• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN

ladyagmur1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
65
1
1
25
3 ay önce babamın ameliyat olmasıyla beraber aradan 3 gün sonra belirtilerim başladı ilk 1 ay daha kötüydüm. Sürekli kabızdım iştahım yoktu midem bulanıyordu. Sonra 1.5 aya yakın düzelmiştim her gün dışkılamam vardı normal bi şekilde. iştahım yerine geldi. Şimdi 4 gündür de bi ishal bi kabızım. Dünden beri de gaz çıkartmakta zorlanıyorum. Dün tam dört kere dışkılama yaptım ama hep parça parça ince. Kilo kaybım yok. Ağrım yok. Dışkımda kan yok. Kayısı çayı ve yeşil çay çok tüketiyorum bu arada. Aynı durumları yaşayan var mı?

3 ay önce babamın ameliyat olmasıyla beraber aradan 3 gün sonra belirtilerim başladı ilk 1 ay daha kötüydüm. Sürekli kabızdım iştahım yoktu midem bulanıyordu. Sonra 1.5 aya yakın düzelmiştim her gün dışkılamam vardı normal bi şekilde. iştahım yerine geldi. Şimdi 4 gündür de bi ishal bi kabızım. Dünden beri de gaz çıkartmakta zorlanıyorum. Dün tam dört kere dışkılama yaptım ama hep parça parça ince. Kilo kaybım yok. Ağrım yok. Dışkımda kan yok. Kayısı çayı ve yeşil çay çok tüketiyorum bu arada. Aynı durumları yaşayan var mı?
Huzursuz bağırsak sendromu bende var o buklum buklum agrı yapıyor doktor mu koydu bu tanıyı? Gıda ıntoleransın vardır sadece belki de ?

Psikolojik olarak etkilendiyseniz huzursuz bağırsak sendromu-IBS tetiklenmiş olabilir. Kayısı çayı da işi kolaylaştırmıştır. Probiyotik tüketmeye çalışın.

Regl olduğum zaman aşırı sancım oluyor sadece . Yada çok nadir bazen kramplar giriyor . Doktorlar ibs olabilir dedi . Çünkü hayatım boyunca böyle bir problemim yoktu . Ne zaman babam ameliyat oldu aradan 2 gün sonra başladı

Ya ilk zamanlar aşırı araştırma yaptım internetten gitmediğim doktor kalmadı instagramdan yazmadığım doktor kalmadı . Böyle kaldım en sonunda . Aslında düzelmiştim 1 aydır şimdi 5 gündür yine tekrarladı

Ya ilk zamanlar aşırı araştırma yaptım internetten gitmediğim doktor kalmadı instagramdan yazmadığım doktor kalmadı . Böyle kaldım en sonunda . Aslında düzelmiştim 1 aydır şimdi 5 gündür yine tekrarladı
Bananada ibs tanısı konuldu şimdi hamileyim ve ilaçlarımı kullanamıyorum bu yüzden çok kötüyüm naoicagimi bilmiyorum

Back
X