Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Götürürüm canım inanki verdikleri hiç bir ilaç ise yaramadıMerhaba , birseylere alerjisi var sanırım. Bir doktora götür mutlaka
Saolun hep böyle sürekli kabuklar çıktıkan sonrada sıvı çıkıyor içinden tüm vücudunda elleri gibi deil ama sivilcelerle doluGeçmiş olsun bilgim yok ama iyi bir çocuk doktoru ve onun dolayısıyla iyi bir dermatolog görmeli sizi. Hep mi böyle oluyor? Yoksa zaman zaman mı? Başka doktorlar denemeye çalışın. Sadece ellerde mi var?
İki doktora götürdüm ilgilenmedi ler tekrar randvu alıp dermatoloji ye götürecem bakalımSaolun hep böyle sürekli kabuklar çıktıkan sonrada sıvı çıkıyor içinden tüm vücudunda elleri gibi deil ama sivilcelerle dolu
Bebeğim doğumundan bu yana vücudunda başında ve elinde böyle kabuklu şeyler çıkıp soyuluyor çok üzülüyorum gecem gündüzüm karıştı resmen bilgisi olan bana yardımci olabilirmi
Eki Görüntüle 3349282
Ben Hatay Antakya da konetyener kentteyim canım zar zor yaşamaya çalışıyorz inankiçok geçmiş olsun , hiçbir bilgim yok ama yazınız üstte kalsın diye yazıyorum. Hangi şehirdesiniz , eğer İstanbuldaysanız çam ve Sakura eğitim araştırma hastanesine götürün diyecektim
Bebeğim doğduğundan beri hasta sürekli hiç susmuyor hiçBen Hatay Antakya da konetyener kentteyim canım zar zor yaşamaya çalışıyorz inanki
Attığınız görüntüde sivilce gibi gözükmüyor deri baya değişmiş vaziyette. Sivilce olan yerler neresi? Elindeki öyle gibi gözükmüyor ama hiç uyuz açısından değerlendirildi mi? Sivilce ve irin akıyor dediğiniz için söylüyorum. Sizin içinde çok zor olmalı zaten zorlu şartlar altındasınız çok üzgünüm ama mutlaka bir yolunu bulmaya çalışın ve iyi bir yere götürün. Bebeğiniz ne kadarlık?Saolun hep böyle sürekli kabuklar çıktıkan sonrada sıvı çıkıyor içinden tüm vücudunda elleri gibi deil ama sivilcelerle dolu
Yaşadığımız konteyner kentte bulunan herkeste kaşıntı var ve malesfki ben hamileyken banada bulaştı ve bende kaşınmaya başladım doğum yaptıktan sonra da bebeğimin bütün vücudu kabarmış ti zaten çok hassas bir cildi var doktora götürdüm alerji dedi ikinci doktora götürdüm ilgilenmedi üçüncü doktora götürdüm sedef dedi inan çok üzgünüm son çarem kaldı uzman bir doktor Çarşamba randevumuz var insllah iylesir öyle temenni ediyorum 2 aylık daha oğlum 2 buçuk yaşında ablası var onda hiç öyle şeyler yaşamamıştım birde şöyle birşey var hamileliğimin 7 ayı çadırda geçti hep stres altındaydım ve hiç yemek yiyemiyordumAttığınız görüntüde sivilce gibi gözükmüyor deri baya değişmiş vaziyette. Sivilce olan yerler neresi? Elindeki öyle gibi gözükmüyor ama hiç uyuz açısından değerlendirildi mi? Sivilce ve irin akıyor dediğiniz için söylüyorum. Sizin içinde çok zor olmalı zaten zorlu şartlar altındasınız çok üzgünüm ama mutlaka bir yolunu bulmaya çalışın ve iyi bir yere götürün. Bebeğiniz ne kadarlık?
Cilt doktoruna götürun mutlaka normal degil tedaviyle geçer inşallah.Ve ne demek ilgilenmiyorlar ne kadar duygusuz işinde berbat olan doktorlar varya.Bebeğim doğumundan bu yana vücudunda başında ve elinde böyle kabuklu şeyler çıkıp soyuluyor çok üzülüyorum gecem gündüzüm karıştı resmen bilgisi olan bana yardımci olabilirmi
Eki Görüntüle 3349282
Alerjiye benziyor benim oglumda alerjik bir çocuktu ama tahlil veriyorduk kani temiz çikiyordu birturlu sebebini bulamiyorduk sonunda alerjik çocuklar icin olan mamadan yiyince vucudu temizlendi.Inek sutlu mamaya alerjisi vardi emzirmeyi asla kabul etmedi zaten.Ben daha sebebini bulamadigimiz zamanlarda vucuduna bitki alerji çayi vardi onu surerdim heryerine sonra sebamedin alerji kremini suruyordum çok iyi etki ederdi ama mamayi degişince sorun tam ortadan kalkti.Ama ek gida zamanlari yine yuzunde oluyordu şu an 2buçuk yaşinda daha iyi buyudukce sorunu azaliyor sanki.
