• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun

Birtane bebege bile tedavi bulamiyorsa o doktor zaten hicbirsey bilmiyor demek.Tip ilerliyor neler neler yapiyorlar ogreniyorlar sorunu.Sadece beceriksizlerine denk gelmişsin utanmiyorlar birde deprem yaşamiş insanlara yardim edeceklerine pişkin tavir sergiliyorlar.Mesela dermatolojide vucut uzerinde test yapip alerjinin sebebini buluyorlar ben görmüştum bunlar hepsi baṣindan atmak için bilmiyoruz diyorlar bilmiyosan neden doktorsun o zaman bende bilmiyorum senin benden ne farkin kaldi.🙄
Bende öyle düşünüyorum inanın çok zor durumdayız hijyenik olarak konteyner de yaşam zor yanı bebeğim bu hayatı hakketmiyor belki de evimizde yaşıyor olsaydık bunların hiçbiri başımıza gelmezdi çok üzülüyorum inanin

Bende öyle düşünüyorum inanın çok zor durumdayız hijyenik olarak konteyner de yaşam zor yanı bebeğim bu hayatı hakketmiyor belki de evimizde yaşıyor olsaydık bunların hiçbiri başımıza gelmezdi çok üzülüyorum inanin
Alerji basit gibi gorunsede aslinda çok zor birşey yani canım olucaği varsa oluyor bende ilk başta kurtulamiyicaz bu alerjiden diye dertleniyordum senin gibi ama geçiyor inan iyi tedaviyle sorunun kaynagini bulmak lazim sadece.Artik bende krem surmekten ilaç vermekten bikmiştim ayni ilaçtan çok vermek zararli derler ama bizimkisi alişkanliga dönmûştu o yüzden çok iyi anliyorum seni 3yil önceki beni hatirlattin bana.Hepsi düzelicek inşallah merak etme.

Alerji basit gibi gorunsede aslinda çok zor birşey yani canım olucaği varsa oluyor bende ilk başta kurtulamiyicaz bu alerjiden diye dertleniyordum senin gibi ama geçiyor inan iyi tedaviyle sorunun kaynagini bulmak lazim sadece.Artik bende krem surmekten ilaç vermekten bikmiştim ayni ilaçtan çok vermek zararli derler ama bizimkisi alişkanliga dönmûştu o yüzden çok iyi anliyorum seni 3yil önceki beni hatirlattin bana.Hepsi düzelicek inşallah merak etme.
İnşallah canım iyi geldi moral oldun bana bu saatte bile ayağımda sallıyorum inanın artık gücüm yetmiyor

Yaşadığımız konteyner kentte bulunan herkeste kaşıntı var ve malesfki ben hamileyken banada bulaştı ve bende kaşınmaya başladım doğum yaptıktan sonra da bebeğimin bütün vücudu kabarmış ti zaten çok hassas bir cildi var doktora götürdüm alerji dedi ikinci doktora götürdüm ilgilenmedi üçüncü doktora götürdüm sedef dedi inan çok üzgünüm son çarem kaldı uzman bir doktor Çarşamba randevumuz var insllah iylesir öyle temenni ediyorum 2 aylık daha oğlum 2 buçuk yaşında ablası var onda hiç öyle şeyler yaşamamıştım birde şöyle birşey var hamileliğimin 7 ayı çadırda geçti hep stres altındaydım ve hiç yemek yiyemiyordum
Yaşadığın bu stres , üzüntü , kaygı elbetteki anne karnından itibaren ona geçmiştir. Bazen böyle şeyler de vücut tepkime veriyor. Kaşınma var demişsin etrafta yani açıkçası ben elinde başka vücudunda başka bir şey görüyorum. Sanki 2 farklı şey var gibi ama en güzelini götüreceğin doktor bilir mutlaka uyuz içinde danış. Bir arkadşımın bebeği sizin gibiydi o da alerji diye kaç doktora gitti antibiyotik bile verdiler 2 aylık bebeğe her yeri yara içindeydi huzursuzdu bebek. En son bir doktora daha gideceği sabahın gecesinde annedede kaşıntı başladı ve doktor hemen uyuz testine yolladı. Uyuz olmuştu bebek Mutlaka bu ihtimali de sor doktora. Yaşadıkların için çok üzgünüm. Olduğun yer ve şartlar içinde 😔allah seni evlatlarına evlatlarınıda sana bağışlasın inşallah elleriniz hiç ayrılmadan sağlıkla atlatın bu süreci. Lütfen buraya yaz gelişmeleri.

