Çok saçma siz kendiniz o evrakı çıkartıp vermeliydinjz. E devlet şifresi anneme babama eşime bile vermem2 gün önce Gündoğdu Mobilya mağazasından taksitle koltuk takımı aldım. E devlet şifremi istediler, hakkımda icra olup olmadığını araştırmak için.
Bir an dalgınlıkla verdim şifremi, şimdi biraz araştırınca başıma neler gelebileceğini gördüm. Gözüm korktu, şifremi değiştirdim hemen.
Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı bir şey olmuş mudur, ne yapmalıyım
Gündoğdu mobilya pişmanlıktı.2 gün önce Gündoğdu Mobilya mağazasından taksitle koltuk takımı aldım. E devlet şifremi istediler, hakkımda icra olup olmadığını araştırmak için.
Bir an dalgınlıkla verdim şifremi, şimdi biraz araştırınca başıma neler gelebileceğini gördüm. Gözüm korktu, şifremi değiştirdim hemen.
Gündoğdu mobilyadan hiç memnun değilim. Keşke almasaydınız. Resmen bizi mağdur ettiler. Rengi, aldığımız ürünlerin dışında başka bi renk geldi2 gün önce Gündoğdu Mobilya mağazasından taksitle koltuk takımı aldım. E devlet şifremi istediler, hakkımda icra olup olmadığını araştırmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?