Aykiz1986 Sen benim dünyamsin kızım❤ Kayıtlı Üye 26 Ekim 2016 872 504 103 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aykiz1986 #21 starr9 .!.: Kan sonucuna gore gec döllenme olmuş sen yumurtlama gununu hesaplayarak mi söylüyorsun yoksa ovulasyon testi mi yaptin Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi yapmistim canim 20 sinde oldu yumurtlama ve 3 subatta kan testi 42 cikti ama niye hala silik cizgi cikiyor koyulasmasi gerekmiyormu
starr9 .!.: Kan sonucuna gore gec döllenme olmuş sen yumurtlama gununu hesaplayarak mi söylüyorsun yoksa ovulasyon testi mi yaptin Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi yapmistim canim 20 sinde oldu yumurtlama ve 3 subatta kan testi 42 cikti ama niye hala silik cizgi cikiyor koyulasmasi gerekmiyormu
starr9 Canım ailem♥️ Kayıtlı Üye 9 Eylül 2016 201 115 103 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aykiz1986 #22 Aytos1986 .!.: Ovulasyon testi yapmistim canim 20 sinde oldu yumurtlama ve 3 subatta kan testi 42 cikti ama niye hala silik cizgi cikiyor koyulasmasi gerekmiyormu Genişletmek için tıkla... Hmm şimdi anladim kan sonucu yukselir bi anda artış yapar saglikli bir gebeliktir Allah in izniyle
Aytos1986 .!.: Ovulasyon testi yapmistim canim 20 sinde oldu yumurtlama ve 3 subatta kan testi 42 cikti ama niye hala silik cizgi cikiyor koyulasmasi gerekmiyormu Genişletmek için tıkla... Hmm şimdi anladim kan sonucu yukselir bi anda artış yapar saglikli bir gebeliktir Allah in izniyle
Aykiz1986 Sen benim dünyamsin kızım❤ Kayıtlı Üye 26 Ekim 2016 872 504 103 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aykiz1986 #23 starr9 .!.: Hmm şimdi anladim kan sonucu yukselir bi anda artış yapar saglikli bir gebeliktir Allah in izniyle Genişletmek için tıkla... Sagol canim insallah dedigin gibi olur Ama hamilelik belirtilerim var hafif migde bulantisi kasiklarda agri hafif insallah kotu birsey olmaz
starr9 .!.: Hmm şimdi anladim kan sonucu yukselir bi anda artış yapar saglikli bir gebeliktir Allah in izniyle Genişletmek için tıkla... Sagol canim insallah dedigin gibi olur Ama hamilelik belirtilerim var hafif migde bulantisi kasiklarda agri hafif insallah kotu birsey olmaz
starr9 Canım ailem♥️ Kayıtlı Üye 9 Eylül 2016 201 115 103 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aykiz1986 #24 Aytos1986 .!.: Sagol canim insallah dedigin gibi olur Ama hamilelik belirtilerim var hafif migde bulantisi kasiklarda agri hafif insallah kotu birsey olmaz Genişletmek için tıkla... Belirti olayina hiç girme olmasa da var gibi gelir hamilelik süreci insana sabirli olmayi da öğretiyor sabir lazim
Aytos1986 .!.: Sagol canim insallah dedigin gibi olur Ama hamilelik belirtilerim var hafif migde bulantisi kasiklarda agri hafif insallah kotu birsey olmaz Genişletmek için tıkla... Belirti olayina hiç girme olmasa da var gibi gelir hamilelik süreci insana sabirli olmayi da öğretiyor sabir lazim