- 10 Ağustos 2015
- 105
- 12
- 13
- 35
- Konu Sahibi Sinembudak
arkadaslar yardim edin bu duzelir mi daha boyle kalir mi yoksa;((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime oldun ?arkadaslar yardim edin bu duzelir mi daha boyle kalir mi yoksa;((
bazen cok guzel gozukuyor bazen buyuk gozukuyor anlamad gittimoralini bozmak istemem ama çok büyük bir değişiklik bekleme.
devlet hastanesinde duyulms bi doktor deilKime oldun ?
keşke resim görüp yorum yapabilseydim ama şöyle birşey var ki ödemden kaynaklana bilir bi yerde okumuştum kalın derili kişiler ödemi geç atarmışarkadaslar yardim edin bu duzelir mi daha boyle kalir mi yoksa;((
evet kalin deriliyim doktor kalin derilisin demisti ameliyattan oncekeşke resim görüp yorum yapabilseydim ama şöyle birşey var ki ödemden kaynaklana bilir bi yerde okumuştum kalın derili kişiler ödemi geç atarmış
doktorunda öyle demiş hem sana tavsyem fazla bu foruma bakma burunla alakalı ve aynaya çünkü insan bi kusur aramaya çalışıyor ve forumda yazılan yazıları okuyun benimde başıma gelcek diye düşünüyorum bazen korkuyorum o yüzden nadir bakıyorum buraya artık bu yüzdende burnumu unutuyorum :)evet kalin deriliyim doktor kalin derilisin demisti ameliyattan once
tamam bende fazla bakmicam:)doktorunda öyle demiş hem sana tavsyem fazla bu foruma bakma burunla alakalı ve aynaya çünkü insan bi kusur aramaya çalışıyor ve forumda yazılan yazıları okuyun benimde başıma gelcek diye düşünüyorum bazen korkuyorum o yüzden nadir bakıyorum buraya artık bu yüzdende burnumu unutuyorum :)
Benimkide öyle CNM 3 ay olmasına az kaldı . Ama unuttum gitti artık sabi unutunuz daha iyi geliyor.benimde kalın derili sabah uyanınca büyüyor akşam inceliyortamam bende fazla bakmicam:)
bir degişme kücülme oldumu burnunda bende burnumun büyük oldugunu düsünüyorum banada tam üç ay oldubazen cok guzel gozukuyor bazen buyuk gozukuyor anlamad gitti