Lütfen yardımcı olun, aptallık ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
2 gün önce Gündoğdu Mobilya mağazasından taksitle koltuk takımı aldım. E devlet şifremi istediler, hakkımda icra olup olmadığını araştırmak için.
Bir an dalgınlıkla verdim şifremi, şimdi biraz araştırınca başıma neler gelebileceğini gördüm. Gözüm korktu, şifremi değiştirdim hemen.
Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı bir şey olmuş mudur, ne yapmalıyım

Sizin icranızla onlarin alakasi ne? Odeyip ödemeyeceğinizi mi öngörüyorlar? Boş bulunmuşsunuz. Neyse ki değişirmişsiniz şifrenizi. Son islemler görünüyor muydu öyle hatırlıyorum ben. Bir bakın herhangi bir sey yapılmış mı. Bundan sonra problem olmaz diye düşünüyorum, dikkatli olun.

Birşey olmaz zamanında değiştirmişsin zaten.
Bi ara tüm türkiyenin bilgileri paylaşılmıştı zaten nette,allaha emanet yaşıyoz ülkede zaten.
Önemli olan dolandırıcıların eline bilgilerin geçmesin,seni taciz ede ede para kopartmaya çalışırlar yok bilgileriniz xxx terör örgütünün eline geçmiş para yatırın vs vs.

O mağaza o sistemle çalışıyor. Bende verdim. Aslında hata ama mecbur veriliyor.biley olmaz korkmayın. İyi hatırlattınız bende değişeyim bari

Bir şey olmaz. Olsa da yapanı bulurlar merak etmeyin. Şifrenizi kimseye vermeyin. Herkesle paylaşılan bir şey olsaydı şifre koymazlardı. Şifre vermek yerine istedikleri sayfayı ya da belgeyi onlara gösterebilirsiniz.

Ilk defa böyle bise duydum valla saçmalık resmen yani. Bizde alışveriş ettik hiç şifre isteyen olmadı. Polise bi gidin bence.

e devlet sıfresıne aslında gerek yok kı onların sıstemlerınde tc nosunu vermenız yetıyor bankaların kara lıstesındeysenız veya odeme yapmayan borc takan bırıysenız gorebılıyorlar e devlet sıfresıne gerek yok kı o tarz sıstemle calısan heryer sadece tc no ıster onların sıstemlerı kullandıkları program buna yeterlıdır cunku
sasırdım

Ne alaka e devlet şifresi niye istiyolar icra olup olmadığını merak ediyorlarsa sen çıktı alır götürsün anlarımda şifreni istemeleri çok saçma ilk defa duydum bende.. neyseki hemen değiştirmişsin şifreyi..

e devlet şifresi kimseyle paylaşılmaz ki o kadar merak ediyorlarsa e devletten barkodlu onaylı x belgesinin çıktısını al derler.yerinizde olsam karakola giderdim hem danışmış olurdum hem de orda akıl verirler gelin bir tutanak tutalım vs diye.Hiçbir şeyinizi hiç kimseye vermeyin bir daha da.

Şikayet edin. Kimse hiçbir gerekçeyle sizden edevlet sifrenizi isteyemez. Geç kalmayın hemen şikayet edin

Size özgü değil diğer mobilya firmaları da elden taksitle ürün sattıkları için bunu yapıyorlar şifreyi degistirdiyseniz sorun olmaz oradayken çıkış yapmalarını isteyip de bakabilirdiniz ekrana kimse bisey diyemez böyle bir durumda

İlk defa duydum böyle birşeyi ben olsam kesınlıkle vermezdım. Belge istesinler götürür veririm ama şifre vermezdim. Bir magazadan o kadar alışveriş yapıyorum taksıtle hiç birşey istemıyorlar üstelik çalışmıyorumda

2 gün önce Gündoğdu Mobilya mağazasından taksitle koltuk takımı aldım. E devlet şifremi istediler, hakkımda icra olup olmadığını araştırmak için.
Bir an dalgınlıkla verdim şifremi, şimdi biraz araştırınca başıma neler gelebileceğini gördüm. Gözüm korktu, şifremi değiştirdim hemen.
Çok saçma siz kendiniz o evrakı çıkartıp vermeliydinjz. E devlet şifresi anneme babama eşime bile vermem

Gündoğdu mobilya pişmanlıktı.
Gündoğdu mobilyadan hiç memnun değilim. Keşke almasaydınız. Resmen bizi mağdur ettiler. Rengi, aldığımız ürünlerin dışında başka bi renk geldi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X