Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testinden sonra mı yaptınız testi ve markası nedir3 gün gecikti kan testi negatif böyle bi sonuç var elimde lütfen biriniz bişey desin kafayı yicem
Kan yaptırdım doktor erken dedi ama yaptırdım gene de miratech akşamda yaptım sente lady o daKan testinden sonra mı yaptınız testi ve markası nedir
Marka bilmiyrm eczaneden istedim bunu verdilerpredictor early kadar kaliteli ve yalancı çıkarmayan test varken neden herkes saçma sapan testler kullanıyorvarsa hayırlı olsun. Yoksa artık testlerinizi predictor erken gebelikle yapmanızı öneririm
![]()
İnşallah vardır teşekkür ederimMarka bilmiyrm eczaneden istedim bunu verdiler
Yani sabah kanda çıkmadı akşam testte bu şekildeydi doğru mu anladım ? Test hatası demek kiKan yaptırdım doktor erken dedi ama yaptırdım gene de miratech akşamda yaptım sente lady o da
Bu ikinci test kan verdikten snra tekrar yaptım ikinci çizgi gene var doktorla konuştum bir hafta snra tekrar kan alicakmisYani sabah kanda çıkmadı akşam testte bu şekildeydi doğru mu anladım ? Test hatası demek ki
Kan sonucunuz çıkmadı mı ?Bu ikinci test kan verdikten snra tekrar yaptım ikinci çizgi gene var doktorla konuştum bir hafta snra tekrar kan alicakmis![]()
Cikti negatif ama daha erken dedi doktor 1 hafta snra tekrar yaptircamKan sonucunuz çıkmadı mı ?
Anladım canım gönlüne göre olsun inşallahCikti negatif ama daha erken dedi doktor 1 hafta snra tekrar yaptircam
Teşekkür ederimAnladım canım gönlüne göre olsun inşallah
Merhaba sonuç nedirTeşekkür ederim![]()
Test pozitif gösteriyorMerhaba sonuç nedir
Kanda yanılma olmaz ama bende aynı şekilde adetime 7 gün varken kan testi yaptırdım negatif sın ilişkimin üzerinden 11 gün geçmişti ama benimde pozitife dönerimi acabaTest pozitif gösteriyor
Benm adetim geçti inşallah Allah gönlüne göre verir ben bugün konuştum doktorla varsa bile çok erken daha dedi 1 hafta snra kan tekrar vericem bu arada adetime 3 gün kala test yaptım negatif çıkmıştıKanda yanılma olmaz ama bende aynı şekilde adetime 7 gün varken kan testi yaptırdım negatif sın ilişkimin üzerinden 11 gün geçmişti ama benimde pozitife dönerimi acaba
İnşallah benimde öyle olur yaa benim bir hafta kala kan verdimBenm adetim geçti inşallah Allah gönlüne göre verir ben bugün konuştum doktorla varsa bile çok erken daha dedi 1 hafta snra kan tekrar vericem bu arada adetime 3 gün kala test yaptım negatif çıkmıştı
Allah gönlüne göre versin isteyen kimsenin kucağı boş kalmasınİnşallah benimde öyle olur yaa benim bir hafta kala kan verdim