Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardimci olun ovulosyon testim 3 gundur boyle anlamadim hic bisey yumurtluyomuyum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik degil drvam edin ben adet gnunu 1 kabul edersek 19. Gun yumurtladim.. azkalmis gibi 2-3 gune pik görürsünüz

bu ilk testin mi daha önceki günlerde test yaptın mı , onlarda nasıl çıktı ,

eğer ilk koyulaşmaya başlayan testin buysa test yapmaya devam et yeni yumurtlamaya başlıyorsun demek tir

Eklentiler

• 20201129_001750.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 20201129_175427.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 20201130_155918.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 30
Pik degil drvam edin ben adet gnunu 1 kabul edersek 19. Gun yumurtladim.. azkalmis gibi 2-3 gune pik görürsünüz
Canim adetim duzensizlesti evlendikten sonra bu ay 28 gunde oldum 14 .gun koyu akinti gibi geldi 15 de söküldum aslinda anlamiyorim kafam karisiyo

Canim adetim duzensizlesti evlendikten sonra bu ay 28 gunde oldum 14 .gun koyu akinti gibi geldi 15 de söküldum aslinda anlamiyorim kafam karisiyo
Siz testi yapmaya devam edin, yumurtlama oldugu gun c den daha koyu olacak o gunu ve sonrasindaki 2 gunu mutlaka değerlendirin

Siz testi yapmaya devam edin, yumurtlama oldugu gun c den daha koyu olacak o gunu ve sonrasindaki 2 gunu mutlaka değerlendirin
Peki bisey sorucam pik dediginiz ne bilmiyorum ama sizde bel agrisi oldumu aşiri belim agriyor gecen ayda belim agridi ama cinsel iliski yasamadim

Peki bisey sorucam pik dediginiz ne bilmiyorum ama sizde bel agrisi oldumu aşiri belim agriyor gecen ayda belim agridi ama cinsel iliski yasamadim
Pik demek t cizgisinin en koyu ciktgi zamana denir. Yani en az c kadar koyu ya da c den daha koyu olmasi demek yumurtlama oldugu anlamna gelir. O gun ve sonraki 2 gunu degerlendrmnz sarttir.zaten test yaptgnzda goreceksnz o pik dedgmz tekrar 1*2 gun icinde silinecek o da yumurtanın catladgni gsterir.
Rabbim yardmcnz olsun ben bu ay sıkı ovulasyn testi kullandim suan hamileyimdarisi basiniza
Ben agrisi brnim surekli var fıtık oldgu icin o yuzden sizi o knuda yais yonlendirmeyeyim ☺

Pik demek t cizgisinin en koyu ciktgi zamana denir. Yani en az c kadar koyu ya da c den daha koyu olmasi demek yumurtlama oldugu anlamna gelir. O gun ve sonraki 2 gunu degerlendrmnz sarttir.zaten test yaptgnzda goreceksnz o pik dedgmz tekrar 1*2 gun icinde silinecek o da yumurtanın catladgni gsterir.
Rabbim yardmcnz olsun ben bu ay sıkı ovulasyn testi kullandim suan hamileyimdarisi basiniza
Ben agrisi brnim surekli var fıtık oldgu icin o yuzden sizi o knuda yais yonlendirmeyeyim ☺

PİK sonradan çıkan çizginin diğerinden daha koyu olması ozaman yumurtan çatlamasına son 24 saat oluyor
o günü bir sonraki günleri değerlendireceksin ,

test yapmaya devam et ,sonradan koyulaşan çizginin rengi açılınca yumurtan çatlamış demek

Bugunde yapicam bidaha yapmicam pes ettim

Bugunde yapicm bidaha ypmicam

Dun ovulasyon yaptim bugun mu yapim yarin mi belki de kacirdim bu ay umitli degilm

Zaten takvim flo peap diye uygulamalar varya orda yumurtlamam bitti oyle gosteriyor o yuzden hevesim kalmadi arkadasim eşimde bi trip belki bende sorun yok sende var alla alla uyuz oldum ya bi isteksiz hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…