Lütfen yardımcı olun bu sonuçlarla bebeğimiz olur mu

kaderrrtr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
380
96
18
35
Merhaba iyi günler lütfen anlayan biri varsa yardımcı olsun eşimin son sperm test sayısı böyle bebeğimiz olur mu eşimde varikosel var amaliyat zor mu

varikosel benim esimde de var. 3.7 mm doktorumuz 5 mm altına ameliyat önermedi. ameliyat olacaksınız iyi bir doktor bulun ve mikrocerrahi ile olun. esimin amcası esim için doktor araştırmıstı (kendisi de doktor) ve istanbulda bi kaç doktor önermisti. yani doktor ve ameliyat sekli çok önemli. ama ameliyat zor değil. yarım saatlik bir operasyon ve aynı gün günlük işlerine dönebiliyor. bizim doktor esim ağır bir iste çalıştığı için 14 gün rapor yazacağını söylemisti ama. biz ağustosta ameliyat olmayı düsünürken hamile kaldım ben. ama bizde tüm değerler iyiydi. sadece morfoloji %1di. sizde başka sperm değerleri de sorunlu görünüyor.

benim esimin değerleri böyleydi.

Eklentiler

• IMG_2229.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 42
Başka ne sorunlarımız var hocam sperm sayısı az mı ve morfoloji 1 olsada oluyo mu sonuç dört ay önce morfoloji 4 çıkmıştı

Başka ne sorunlarımız var hocam sperm sayısı az mı ve morfoloji 1 olsada oluyo mu sonuç dört ay önce morfoloji 4 çıkmıştı
kuzum bizim 3 nisanda morfoloji %1 çıktı. ama diğer tüm değerlerimiz iyiydi. çoğu yüksekti hatta. morfoloji yüzünden gebelik zor dediler bize. esime takviye bir ilaç verdi doktor ve sabah aç karnına keci boynuzu pekmezi yiceksin dedi. ağustosa kadar deneyin gebelik oluşabilir dedi. cünkü kullandığımız vitamin kısa süreliğine de olsa varikoselde değerleri yükseltebiliyormus. deneyin 3 ay eğer olmazsa ameliyat ederiz dedi doktor. dediğim gibi 3 nisanda başladı ilaca, 28 mayısta ise ben hamile olduğumu öğrendim. yani takviyelerle vs değerler bir süreliğine yükseltilebiliyor. ama dediğim gibi bizde tek sorun morfolojiydi. sizde genel sperm değerlerinde de sorun görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…