Lütfen yardımcı olun

SMMRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
341
129
33
Merhaba üç yıllık evliyim ikiz oğullarım var ama mutlu bir yuvam yok, önceleri sadece eşimin ailesi tarafından sıkıntı yaşarken artık eşim tarafından da sıkıntı yaşıyorum.
Hamileliğimden itibaren bana ilgiisz davranmaya başladı ama ben anlayış gösterdim sonuçta ikiz babası olacak sorumlulukları dolayısıyla böyle davranıyor üstüne gitmiyim dedim, çocuklarım 9 aylık oldu ama eşim hala aynı hiçbir değişiklik yok hatta daha beter oldu, önceleri en azından gelip hamile karnımı okşayan adam artık doğmuş çocuklarının yanına bile uğramıyor gecesini günü bilgisayar başında geçiriyor, ben yine konuştum onunla tartışmaya girmedim alttan almaya çalıştım ama hiçbir değişiklik olmadı, üstüne üstlük geçen bebeklere bakmadığı için sitem ettim diye bana 'ben böyleyim beğenmiyorsan s.kt.r git' dedi ve bir kaç defa canımı fena halde acıttı, gelip özür dilemek yerine beni tehdit etmeye başladı, şöyle yaparsan seni yine ağltırım böyle edersen yine döverim demeye başladı ben artık dayanamıyorum kalacağımı bilmiyorum...

Ne yapacağınuz belli ilk önce darp raporu alacaksınız sonra da boşanacaksınız. Şiddetin olduğu yerde ben size boşanma haricinde tavsiye veremem. Bu kötülüğü size yapamam

Biliyorum size belki cok zor gibi görünecek ama evladına merhameti olmayan, size en ihtiyacınız olan zamanda yardim etmeyen üstelik şiddet uygulamaya, tehdit etmeye başlayan bu adamdan bir an önce kurtulmaniz gerek. Bu fiziksel ve psikolojik şiddetin ardı kesilecek gibi durmuyor. Ailenize bu konuyu hiç açtınız mı?

Ne yapacağınuz belli ilk önce darp raporu alacaksınız sonra da boşanacaksınız. Şiddetin olduğu yerde ben size boşanma haricinde tavsiye veremem. Bu kötülüğü size yapamam
İnanın bunu bende çok istiyorum önceleri çocuklarım için beklym diyordum ama mutsuz bir ailede büyüyeceklerine ayrı ama mutlu ebeveynleri olsun diyorum. Fakat ailem biraz sıkıntı çıkaracak gibi
Haklısınız ama biz kürdüz babamlara boşanma işi çok ters ve bu yüzden engel olacaklar biliyorum. Ama boşanmaktan başka çarem yok onuda biliyorum çünkü bu öküz değişmez

Annemle konuştum bir defa kızım babanda zamanında aynıydı düzelir dedi, bende babam düzelene kadar sen defalarca hastaneye yattın sinir hastasisin bende mi aynı şeyleri yaşıym dedim. Sustu
O da babamdan korkuyor sanırım

bebekler doğdu mu? doğdularsa onların bakımlarıyla ilgilenmeleri gerek birinin. doğmadıysa keza yine hamilesiniz ve kendiniz çalışamazsınız. ailenize sorup durumu anlatmayı deneyebilirsiniz. gizli saklı kalmasın. sadece sizi yemesin bu durum. eğer boşanma gibi bir imkanınız olmazsa eşinizle kurduğunuz diyalogu en aza indirip çocuklarınızın biraz büyümesini beklemeniz gerekebilir çok üzüldüm umarım en hayırlısı olur sizin için

Rapor alın, ama bu işi saklı halledin. Ne yapacağı belli olmaz, aileniz boşanma durumunda ne tepki verir sizce? onaylarsa onların yanına gidin.

Bilgisayar başında bu kadar önemli ne var oda ikiz bebekler Allah bildiği gibi yapsın

Bebeklerim doğdu 9 aylıklar ve şuan dediğiniz gibi neredeyse hiç görüşmüyorum sadece akşam yemeğini yiyip bilgisayar başına gidiyor yalandan aşkım canım hatun falan diyo ama yaptığıyla söylediği birbirini tutmuyor, biraz büyüsünler yolları ayiracagim çünkü çok ağır bir duygu çöküntüsü yaşıyorum

Bilgisayar başında bu kadar önemli ne var oda ikiz bebekler Allah bildiği gibi yapsın
Ya bı anlasam oyun oynar challeng videoları izler, ya iki bebek var ben onlarla doğru dürüst ilgilenemiyorum gel sende yardım et diyorum bu senin işin diyo, yemek benim işim çamaşır bulaşık herşey benim işim, onun işi eve Lara getirip gece yarısına kadar bilgisayarı boş bırakmamak

Rapor alın, ama bu işi saklı halledin. Ne yapacağı belli olmaz, aileniz boşanma durumunda ne tepki verir sizce? onaylarsa onların yanına gidin.
Onaylamaz gibi geliyor ama iş ciddiye binince ne derler bilmiyodum, annemle konuştum babanda aynıydı düzelir falan dedi çaresizim

elbette katlanmak zorunda olmak çok çok ağırdır. çok üzgünüm. içinde bulunduğunuz durum çok zor. söylediğiniz gibi aileniz problem çıkarırsa boşanmak konusunda büyük zorluk yaşayabilirsiniz. geçiminizi sağlamak iki bebekle zor olabilir. şu anda görünen kadarıyla eğer aileniz destek olmazsa onu görmezden gelip çocuklarınızı büyütmek en iyi seçenek gibi duruyor. çok geçmiş olsun tekrar :/

O çocuklarda emeğim var demesin kendi kendinin derdine düşmüş sıkıntımı nasıl geçiririm diye çocuklara sıra gelmez

Çok teşekkür ederim...

O çocuklarda emeğim var demesin kendi kendinin derdine düşmüş sıkıntımı nasıl geçiririm diye çocuklara sıra gelmez
İşte bişey diyince de ben babasıym sen karışma diyor, madem öyle misafir gibi piş piş yapıp gitme otur babalık yap

Evet yaa, pişkin pişkin tehdit ediyor yine mi aglatym yine mi dövym seni diyor

Türkiyede o uygulama var ya kadin icin. Butona bassaniz polise mi hemen konumunuz gidiyor felan. Onu indirin telefonunuza. Elini sürdügü anda basin yardim gelsin evden uzaklastirin pisligi..siddet oldugu yerde benim icin is bitmistir. Kurtulmanin yollarini arayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…