Lütfen yardımcı olun lütfen

panda61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
133
4
66
İstanbul
Arkadaslar 6 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim bugün doktorum keseye bakıcaktı ultrasondan baktıda tüplere yakın tüplerin çıkışına yakın ortada olması gerekirdi dedi sonra başka bir doktor çağırdı oda baktı benim hastamdaki kadar kötü değil Pazartesi çağırıp vajınal bakın dedı esın sordu kesenin orda olmasının sakıncası nedir diye kas yapısı elverişli değil dedi Pazartesi geldiğimizde yine böyle çıkarsa ne olur dıye sordum bunu o zaman görüşürüz dedi ağlamamdan gözlerim çıktı bu ne demektir tüpe yakın olması Pazartesi ayrıca başka bir doktora gidicem ama tecrübesi olanlar yardımcı olsunlar lütfen ağlamaktan içim çıktı düşük olabileceği riskli olacağı anlamınamı gelir o kadar dıkkat ettimki yememe içmeme hareketlerime neyi yanlış yaptım ne yapmam gerekiyor

canım merhaba.
umutsuzluk verip seni üzmek istemem. hiçbirşey henüz belli değil. ancak araştırdığım ve bildiğim kadarıyla dış gebelik belirtisi.. ama ne olur umutsuzluğa kapılma ..şu ihtimalde var; dış gebelik olsa doktorlar iki günde bir beta hcg testi isterlerdimoralini üksek tut ve Allahtan hayırlısını iste lütfen. sabret arkadaşım,metanetli ol. bu korkuları bende çok iyi biliyorum. internette de bir araşırabilirsin. googl'a yaz 'gebelik kesesinintüplere yakın olması'diye bilimsel yazılar da görürsün

merhaba,
öncelikle sakin ol lütfen. ilk haftalarda sakin olman çok önemli. ilk 3 ay her hamilelikte risklidir. yalnız anlamadığım bir şey var. vajinal bakmadılar mı zaten? karından mı baktılar?

Vajınal bakmadılar karından baktılar beta hcg testini yapmıstılar 2 katı çıkmıştı eşimle baktık Google'dan ama benmı kötüye yoruyorum yoksa kötümü anlayamadım

Uzulme ilk ay norml gebelk yasayan yok nerdeyse.bana da bebegn yaninda kist var bebek kesin dusecek dediler dusmedi.dr lar tedbir amacli cok umutsz konusrlar isi de ticarete doktukleri icn hastanin psikolojisini hic dusnmezler.aglamayi birak dua et ki bebegin de tutunsun sen boyle aglarsan dusecgi yoksa da duser iyi dusun iyi olsun...

seni korkkutmak istemem ama dış gebelik gibi dölenme olunca 3 gün tüpte kalıyor yavaş yavş rahime yapışıyor dış gebelikte tüpe yapışıyor dış gebelik belirtisi kese görünmez çok kası ağrısı lekelenme olur inşlalh değilsindir ben yaşadım çok kötü tek tüpümden oldum ölümden döndüm patladı

Vajınal bakmadılar karından baktılar beta hcg testini yapmıstılar 2 katı çıkmıştı eşimle baktık Google'dan ama benmı kötüye yoruyorum yoksa kötümü anlayamadım

Ya tabi doktor daha iyisini bilir ama ilk aylarda karindan bisey gorunmez benim bildigim. Ilk aylarda vajinal bakilir diye biliyorum. Benim 2 hamileligimde de 2 - 2.5 aydan sonra karindan bakti doktor. Acaba vajinal bakmayi riskli mi gordu ki? Karindan tam gorememis olabilir. Sen sakin ol ve bir daha ki kontrolu bekle. Bu arada yukari uzanma sakin. Cok hareket etme, bol bol dinlen.

dua ediyorum inşallah dediğin gibidir başka bir doktorda çaırdı baksın dıye o benım hastamınkı kadar kötü değil dedi esimle baska bi doktora daha gidicez pazartesi . insallah bebeğini sağlıklı bir sekılde kucagına alırsın sende

çok üzüldüm geçmiş olsun ...cok zor olmustur senın için cektıgını tahmın bıle edemem .. rabbım gostermesın bikez daha ınsallah ..lekelenme kanama veya agrı yok simdilik cok sükür ama esim kese orda olursa ne olur dıye sordugunda oradakı kasla bebegın olsması ıcın yeterınce güclü degıl dedı aklıma düşük geldi benimde hemen normalda oyle cok aglayan bırı degılım ama tutamadım kendıımı doktorada hıcbırsey soramadım dogru duzgun

vajınalı en son tercıh olarak goruyo gaalıba bazılaarı vajınal bakıldıgında kanama oluyor düşük oluyor diyo oda korkutuyor benı ...dediğin gibi sırt üstü yattıyorum hep insallah faydasını görürüm

pazartesi sanki hiç gelmeyecek gibi 2 günde kese olması gereken yere gelrmıkı bana ılkk olduğu yerde kalır gibi geliyor

çok olmuş yazalı ama sonuç ne oldu acaba? bn de şu an aynı durumdym ve çok nadr görüln bir şy oldğu içn hiçbr yrde bilgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…