Lütfen yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal bir sey demiş olsaydım tmm da cok kotu bşy dediğim için kızımla ilgili cok korkuyorum
ben bazen biseye cok sinirlenince allah canımı alsada kurtulsam diyorum mesela hala almadi.
kizinizada bisey olmaz merak etmeyin
Nur İsminin Anlamı

aydınlık, parıltı demektir.

Nurgül İsminin Anlamı: Aydınlı, ışık saçan güzel.
anlamları bile farkli olan iki isim aynı değiller yani.

ben bazen biseye cok sinirlenince allah canımı alsada kurtulsam diyorum mesela hala almadi.
kizinizada bisey olmaz merak etmeyin
Nur İsminin Anlamı

aydınlık, parıltı demektir.

Nurgül İsminin Anlamı: Aydınlı, ışık saçan güzel.
anlamları bile farkli olan iki isim aynı değiller yani.
Kendim için dediğim bir sey olsa gerçekten böyle uzulmezdim cocuk olunca işin içinde cok korkuyorum

Nurla nurgül ne alaka ya
Eski konunuzu bilmiyorum ama nur başka nurgül başka..
Nurla nurgül aynı diye düşünmek ne? O zaman nursel, nurten, nurcan falan mı aynı sizin için?
Hayır aynı değil ama ortada kotu bir soz oldugu için korkuyorum

Ben de bağlantı kuramayıp bir önceki konuya baktım.
Kayınvalidenin ismi Nurgül. Daha çoluk çombalak yokken bir gün senin annenin adını koyarsam çocuğumun ömrü olmasın demiş. (Tövbe estağfurullah böyle yumuşatabildim)
Şimdi de eşi madem Nurgül olmuyor Nur olsun diye istemiş, Eylül Nur olmuş.
Konu sahibi de bunu koymuş olmasına rağmen takmış bedduam geçerli olur mu diye.

ne kadar manyakça, kanım dondu

Herkese merhaba gecen gun konu açmıştım kızımın adı Eylül Nur. Nur Nurgul demek olur mu? Nur Nurgul ün içinde gectiği için?? Gerçekten benim için cok onemli artık kafayı yemek üzereyim Mune Mune dini bir sey olarak yazmadım lütfen yardımcı olun bana..
Rica ediyorum kapatılan konunuzu başka topik açarak yeniden gündeme getirmeyiniz.
Siz belirtseniz de belirtmeseniz de sorduğunuz soru tümüyle dini kaygılarınızla alakalı ve bu kaygılarınızı gidermenin tek yolu Diyanet'i arayıp danışmak, ki topiğinizi kapatırken de yazmıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X