Oncelikle Allah yardimciniz olsun, bebeginizede acil şifalar versin Rabbim
Bir arkadasimin cocugundada olmustu bu. Gluten alerjisi varmis meger bebeginde
Arkadasim ona dokunacak ne yerse sutunden geciyordu ve döküntüler oluşuyordu bebegin vucudunda
Arastirin isterseniz internetten ve o besinleri tuketmeyin ( ekmek bile😔) ve doktora soyleyin mutlaka.

Yaşadığın bu stres , üzüntü , kaygı elbetteki anne karnından itibaren ona geçmiştir. Bazen böyle şeyler de vücut tepkime veriyor. Kaşınma var demişsin etrafta yani açıkçası ben elinde başka vücudunda başka bir şey görüyorum. Sanki 2 farklı şey var gibi ama en güzelini götüreceğin doktor bilir mutlaka uyuz içinde danış. Bir arkadşımın bebeği sizin gibiydi o da alerji diye kaç doktora gitti antibiyotik bile verdiler 2 aylık bebeğe her yeri yara içindeydi huzursuzdu bebek. En son bir doktora daha gideceği sabahın gecesinde annedede kaşıntı başladı ve doktor hemen uyuz testine yolladı. Uyuz olmuştu bebek Mutlaka bu ihtimali de sor doktora. Yaşadıkların için çok üzgünüm. Olduğun yer ve şartlar içinde 😔allah seni evlatlarına evlatlarınıda sana bağışlasın inşallah elleriniz hiç ayrılmadan sağlıkla atlatın bu süreci. Lütfen buraya yaz gelişmeler

Hâlâ böyle insanların olması ne güzel ya çok duygulandım öyle güzel moral oluyor sunuz ki sizin gibi insanlar hep var olsun umudum hep var geçecek Allah'a inancım çok güçlü dur benim herşeyi dikat ederek yapıyorum insllah gideceğim doktorda bana umut olur mutlaka gelişmeleri aktaracam

Bir de deterjan ve şampuan ihtimalleride düşünülmeli. Kıyafetlerini neyle nasıl yıkıyorsun? Aynı zamanda kullandığın şampuan vs nedir? Daha az kimyasal olan doğal içerikli bişeyler kullanman bebeğinin tenine daha iyi gelir ama şu anki şartlarınla bu söylediğim😢😔

Oncelikle Allah yardimciniz olsun, bebeginizede acil şifalar versin Rabbim
Bir arkadasimin cocugundada olmustu bu. Gluten alerjisi varmis meger bebeginde
Arkadasim ona dokunacak ne yerse sutunden geciyordu ve döküntüler oluşuyordu bebegin vucudunda
Arastirin isterseniz internetten ve o besinleri tuketmeyin ( ekmek bile😔) ve doktora soyleyin mutlaka.
Randevumuz var Çarşamba gideceğim bakalım canım bilgilerin için çok saol araştıracağım mutlaka yeterki bebeğim iylessin

Bir de deterjan ve şampuan ihtimalleride düşünülmeli. Kıyafetlerini neyle nasıl yıkıyorsun? Aynı zamanda kullandığın şampuan vs nedir? Daha az kimyasal olan doğal içerikli bişeyler kullanman bebeğinin tenine daha iyi gelir ama şu anki şartlarınla bu söylediğim😢😔
Bebek deterjanı alıyorum canım marketten ondan yıkıyorum

Mutlak yazacam canım dualarınizi eksik etmeyin ne olur
Kızlar bugün bebeğimi profesör doktora götürdüm iyice inceledi vücudunu bizide muayene etmek istedi meğer uyuz olmuş minik bebeğim hemen tedaviye başladık dualarınızı eksik etmeyiniz hemencik geçsin bu hastalık

Back
X