- 21 Haziran 2022
- 71
- 6
- 16
- 25
- Konu Sahibi Siyahmelekkk
-
yaşadığın yer dolayısıyla eczaneden test bile alamıyorsun ama aynı hafta 3 kez sex yapabiliyorsun sevgilinle.pekiiiiMerhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan cevap verir misiniz? Erkek arkadaşımla bu ayın 14 ünde ilişkiye girdim içe boşalma olmadı bu olay 3 defa tekrarlandı. Yanına gittiğimde adetim 4 gün gecikmişti zaten şuan 11. Gunumdeyim. Halâ adet olmadım. Hamile olup olmadığımı netlestiremiyorum. Test yada kan testi herhangi birini yapacak durumda değilim yaşadığım yer dolayısıyla. 2 hafta sonra anca gidebilirim hastaneye o zamana kadar adet olmazsam zaten vardır hamilelik. Kürtaj yaptırmak zorunda kalacağım. Daha öncesinden yaptıran var mı? Bilgi sahibi olan biri yardım edebilir mi? Çok stresliyim.
ilgimi keser selam bile vermez işime gücüme bakardım.bu şekilde sadece bildiğimi belli ederdim.ötesine karışıp çirkefliği üstüme bulaştırmazdımYetişkin gibi yaşıyorsan çocuk gibi davranamazsin..
Sana bu kadar söylüyorum.
Anlayabilirsen ne âlâ..
Ceycey konuları mi karıştırdınilgimi keser selam bile vermez işime gücüme bakardım.bu şekilde sadece bildiğimi belli ederdim.ötesine karışıp çirkefliği üstüme bulaştırmazdım
amanın yanlış konuya yazmışım.konu sahibi çok özürilgimi keser selam bile vermez işime gücüme bakardım.bu şekilde sadece bildiğimi belli ederdim.ötesine karışıp çirkefliği üstüme bulaştırmazdım
Sanki diğer konuya yazacaktın bacım bunu,seninde benim gibi kafan karışıyor arada.ilgimi keser selam bile vermez işime gücüme bakardım.bu şekilde sadece bildiğimi belli ederdim.ötesine karışıp çirkefliği üstüme bulaştırmazdım
öyle olmuş şimdi gördümCeycey konuları mi karıştırdın
Saygı duyuyorum yazdığına. Bende asla başıma gelmez diyordum da oluyormuş demekkiAklınızı vicdaninizi kullanmayıp öldürün bebekleri. Kimini doğmadan öldürün, kimini doğurup atın sokağa. Bakın kinamiyorum ama can taşıyan herhangi bir şeye zerre kadar zarar veren herkese dusmanim
Yalnızca yardım istedim.yaşadığın yer dolayısıyla eczaneden test bile alamıyorsun ama aynı hafta 3 kez sex yapabiliyorsun sevgilinle.pekiiii
e test yaptırmazsan kit almazsan eczaneden biz nereden bilelim hamile olup olmadığını?umarım değilsindir.bu olay da sana bir ders olur.Yalnızca yardım istedim.
Farklı bir şehire gideceğimAcilen test alip yapmalisin kucuk yerdeyim diyorsun hamile isen kürtajı nasil olacaksın. Kendin alamıyorsan bi zahmet kimle beraber olduysan o alsin
Direk kürtaj olamayabilirsin, beraber oldugun kişiye soyle alsin testi hamilelik ne kadar ilerlerse o kadar zor olurFarklı bir şehire gideceğim
İçine boşalmadıysa hamile kalma fikri nasıl oluştu anlamadım?Merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan cevap verir misiniz? Erkek arkadaşımla bu ayın 14 ünde ilişkiye girdim içe boşalma olmadı bu olay 3 defa tekrarlandı. Yanına gittiğimde adetim 4 gün gecikmişti zaten şuan 11. Gunumdeyim. Halâ adet olmadım. Hamile olup olmadığımı netlestiremiyorum. Test yada kan testi herhangi birini yapacak durumda değilim yaşadığım yer dolayısıyla. 2 hafta sonra anca gidebilirim hastaneye o zamana kadar adet olmazsam zaten vardır hamilelik. Kürtaj yaptırmak zorunda kalacağım. Daha öncesinden yaptıran var mı? Bilgi sahibi olan biri yardım edebilir mi? Çok stresliyim.
Geri çekme yöntemi mi neyse o şekilde olduİçine boşalmadıysa hamile kalma fikri nasıl oluştu anlamadım?
Kürtaj 10 hafta öncesine kadar yapılıyormus sanırımDirek kürtaj olamayabilirsin, beraber oldugun kişiye soyle alsin testi hamilelik ne kadar ilerlerse o kadar zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?