Uçakla gidilmiyor mu ? Uçuşlar açık mı Türkiye’de bilmiyorumama böyle bir imkanınız varsa kesinlikle uçak tercih edin.
zaten paniksiniz sizi daha çok panik yaptırmak istemiyorum fakat küçük bir çocukla 10 saat gerçekten çok uzun. Hem sizin için , hem çocuğunuz hem de otobüsteki diğer insanlar için yıpratıcı
Başka çareniz yoksa , gece yolculuğu daha mantıklı gibi en azından uyur .
Oyuncak ve ilgisini çeken şeyler alın madem yanınıza . Telefon tablet seviyorsa yapacak bişey yok onlar ile oyalanacak.
Bi şekilde geçecek vakit .
Şimdiden düşünüp strese sokmayın kendinizi
iyi yolculuklar
Uçakla gitmeyi neden düşünmüyorsunuz ?
O da doğru , ben de çocuk uyur belki diye dedim. Benim kızım mesela uyuyor geceleri tabi her çocuk başka ve biz otobüsle hiç bir yere gitmedik o yüzden hiç bişeyin garantisi yok.hepsine katıldım da ya gece uyumazsa
ben o riski almak istemem mesela
otobüsteki diğer kişilerden sabah işe gidecek vardır hastası olan vardır
yani sabaha kadar ağlayan bir çocuk uyuyamayan bir çocuk otobüste hiç çekilmiyor
gündüz yine kuşa bak ağaca bak tv ye bak zaman geçer de gece uyumama ihtimali olan bir bebekle yola çıkmak anneyi daha da gerer
cocugunuzun saglıgı hayatda herseyden onemlı olmalı oysa kı.Annem çok üzülecek kiramiyorum .Gerçekten çok özledi pandemiden dolayı uzun zamandır görmüyor. Tavsiyeniz içinde teşekkür ederim.
katılıyorum. büyük cesaret pandemide çocukla yolculuk.annemler torun ozledı dıye su covıd ortamında kucuk cocugumla yolculuklara dusmem
goruntulu gorusun
aılenızın komsusundan bı akrabadan rıca edın bılmıyorlarsa goruntulu aramayı ogretsın
akıl var mantık var
Büyük bir acı ya da korku yaşamakMerhaba arkadaşlar . Ben işim sebebi ile memlekete 10 saat uzaklıkta oturuyorum. 2 yaşında bir kızım var. Annemler torunlarını çok özlüyor rahatsız olduğu için kendide gelemiyor.
Ama otobüs resmen bende fobi oldu bende panik atakta var artık bikaç güne yola çıkacağız şimdiden nefesim daralıyor kendimi çok kötü hissediyorum. Eşim gelemiyor tek gitmem lazım Sizce ne yapmalıyım. Gece mi yoksa gündüz yolculuğu mu daha iyi olur bu korkumu nasıl yenebilirim. Kaç gündür stresten uyuyamıyorum bile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?