- Konu Sahibi dayanilmazoldu
-
umarım öyle olur
benim bir derdim var sevgilimle ilgili biz 4senedir beraberiz lise son öğrencisiyim sevgilimde askerde üniversite sınavına girdim iyi bir puan aldım öğretmenler 4seneliğe yerleşebileceğimi düşünüyolar erkek arkadaşım şimdiye kadar hep destekledi yanımda olduğunu söyledi geçenlerde biriyle konuşmuş ve beni anlatmış bir büyüğüyle üniversiteye gideceğimi söylemiş bölümümde çocuk gelişimi öğretmen olmayı istiyorum o kişide erkek arkadaşıma kız hayatını kurtarmış demiş ve erkek arkadaşımın kafasına çok takılmış kendisi üniversite terk istediği bölüme gitmediği için bıraktı ve tekrar denemedi şimdi gelince daha önce çalıştığı yerde çalışıcak ve benim öğretmen olmamın problem yaratacağını söylüyor yani sen dört seneliği okursan biz ypamayız diyor ama çok seviyorda gururuna yediremeiyo çalıştığı yerde sıradan biyer ama 1 milyar maaş alıyodu siz ne düşünüyosnz kafam çok karıştı o haklımı yoksa olurmu benim durumumu yaşamış biri varmı yardımcı olursanız çok sevinirim çok üzdü bu konu beni:çok üzgünüm:
peki burcu abla sen benim geçtiğim yerden geçmişsin ayrıldın nasıl atlattın bu durumu ben ayrılırsam yapamam mutlu olamam gibi geliyor herşeyi onla birlikte yaptım her konuda onun desteğiyle başardım bunca senedir birlikteyz ayrılmayı düşünemiyorum ayrılırsak nasıl yaparım
peki burcu abla sen benim geçtiğim yerden geçmişsin ayrıldın nasıl atlattın bu durumu ben ayrılırsam yapamam mutlu olamam gibi geliyor herşeyi onla birlikte yaptım her konuda onun desteğiyle başardım bunca senedir birlikteyz ayrılmayı düşünemiyorum ayrılırsak nasıl yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?