Lütfen yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 gün önce konan ismin değişmesi..
15 günde bir daha güzelini buldukça değiştirelim o zaman isimleri. O kadar kolay işlemiyor sistem zaten.
Bildiğim kadarıyla isim değişikliğinde ikna edilmesi gerekiyor yetkililerin, geçerli sebep sunulmalı. Ne diyecekler mahkemede falan sebep olarak, beddua sebebiyle mi?

yani şimdi sebep saçma veya degıl kadının ınancı bu yonde , inanç işin içine girince mantık aramaya gerek yok daha fazla, illa ki bi prosedürü Vardır, fikri değişen olmuştur ilk defa konu sahibinin başına gelmemiştir.

Mahkemeler katillere bile takım elbise giydi indirimi yapıyor o kadar da mantıklı bi hukuk sistemimiz yok zaten.

Nur Nurgül olmaz da bence sildir ya Eylül nur ne Allahaşkına?
İlk bir yıl isim değişikliği oluyor diye duymuştum. Kocana Bi cinnet getir. istemiyorum nurunuda gülüne de baslıycam de bizi de yedin burada.

Nur Nurgül değil
Bu mantıkla Ayşe Ayşegül olur yoksam

Konuya gelince bence ismi toptan değiştir Nuru da Gülü de boşver yepyeniş bir isim bul. Takıntı hastası oldun ablacım resmen bırak artık. Eylül Nur da çok kötüymüş, doğru düzgün isim koyacak bir yetişkin yok mu orda?

Yav ablacım nur diye ayrı bir isim var nurgül diye ayrı bir isim var ikisi birbirinin yerine olsa iki ayrı isim olmazdı. Bir şey olmaz , bir şey olmaz ,bir şey olmaz böyle şeylere bu kadar takıyorsanız çenenizi tutun vara yoğa beddua-yemin vs. etmeyin bir daha
Asla etmem bir daha ama şimdi cok takıyorum korkuyorum nur-gül içinde gectiği için

Cidden böyle yalpalayacağınıza karar verin. Bence içinizin rahat etmesi adına nur ismini sildirin. Zaten kullanmayacak. Eylül gayet yeterli ve güzel. Söylediğiniz kötü söz için de tövbe edin unutun gitsin ders olsun size. Anlamı ne kötü isimler var savaş, ateş vs. Onlara bile bişey olmuyor. Siz kötü söz söylediniz diye Nur isminden bir zarar gelmez:)
Zarar gelceği için değil söylediğim kotu seyden dolayı korkuyorum ben

bırı dıgerının ıcınden cıkıyor yanı tıpkısının aynısı gıbı :) nur - nurgul
bu denlı buyuk yemın edılıyorsa kayınvalıdenın ısmı ustunden
ve kayınvalıdenın ısmı nurgulse
cocuga nur bıle konulmamalıydı
madem koydunuz o zaman ıcınıze bu kadar dert olmamalı

Nur Nurgül değil
Bu mantıkla Ayşe Ayşegül olur yoksam

Konuya gelince bence ismi toptan değiştir Nuru da Gülü de boşver yepyeniş bir isim bul. Takıntı hastası oldun ablacım resmen bırak artık. Eylül Nur da çok kötüymüş, doğru düzgün isim koyacak bir yetişkin yok mu orda?
Ben sadece eylul koycaktım böyle oldu bir mecbur

Nur , Nurgül isimlerinin sakıncası neymiş ki ?
kayınvalıdesının ısmı nurgulmus
konu sahıbı daha cocugu bıle yokken cok buyuk yemın etmıs kayınvalıdemın ısmını koyarsam cocugumun omru olmasın gıbılerınden
tutmus cocuguna nur ısmını koymus sımdıde dıyor kı bırsey olur mu

bırı dıgerının ıcınden cıkıyor yanı tıpkısının aynısı gıbı :) nur - nurgul
bu denlı buyuk yemın edılıyorsa kayınvalıdenın ısmı ustunden
ve kayınvalıdenın ısmı nurgulse
cocuga nur bıle konulmamalıydı
madem koydunuz o zaman ıcınıze bu kadar dert olmamalı
Ben eylul nur olsun tmm derken asla böyle takıntı ediceğimi dusunmemiştim

Ben eylul nur olsun tmm derken asla böyle takıntı ediceğimi dusunmemiştim
ya hay allahımm kıyamam ya :KK70: vallahı sarılasım geldı

e en basta koyarken ıcınız rahatmıs sıkıntı yok o zaman
kendınıze yenı yenı icatlar cıkarmayın :)

Bu konuyu eşinizle cozun artik insanlar onceki konunuzda bur suru tavsiye verdi farkli seyler söyleyen cikmaz artik

kayınvalıdesının ısmı nurgulmus
konu sahıbı daha cocugu bıle yokken cok buyuk yemın etmıs kayınvalıdemın ısmını koyarsam cocugumun omru olmasın gıbılerınden
tutmus cocuguna nur ısmını koymus sımdıde dıyor kı bırsey olur mu

E konu sahibi sildir gitsin oturup kalkıp bunu düşüneceğine .

ya hay allahımm kıyamam ya :KK70: vallahı sarılasım geldı

e en basta koyarken ıcınız rahatmıs sıkıntı yok o zaman
kendınıze yenı yenı icatlar cıkarmayın :)
Şimdi takıyorum işte aklımdan cıkmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X