Lütfen yardımcı olun...

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
23
40
Merhaba bayanlar benim adetim 31 martta olması gerekiyordu adetten 4 gün önce beta testim 1.20 çıkmıştı 1 nisanda oldum neyse 5i gibi bitti bebek düşündüğümüz için korunmuyoruz dünde akşam belimde ve kasıklarımda felaket bir ağrı başladı wcye gittiğimde 2 parmak genişliğinde bir et parçası düştü benden bu neden olabilir hala az gelen bir kanamam var 17 günde 2 kere adet olan varmı korkmalımıyım bu durumdan birde benim yumurtalarımda kist vardı polikistik over teşhisi koydu doktor adet düzensizliğim yok ilk defa başıma geliyor doktor hamile kalabilirsin demişti herhangi bir sorunun yok diye

Kuzum bence bi kadın doğum doktoruna gitmen en doğrusu
Muhtemelen adet görürken tam sökülmedi döküntü geliyor et değilde pıhtıdır muhtemelen
Hamilelik durumu varsada pıhtı pek beklenen bi şey değil doktora gitmen en doğrusu

Cocuk varsa düştüyse icerde parça kalmış olabilir bu riskli kanaman durmaz ,birde icerde dusuk sonrasi pirti oluşuyor rahim kendini topluyor icerde kan birikiyor en doğru karar detaylı usg çektirmek kadın doğuma gidip varsa icerde bir şey temizlet sonra sıkıntı yaşamazsın geçmiş olsun

Back
X