Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardimci olun ovulosyon testim 3 gundur boyle anlamadim hic bisey yumurtluyomuyum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten takvim flo peap diye uygulamalar varya orda yumurtlamam bitti oyle gosteriyor o yuzden hevesim kalmadi arkadasim eşimde bi trip belki bende sorun yok sende var alla alla uyuz oldum ya bi isteksiz hareketler

erkkelerde o hava hep vardır , kendilerini mükemmel sanıyorlar bu konuda

bir var bir yok yapmaya çalış , nasibinde varsa olur sıkma canını

erkkelerde o hava hep vardır , kendilerini mükemmel sanıyorlar bu konuda

bir var bir yok yapmaya çalış , nasibinde varsa olur sıkma canını
Dun birlikte olduk ama saat 3 gibi gece kasiklarimda batma oldu acılı anlamadm

Ben son 4 gundur yapiyorum bunu ama 14 gunde felan birlikte olduk o yandan bu yana birakmadim yani doktor alttan muane etti sadece yumurtliklarin calisiyor dedi 2 doktorada gittim sorun yok dedi enfeksiyon var dedi dene cocuk olur dedi

pik i görmeden çatlamış yumurtan öyle görünüyor canım ,

dr gittin mi hiç yumurta kaliten ne kadar büyüyorlar herhangi bir bilgin varmı ,
Yanlış Bilgi vermeyin isterseniz nerden biliyorsun çatlama değil diye daha olmamış Ken yumutlama çatlama neye istinaden diyosun

Olmamış devam et teste t çizgisi gözükmüyor ki
Canim olmadigini zaten biliyoruz neden boyle oldugunu anlamadik 3 gundur aynida 4 gun t cizgisi yok yanlis bilgi de yok fikir aliyorz tesekkur ederim sanada col sagol

Lh testi 3 gün üstüste pik çıkar mı adete 2 gün falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…