Lütfen yardımcı olun

feyzakkuuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
6
3
1
27
Ben daha önce tanıdığım ama hiç konuşma fırsatım olmayan uzaktan akrabam bi çocukla konuşmaya başladım daha sonra biz onunla buluştuk her şey çok güzeldi sonra o günden sonra beni aramadı bende konusmayalım daha dedim 1 ay sonra da asker gecesine gittik ailecek onu gördüm dayanamadım 1 gün sonra buluşalım diye mesaj attım oda istedi kafam karıştı seni görünce dedi buluştuk benden farklı anlamda istekleri varmış ben o yönde etkilemişim bende istemedim öyle bir şey veakraba olduğumuz için çevresinde çok kız oldugu için olamayız biz ben kimseyi sevemiyorum dedi ama ben onu çok seviyorum ne yapmalıyım

Bu yaşlarda her ergen erkeğin sorunsalı ben sevemem ama sevişirim Sana kısaca ruhunla değil bedeninle ilgilenirim demiş .çok iğrenç ve böyle biri sevilmemeli

Aman uzak dur yavrum. Bu tipler insanı peçete gibi görür kullanıp atar. Sakın yaklaşma. O hissettiğin büyük ihtimalle ilgi arzusu. Düşme tuzağa.

Bu yaşlarda her ergen erkeğin sorunsalı ben sevemem ama sevişirim Sana kısaca ruhunla değil bedeninle ilgilenirim demiş .çok iğrenç ve böyle biri sevilmemeli
Çok haklısınız bende unutmak istiyorum benden nasıl istekleri var bir bilseniz nasıl sevdin onu dersiniz bu yüzden ona ulaşamıyorum bile bunun üstüne gidip benim en yakın derdimi anlattığım insanla görüşüp nispet yapıyor

Back
X