Lutfen yardim :(

Kan sonucuna gore gec döllenme olmuş sen yumurtlama gununu hesaplayarak mi söylüyorsun yoksa ovulasyon testi mi yaptin
Ovulasyon testi yapmistim canim 20 sinde oldu yumurtlama ve 3 subatta kan testi 42 cikti ama niye hala silik cizgi cikiyor koyulasmasi gerekmiyormu

Ovulasyon testi yapmistim canim 20 sinde oldu yumurtlama ve 3 subatta kan testi 42 cikti ama niye hala silik cizgi cikiyor koyulasmasi gerekmiyormu
Hmm şimdi anladim kan sonucu yukselir bi anda artış yapar saglikli bir gebeliktir Allah in izniyle

Hmm şimdi anladim kan sonucu yukselir bi anda artış yapar saglikli bir gebeliktir Allah in izniyle
Sagol canim insallah dedigin gibi olur
Ama hamilelik belirtilerim var hafif migde bulantisi kasiklarda agri hafif insallah kotu birsey olmaz

Sagol canim insallah dedigin gibi olur
Ama hamilelik belirtilerim var hafif migde bulantisi kasiklarda agri hafif insallah kotu birsey olmaz
Belirti olayina hiç girme olmasa da var gibi gelir hamilelik süreci insana sabirli olmayi da öğretiyor sabir lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…