Lütfen yardım!..

Violetsgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
12
3
86
36
Dedemden kalan mirası amcamla babam sattılar amcamın oğlu cinayet işlemişti onun için harcadılar bayağı bir kısmını sonra her ikisine de birer dairelik para düştü babam daire aldı amcamlar harcadı ve birde dedemden kalma yine bir gecekondu kaldı onu paylaşmadılar müteahhite verip bir kaç daire daha alacaklar ama amcamın çocukları babamın malını mülkünü de istiyorlar ben babamla konuşmuyorum babam bütün mirasını ölmeden onların üzerine yaparsa ya da satıp onlara parasını verirse daha sonra hak iddia edebilir miyim

Baban neden böyle bir şey yapıyor ki? Çok saçma. Sizin üstünüze yapsın

Ben kaçarak evlendim diye hiçbir şeyde hakkım olmadığını düşünüyorlar babamla zaten aramızda baba kız ilişkisi de yok

Ben kaçarak evlendim diye hiçbir şeyde hakkım olmadığını düşünüyorlar babamla zaten aramızda baba kız ilişkisi de yok
Ben avukat değilim ama eğer babanız kimsenin üstüne bir şey vermezse o vefat ettiğinde Allah korusun size kalır miras.

Babam ölene kadar kalacağına emin değilim babamın 2 arabası vardı birini sattırdılar parasını aldılar şimdi evi üzerlerine istiyorlar senin başka evinde var diye bir de diğer arabasını da satıp parasını vermesini istiyorlarmış ihtiyacımız var diyorlarmış

Merhaba;
Babanız öldükten sonra devrettiği mallar için duruma göre (vasiyet veya devretme şeklinde göre) tenkis veya muris muvazası davası açabilirsiniz.
İyi günler dilerim.

Back
X