koyuydu adetimin 2.ci gunu peki sen adetin gectikten sonrami 3 silikti yoksa adete yakinmiTestler farkli marka miydi ? Ben de yaptim bir kac test ikisi ayni diğer ikisi farklı markaydi 3 gün boyunca silikti hatta acaba kimyasal mi diye dusundum ama değer güzel artmıştı
Canım idrar testlerine takılma hiç.onemli olan kan testinde değerin artması...Kizlar cuma gunu test yapip hamile oldugumu ogrenmistim silik cikmisti hatta kanda vermistim hamileydim ama bugun test yaptim hala ayni silik koyu cikmasi gerekmiyormuydu yine kimyasal gebelik olacak herhalde sizin basiniza boyle bisey geldimi?
Adet 1 gun gecmisti cuma gunuydu test silikti ve o gun kan verdim pazartesiyi beklemek zordu ve cts ve pazar da test yaptim hala silikti pazartesi sonucu aldim 47 çıktı gec dollenme olmus pazartesi tekrar kan verdim 207 cikti üç günde artis iyi olmuştuFarkliydi canim biri digerinden biraz daha koyuydu adetimin 2.ci gunu peki sen adetin gectikten sonrami 3 silikti yoksa adete yakinmi
Canim benim testte senin ortdaki gibi ben ocagin 20 sindr yumurtlama oldu ozaman benimkidemi gec dollenme oluyor yoksa sen hatirliyomus yumurtlama gununu benimde cuma gunu kan sonucum 42 ciktiTestler böyleydi batin 2. 3. 4. Günleri
iki hamileligmi de idrar testiyle ogrednm.Nasil yani canim hamileyken testin yine silikmi cikiyordu
Canim Allah razi olsun soylediklerin icimie su serpti kotu dusunmucem insallah benimkide seninki gibi oluriki hamileligmi de idrar testiyle ogrednm.
İkisinde de kesnlestrmek icn ertesi gun 1 idrar testi daha yaptm. İkisi de daha silik cikmisti.
Garip bi durum ama oluyor bu
20 sinde yumurtlama olduysa sen hangi gün test yaptin ben yumurtlama günümü takip etmedim ama gec yumurtlamisim kan testi sonucundan anlasiliyor zaten 6 haftalik gitigimde kese vajinal 5 haftalikti ordan da anlasiliyorduCanim benim testte senin ortdaki gibi ben ocagin 20 sindr yumurtlama oldu ozaman benimkidemi gec dollenme oluyor yoksa sen hatirliyomus yumurtlama gununu benimde cuma gunu kan sonucum 42 cikti
Yani yumurtladiktan 14 gunnn sonra adet gunu yaptim idrar testini silikti ve kan testi 42 cikti yani 2 haftalij olmus oluyor daha cok kucuk daha dedi dr 3 subatta yaptim testi20 sinde yumurtlama olduysa sen hangi gün test yaptin ben yumurtlama günümü takip etmedim ama gec yumurtlamisim kan testi sonucundan anlasiliyor zaten 6 haftalik gitigimde kese vajinal 5 haftalikti ordan da anlasiliyordu
Kan sonucuna gore gec döllenme olmuş sen yumurtlama gununu hesaplayarak mi söylüyorsun yoksa ovulasyon testi mi yaptinYani yumurtladiktan 14 gunnn sonra adet gunu yaptim idrar testini silikti ve kan testi 42 cikti yani 2 haftalij olmus oluyor daha cok kucuk daha dedi dr 3 subatta yaptim testi