lütfen yardımcı olun dışardan birinin yorumların çok ihtiyacım var

Ben sizi ve sizin gibileri anlamıyorum
Kendinizi bu kadar değersiz kılan sizsiniz, başkası değil
Bu haddi onlara veren de sizsiniz

Erkek arkadşaının sevgisi senin kilona mı bağlı yani.
Tamam seni daha güzel ve fit görmek isteyebilir ama bütün ilişkiniz senin
kilo vermene mi endeksli.
Bu çok sağlıklı bir bereberlik değil bence.İşin içine tedhit ve küfür girecek kadar
büyütmüş sevgilin işi.
Oturup iyi düşün bence.Pek yürümez gibi.
Şimdi kilo versen bile herhangi bir şekilde tekrar kilo alırsan ne olacak mesela.
Bu eziyetle bi ömür geçer mi.
Bu kadar da tavizkar olmayın bence.Daha evli bile değilken bu adamların bu kadar
kahrını niye çekersiniz ki?

açık açık seni beğenmiyorum diyo sen olayın tam ortasında olduğun için bulunduğun konumu durumu farketmiyosun dışardan bakınca sevgilisinin beğenmediği değiştirmek istediği bi sevgilisin. sende ondan yapamadığı bişeyi iste şartla reşit olsun

fiziksel görünüme bu kadar değer veriyorsa ileride seni daha fazla üzer. kaldı ki bir erkek sevdiği kadını her haliyle sever, gözünün içine bakar, kilo da neymiş. böyle konularda sakın güvenin kırılmasın, bilakis kendine daha da güven. çünkü karşındaki adam kompleksli. şahsen benim birlikte olduğum adam benim görünümümle ilgili olumsuz bişey diycek ve bunu sürekli dile getircek defol git o zaman daha güzeline derim. hiç tahammülüm yok böylelerine.

Sevgilin adam degil sekerim.

Sen de onun yuzunden kilolu odlugun icin kendini degrsiz gorup komplekse girmissin resmen, bu herif yuzunden kendini kotu hissediyorsun. Yazdigin satirlari tarafsiz bir gozle oku sekerim, ne kadar ezikce ve zavallica yazilmis olduklarina bir bak, once su kendini degrsiz gormekten bir kurtul derim.

Dis gorunusune laf etmesi cok bencilce ve dangalakca, begenmiyorsan almasaydin abi de gec.

Bence vur tekmeyi gec. Daha iyisini bulursun mutlaka, zira bundan igrenci olamaz.

Merak ettim , yaslariniz kac?

benim 21 onun 24

Önce bişey sormak istiyorum tanştğnzda çok mu zayıftnz sonradan mı kilo aldnz da beğenmemeye başladı hem yalanı war demişsiniz şimdiden bu kadar yakınırsanız ewlenince bu yakınmalar kat kat katlanır yani tabiki zayıflamanzdan yanayım sonuçta sağlığınz için önmli ama arkadşnzn aşşalamaya hiçç hakkı yok bence kendinizi ezdirmeyin nacizane fikrim

nişanlın değil,kocan değil ne çekeceksin bu adamı

canım gerçekten olayın içinde olunca aşktan gözün bişey görmüyo ama arkana bakmadan kaç bence seni olduğun gibi kabul etsin o nedir öyle zayıfla diye hakkaret ediyo kavga çıkartıyo hem bunları söylediğinde Allah bilir ne kadar kırılıyosundur sen. Böyle bi adamla evlenince inan hiç geçinemezsin daha çok zoruna gider ve sonradan pişman olmaktansa şimdi bi çözüm yolu bulmaya bak

biraz daha zayıftım tabi ama hep balık etliydim ve bana ben balık etli kızlardan hoşlanırım derdi hep ama şimdi böyle oldu işte

Bir defa bu adam seninle iliskiye basladiginda kilonun farkinda degil miydi?
Ha, tabii ki zayifla ama kendi sagligin icin, biri sana bunu dikte ettigi icin degil.
Elbetteki karsindaki insan seni oldugun gibi Kabul etmeli, dis gorunuste onemli bir noktada (kendin icin).
Fakat bu sekilde seni rencide ederek, her yalanini ortbas etmek icin bunu kullanarak, seni uzerek dile getirmemeli.
Tavri ve davranisi cok yanlis...

Eger konusup olmuyorsa, artik uzaklasmayi deneyeceksin...
Bu kadar hoduk davranan bir adami da, yola getirmek hic kolay olmaz.
Ya pes edeceksin, ya sabir gostereceksin cekeceksin ikisinden biri...
Benim tavsiyem cekilecek cile degil, hayat o kadar kisa ki.
Kimse, hic kimseye karsi kendini bu kadar rencide ettirmemeli...

Boyun ve kilon kac merak ettim.ben de kiloluyum dogumlar vs ama eskiden de zayif degildim.esim beni boyle sevdi.simdi emzirme donemim bitsin biraz vermek istiyorum.ama simdi bile esim dibimden ayrilmaz.kilom yuzunden kirici tek laf etmedi.sadece sagligin icin iyi olur dedi.senin sevgilinde is yok.senden ayrilmak icin bahane ariyor besbelli

zayıflayın elbette ama kendiniz için bir başkası için degil sevgilinizlede ayrılın bunca seyin üstüne yıpranmıslıkların üstyüne mutlu olamazsınız.

Yaa sonuçta hepimiz insanız kiloda alırız herhangi fiziksel değişiklikte yaşayabiliriz ewlilik bu sonuçta ne yani herhangi bi değişiklkte kavgamı etçez şimdi böyleyse evlenince senin için daha Zor olur diye diyorum yinede sen bilirsin 5 yılımz geçti diye geleceğini karartma derim

benim 21 onun 24

Birincisi genceciksin, bak yol yakinken don derim ben sana sekerim. Evlilik falan hele kesinlikle dusunme. Yani su anda mutlu musun bu iliskiden? Bu adamla mutlu olabilecek misin? Zaten mutlu olmadigin bir iliskiyi niye surumeye calisiyorsun, elle tutulan bir yani yok zaten.

Ikincisi yasin cok da kucuk degil, neden kendini bu kadar ezdirdin be guzel kardesim? Bir silkin, kendine gel, sana deger vermeyene sen hic deger verme derim. Bir an once s..tir et, kurtul bu adamdan.

Aldatiyor yazmissiniz, benmi yanlis okudum :44:
Bu zayiflama probleminizden daha önemli bi sebep degilmi?

Son düzenleme:
Ayrıl , sonra zayıfla
Basıcaksın popişlerine böylelerinin tekmeyi, sonra bir zayıflayacaksın fıstık gibi .
Ayran budalası gibi ağızları açık kalacak

saygı bitmiş sevgi bitmiş..hakaret tehdit başlamış..daha evli bile değilsinz lükse bak

Hiç bir geleceği olmayan ilişki bu..ayrıl vur tekmeyi! Güzelce zayıfla yazında incecik süslen püslen gez dolaş çatlasın,köpek olsun.dönme ama..çünkü annesine bile kaba davranan yaratık sana neler yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…