Lütfen yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdan oku🤓

Çok teşekkürler :KK50:

Ay tövbe nasıl bir beddua ama nurgül nerede nur nerede sanmıyorum ayrıca yemini bozman da mümkün diye biliyorum araştırın

Nurgul olunca noluyo bilmedimden soruyorum

Nurgul olunca noluyo bilmedimden soruyorum

Burdan okusaniz konu daha iyi anlasilir

Burdan okusaniz konu daha iyi anlasilir

Nur ayridir nurgul ayri

Ah be canim evladına bunu yakistiracak kadar ne yaşadın ki bi isim sonuçta ama üzülme allahın izniyle bisey olmaz
Allah evladını korusun bütün cocuklari

Sanmiyorum yemini boza bilirsin arastr

Nurla nurgül ne alaka ya
Eski konunuzu bilmiyorum ama nur başka nurgül başka..
Nurla nurgül aynı diye düşünmek ne? O zaman nursel, nurten, nurcan falan mı aynı sizin için?

Simdi siz o zamanda o lafi dediniz diye cocugunuz Nur ismi eklendi diye cocugunuz ölebilir diye korkuyorsunuz dogru mu anladim. Cünkü Nur Nurgülün bir parcasi. Sizce bunun olma ihtimali kac? 30%, 50%, 100%? Biz insanlar bazi seylerden cok korksak takinti haline getiriyoruz halbuki olma ihtimali bile yok. Korkmaktansa realist düsünmeye ugrasin

çocuga bisey olmaz da.
size bunu düşünmekten bir şeyler olmuş o kesin.

Herkese merhaba gecen gun konu açmıştım kızımın adı Eylül Nur. Nur Nurgul demek olur mu? Nur Nurgul ün içinde gectiği için?? Gerçekten benim için cok onemli artık kafayı yemek üzereyim @Mune dini bir sey olarak yazmadım lütfen yardımcı olun bana..
Hıcbısey anlamadım, eskı konuyu bılmem gerekıyor galıba

Sildirsem de bir kere koyduk ya o sebepten dolayı olur mu bir sey
3gun oruç tutup söylediğiniz söze kefaret olarak tövbe edin. Gerisi Allahın takdiri.
Bunu buradaki üyeler bilemezki
Yeminin kefareti budur.

Düşüncelerinizin gidişatı iyi görünmüyor.
Nur ve dinin arasında bağlantı kuramadım, cahilliğime verin.
bayan kaynanamin adini koyacagima o cocuk ölsun daha iyi demis kaynanasinin adi nurgulmus
sonra cocuk olunca esininde istegiyle cocugun adini eylul nur koymus
simdi nur koyunca cocugum ölsün dedim diye cocuguma bir sey olurmu diye dusunuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X