Psikolojik mi sizce ?

ladyagmur1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
65
1
1
25
Babamın ameliyat olduğu ilk bir ay hiç iştahım yoktu sürekli araştırma yapıyordum kabızdım acillere gittim dahiliyelere gittim sonra bir anda ne oldu bilmiyorum düzeldim yani semptomlarım azaldı şimdi on gün önce sabah tuvaletimi normal yapmıştım aradan 1 saat sonra ishal oldum ve neden ishal oldum diye düşünmeye başladım ve tekrar araştırmaya başladım bu süre zarfında grip oldum tekrardan makatımı doluluk hissi oluştu sürekli gaz var gaz çıkarma isteği var acıktığım asla hissetmiyorum on gündür parça parça keçi pisliği gibi yapıyorum bugün zorlanmadan çıktım yaptıktan sonra rahatlayamadım hiç acıkmıyorum ilk bir ay doktorlara gittiğimde tomografi kan idrar röntgen ultrason temiz çıkmıştı röntgende biraz gazım olduğunu söylemişti doktor dediğim gibi bir anda düzeldim o doluluk hissi gitti kendime rutin oluşturmuştum her sabah yeşil çay veya kayısı çayı içip tuvalete çıkıyordum çıkamasam bile düşünmüyordum ertesi gün çıkarım diyordum şimdi bu on gündür tekrardan makatta dolu hissi var. Karın guruldamalarım da var .

Görmek istemiyorsanız okumazsınız. Profil benim profilim . Belki yeni insanlar katılıp bilgilerini paylaşacak benımle bilemem bunu. Kalkıp böyle bir şey yazmaya hakkınız yok ..!

Back
X