Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yasadiginiz yumurtlama kanamasi diye dusunuyorum. Yumurtlarken oluyordu bana.Arkadaşlar iki yıllık evliyim korunmuyorum ve bir gebelik söz konusu olmadı henüz size sormak istediğim adetim 10 gün önce bitti ama iki gündür lekem geliyor ağrım vs yok sadece başım çok ağrıyor böyle birşey başına gelen varmı korkuyorum tedirginim lütfen yardımcı olun
Yumurtlama dönemem son günü cunarteisydi o nedir yumurtlama kanamasiBu yasadiginiz yumurtlama kanamasi diye dusunuyorum. Yumurtlarken oluyordu bana.
Yumurtlama kaanamasi nedirGebelik testi yapabilirsin canım ama genelde ara kanama normal sayılıyor ki yumurtlamadan dolayı olma ihtimali de gayet yüksek
Canım yumurtlama gerçekleştiğinde lekelenme şeklinde belki birkaç dakika /saat belki de 1 2 gün süren lekelenme gerçekleşir, yani bu lekelenme yumurtanın sağlıklı bir şekilde büyüyüp çatladığını gösterirYumurtlama kaanamasi nedir
Çok teşekkür ederim inşallah öyle bir şeydir korkuyorum endişeleniyorum kötü birşey cikcak diye düzenim kalmadı vallahi yoruldum biktimBir de ekleyeyim: kaç günde adet oluyorsan o sayıdan 14’ü çıkar. Mesela 30 günde adet görüyorsan senin muhtemel yumurta çatlama günün adetinin 16. Günüdür ya da 28 günde adet oluyorsan 14. Günde yumurtan çatlar. Bu zamanlarda bazen lekelenme yaşamak normaldir.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de 2 senedir hiç gebelik olmadı ve ben de arada bu lekelenmeleri yaşıyorum. Uzun sürerse ve birkaç güne kesilmezse doktora görünÇok teşekkür ederim inşallah öyle bir şeydir korkuyorum endişeleniyorum kötü birşey cikcak diye düzenim kalmadı vallahi yoruldum biktim
Uygulamadan öğrendiginiz bir seyse bu uygulamayi ciddiye almayin. Uygulama her zaman doğru sonuç vermiyor. Yumurta atilinca pembe kanama oluyor. Herkesye olamayabilir.Yumurtlama dönemem son günü cunarteisydi o nedir yumurtlama kanamasi
Lekelenme kanamaya döndü sanırım adet kanamam randevu aldım ama daha iki hafta varSeni çok iyi anlıyorum. Benim de 2 senedir hiç gebelik olmadı ve ben de arada bu lekelenmeleri yaşıyorum. Uzun sürerse ve birkaç güne kesilmezse doktora görün
Tamam sakin ol. Olabilir. Benim de adet düzenim değişti. Son 2 aydır 26 günde adet olmaya başladım. Hep lekelenmem veya kanamam oluyor. Doktora gittiğimde de her şey normal çıkıyor. Mevsim geçişlerinde de olabilir bu düzensizlikler. En doğru şeyi doktor söyler sana.Lekelenme kanamaya döndü sanırım adet kanamam randevu aldım ama daha iki hafta var![]()
Oda yoruyor gerçekten bende sürekli gidiyorum birşey yok birşey yok ee cocukda olmuyor düzende yokTamam sakin ol. Olabilir. Benim de adet düzenim değişti. Son 2 aydır 26 günde adet olmaya başladım. Hep lekelenmem veya kanamam oluyor. Doktora gittiğimde de her şey normal çıkıyor. Mevsim geçişlerinde de olabilir bu düzensizlikler. En doğru şeyi doktor söyler sana.
Merhabalar peki bu kanama acik pembe gibi mi yerlesme kanamasi dedikleri kahve rengi lekelenme gibi mi?Canım yumurtlama gerçekleştiğinde lekelenme şeklinde belki birkaç dakika /saat belki de 1 2 gün süren lekelenme gerçekleşir, yani bu lekelenme yumurtanın sağlıklı bir şekilde büyüyüp çatladığını gösterir![]()
Merhabalar, peki bu kanama acik pembe gibi mi yoksa yerleşme kanaması dedikleri kahve rengi lekelenme gibi mi?Seni çok iyi anlıyorum. Benim de 2 senedir hiç gebelik olmadı ve ben de arada bu lekelenmeleri yaşıyorum. Uzun sürerse ve birkaç güne kesilmezse doktora görün
Yerleşme kanaması adete yakın kahve leke şeklinde olur geneldeMerhabalar, peki bu kanama acik pembe gibi mi yoksa yerleşme kanaması dedikleri kahve rengi lekelenme gibi mi?
Yumurtlama kanamasi?Yerleşme kanaması adete yakın kahve leke şeklinde olur genelde
Adete döndü sanırım kuzum iki gün leke geldi sonra 5 gün kanama oldu yarın doktorda randevum var bakalım nedenmis neymişMerhabalar, peki bu kanama acik pembe gibi mi yoksa yerleşme kanaması dedikleri kahve rengi lekelenme gibi mi?