Lutfen yardimci olun cok zor gunler geciriyorum

Bence iyi yönünden bakım eşin tutumlu demek ki parayı kolay kazanmıyor
Her insanın kötü bir huyu vardır
Ya çalışmasa, yada her gün alkol içip, içip eve gelse, 2 çocuğu kesinlikle düşünmeyin
Evlilik kurumu zor, mükemmel insan yok malesef
Bence iyi yönünden bakım eşin tutumlu demek ki parayı kolay kazanmıyor
Her insanın kötü bir huyu vardır
Ya çalışmasa, yada her gün alkol içip, içip eve gelse, 2 çocuğu kesinlikle düşünmeyin
Evlilik kurumu zor, mükemmel insan yok malesef
Yok düşünmüyorum artık tutumlu olmak çok farklı bir şey ama bunun ki pintilik varken kısmak hani olmasa anlayacağım ama var gelir

Hemde aşırı cimri peçete yanlışlıkla atılsın onun hesabını bile soran birisi sorumluluk ta ustlenmemis su zamana kadar ama ailesinden biri birşey istese ne kadar varsa çıkarır verir

Bu adam tutumlu mutumlu degil dupeduz cimri ama sadece size karsi cimri. Evi babanizin adina almaniza sevindim sadece. Allah yardimciniz olsun.

Böyle cimri insan düşman başına hayatta çekilmez. Sizinki artık cimriliği bile aşmış. Elektrik fazla gelmesin diyorsam açmam o televizyonu izlemem olur biter. Kendini çok akıllı zannediyor bir de. Hem televizyon izleyeyim hem elektrik çok gelmesin, bez masrafı olmasın ama çocuğun altını da ben temizlemeyeyim. Vardı öyle dünya.

Bence böyle bir durumda 2.cocugu düsünmeyin eşinizle oturup karşılıklı konuşun bu durumun sizi üzdüğünü belirtin hem masallh 3 5 yıllık evlisiniz kızınız var.bu şekilde evlilik üzücü bir hal alıyor olan çocuklara oluyor

Sotlenoldunolay ben zamanında çalışıyordum baya birikim yapmistim babam ev konusunda yardımcı oldu yari parayı o verdi yari parayı da kendi birikimimle aldım evlendikten sonra aldım yani onun hiç bir şekilde bir desteği olmadi düğünde bile 2 bilezik taktılar onu satarken bile gram hesabı yaptırarak sattırdı bana benim niyetim kiradan kurtulmakti ama baktım aldıktan sonra çabasını görmedim hiç
Keşke evi babanızın üzerine alsaymışsınız,
Sonradan gördüm babanızın üzerineymiş çok mantıklı👍

Ben kiradan kurtulmak için almıştım pişman oldum aldığıma hiç bir şekilde borca girmeyi sorumluluk almayı sevmiyor çocuğun bezi biter örtü kullan israf etme der biraz ev soğur kambiyi açarım çok yakıyorsun der kapatır televizyonun görüntü kalitesini düşürür karartır neymiş az elektirik gelirmiş bu pintiligi bunalttı beni söylediğim zaman ben evi gecindiriyorum daha ne yapayım diyor aileme anlatıyorum idare et diyorlar psikolojim çok bozuldu artık
Ben ömrüm de böyle cimrilik görmedim 😳
Allah yardımcınız olsun benim kp de böyle cimriymis, görümcem biz koltuk aldık diye kıyametler kopardıği zamanlar oldu dedi.. Birde görümcem kendisi çalışıp almış allahtan eşim ona çekmemiş..

Evleneli 3.5 yıl oluyor bir kızım var ikinci istedim tedaviler basarisizlikla sonuçlandı su eşim ailesi ne derse onu yapan biri kendi birikimimle ev aldım su anda kirada oturuyoruz yeni evde bir kaç eksikler var onu tamamlamasini istedim bana dediği şey ben borca giremem kira ödüyorsun o ayrı dedi sorumluluk duygusu yok hiç ne yapacağım bilmiyorum çıkmazdayım artık onu evde görünce bile tahammül edemiyorum her hareketi batıyor sevgiye dair hiç birşey bırakmadı geçmiş zamanda da yaptıklarından dolayı sizce ne yapmalıyım zor durumdayım yardim
Bu pinti, bencil ve sevgisiz adama neden 2. çocuk düşündüğünüzü anlayamadım.
Zaten yeterince mutsuzsunuz.

Ben kiradan kurtulmak için almıştım pişman oldum aldığıma hiç bir şekilde borca girmeyi sorumluluk almayı sevmiyor çocuğun bezi biter örtü kullan israf etme der biraz ev soğur kambiyi açarım çok yakıyorsun der kapatır televizyonun görüntü kalitesini düşürür karartır neymiş az elektirik gelirmiş bu pintiligi bunalttı beni söylediğim zaman ben evi gecindiriyorum daha ne yapayım diyor aileme anlatıyorum idare et diyorlar psikolojim çok bozuldu artık
Ağzına kürekle vurmak istedim bı an en nefret ettiğim kıs kıs ekranı ses var görüntü yok baksın dengesiz ilk yazınizi okuduğumda evi evliyken mi aldınız oncesimi düşüncesi geldi aklıma,ayrıca bu insanı mal sahibi yapmak hata olur ikinci çocuk düşünmek daha büyük hata olur Allah kolaylık versin okurken daraldim

Kirada oturun elin evine her ay para ödesin dursun. Siz de kendi evinizi kiraya verin o parayı babanız adına bankada dursun ilerde elinizden tutar size güvence olur
Bende öyle yapmayı düşünüyorum annesinin sözünden cikmiyor annesi ne derse onu uyguluyor bugün baya annemle annesi tartıştı kadın oğlunu ve kendini haklı çıkartmaya çalışıyor su çocuk olmasaydı bu kadar dayanmazdim açıkçası

Bu pinti, bencil ve sevgisiz adama neden 2. çocuk düşündüğünüzü anlayamadım.
Zaten yeterince mutsuzsunuz.
Doktorlar ikinci çocuğu hemen yapmalısın ileride olmayabilir demişti endometriozis teşhisi konuldu o yüzden düşünmüştüm tedaviye başlamıştım ikinci çocuktan sonra Doktor menopoza koymak için ilaç verecekti bu yüzden düşünmüştüm yaşım gençken bir çocuk daha olsun ikisi kardes büyüsün diye ama yaptıklarından dolayı artık istemiyorum

Back
X