Ah canım hiç sorma ya tam 1 aydır gece uykusu nedir bilmiyorum hep ağlıyor sürekli kucak istiyor lavoboya bile giremiyorum kimse yoksa ben emziriyorum canım anne sütü ile besleniyor yani bende alerjik olduğunu düşünüyorum mama verdim almadı yemiyor yani o vücuduna sürdüğünüz bitki çayının adını öğrenebilir miyim sakıncası yoksaAlerjiye benziyor benim oglumda alerjik bir çocuktu ama tahlil veriyorduk kani temiz çikiyordu birturlu sebebini bulamiyorduk sonunda alerjik çocuklar icin olan mamadan yiyince vucudu temizlendi.Inek sutlu mamaya alerjisi vardi emzirmeyi asla kabul etmedi zaten.Ben daha sebebini bulamadigimiz zamanlarda vucuduna bitki alerji çayi vardi onu surerdim heryerine sonra sebamedin alerji kremini suruyordum çok iyi etki ederdi ama mamayi degişince sorun tam ortadan kalkti.Ama ek gida zamanlari yine yuzunde oluyordu şu an 2buçuk yaşinda daha iyi buyudukce sorunu azaliyor sanki.
Sizde kanina baktirin hangi besinlere alerjisi var sutemi yoksa tozami yoksa alerji degil başka birşeymi iyice araştirin çocuklarin cani çok yaniyor boyle olunca çunki.
Deprem sonrası herşey çok farklı oldu inanın işlerine gelince müdahale ediyorlar bazen ilgilenmiyor lar tabi her doktor aynı deil ama bu sıkıntılarımizin çözümü olmalı herkes kaşınıyor bizim burada gitmediğimiz hiç bir doktor kalmadı yüz binlerce ilaç losyan vs aklına ne gelirse doktor larda bilmiyor bu hastalığın çaresiniCilt doktoruna götürun mutlaka normal degil tedaviyle geçer inşallah.Ve ne demek ilgilenmiyorlar ne kadar duygusuz işinde berbat olan doktorlar varya.![]()
Teader ismi çayin alerji için bebeklere yaziyor doktorlar bir sakincasi olmaz yani ben hem içiriyordum azicikAh canım hiç sorma ya tam 1 aydır gece uykusu nedir bilmiyorum hep ağlıyor sürekli kucak istiyor lavoboya bile giremiyorum kimse yoksa ben emziriyorum canım anne sütü ile besleniyor yani bende alerjik olduğunu düşünüyorum mama verdim almadı yemiyor yani o vücuduna sürdüğünüz bitki çayının adını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
İnsllah canım saol bilgilerin için mutlaka götüreceğim inanin cok canım acıyor onun acı çektiğini görünce uzman bir doktora randevu almıştım onu bekliyorum mutlaka yazarım götürdukten sonra burayaTeader ismi çayin alerji için bebeklere yaziyor doktorlar bir sakincasi olmaz yani ben hem içiriyordum azicik
Banyodan sonra vucuduna pamukla suruyordum sebamedin alerji kreminide cay artik kuruyunca cildine suruyordum ikisini bir arada kullanmani tavsiye ede bilirim bende çok çektim alerjiden biliyorum çok zorluk çekiyorsun ṣu an benim oglumda tum vucudu sivilce gibiydi kabuklaniyordu temizlenince ama su filan olmuyordu.Birde ilac olarak novacetrin alerji için ondan içiriyordum gunde bir kez 7 defa damlatiyordum.
Bana bunlari doktoru yazdi.Sende ilk önce mutlaka doktora gotur vucut doktoru illa birsey yazar çozumsuz birşey degil boş boş konuşuyorlar iyi doktorlar var.
Birtane bebege bile tedavi bulamiyorsa o doktor zaten hicbirsey bilmiyor demek.Tip ilerliyor neler neler yapiyorlar ogreniyorlar sorunu.Sadece beceriksizlerine denk gelmişsin utanmiyorlar birde deprem yaşamiş insanlara yardim edeceklerine pişkin tavir sergiliyorlar.Mesela dermatolojide vucut uzerinde test yapip alerjinin sebebini buluyorlar ben görmüştum bunlar hepsi baṣindan atmak için bilmiyoruz diyorlar bilmiyosan neden doktorsun o zaman bende bilmiyorum senin benden ne farkin kaldi.Deprem sonrası herşey çok farklı oldu inanın işlerine gelince müdahale ediyorlar bazen ilgilenmiyor lar tabi her doktor aynı deil ama bu sıkıntılarımizin çözümü olmalı herkes kaşınıyor bizim burada gitmediğimiz hiç bir doktor kalmadı yüz binlerce ilaç losyan vs aklına ne gelirse doktor larda bilmiyor bu hastalığın çaresini
inşallah faydasi olur Allahim acil şifa versin yavruna yazarsin mutlaka.İnsllah canım saol bilgilerin için mutlaka götüreceğim inanin cok canım acıyor onun acı çektiğini görünce uzman bir doktora randevu almıştım onu bekliyorum mutlaka yazarım götürdukten sonra buraya