lütfen yardımcı olun dışardan birinin yorumların çok ihtiyacım var

çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için mantıklı düşünmeye başladım ve tamamen bitirme kararı aldım hepiniz haklısınız çok çok teşekkürler diyetisyenden randevu bile aldım ama kendim için sağlığım için yaza kadar istediğim kiloya düşebilirim bu süre içinde hiçbirşekilde beni göremeyecek zayıfladıktan sonrada her zaman takıldığı parka gidip ne kaybettiğni görmesini sağlayacağım inşallah yapabilirim

inşALLAH canım...yazılanları okudum doğru bir karar vermişssin.5 sene nasıl dayanmışşsın hayret

Canım su an gercekleri görmüyorsun bunu anlıyorum. Icinde bulunduğun durum sana normal gelmeye başlamış bes senedir sürünce bunu da anlıyorum. Ama hayat devam ediyor ve boyle yasamak sadece sana zarar veriyor. Bir gün bittiğinde dönüp bakıp yazık etmisim kendine demeni istemediğim icin sana birşeyler ornek vereceğim.
Hepimiz insanız kadinız aynı hormonlar aynı kilo sorunları. Bende 80 kilo dan 60 a düşmüş biriydim. Su an ki erkek arkadasım la tanıştığım da 57 sayılırdim. Daha sonrasında saglık sorunum nedeniyle ilaç almaya basladim. Hormon ilacı sonunda 10 kilo aldım. Ve yüzüm falan hep şişti. Emin ol kayip balık nemo gibi bir kız olmuştum. O kadar cok kotu hissediyordum ki kendimi anlatamam.
Erkek arkadasıma bunu ben soyledim. Kilo aldım artık guzel de gelmem dedim. Ne alaka ya dedi. Alakası yok dedi. Kiloyla sevginin ne alakası var sen boyle mı düşünüyorsun ben kilo alsam beni sevmeyecekmisin yani dedi. Sakın saçma sapan hızlı diyette yapma bir daha boyle sacmalamada dedi.
Bunu sunun icin söylüyorum. Normali bu canım benim. Hepimiz evleneceğiz cocuğumuz olacak hamilelik süreci yasayacağız. Eger esimiz daha evli bile degilken somuta bağlı bizi asaliyorsa bu kişiden tabiri caizse hayır gelmez.
Bak anlattığın aldatma yalan konusuna da girmiyorum. Aldatma sadece baska biriyle olmaz yalanlar da bir aldatmadir.
Lütfen dogru olanın alıştığın olanı degil de senin bulunduğundan cok uzak oldugunu gor farket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…