Lütfen yardımcı olun...

herkezın esı boyle bır sey yapack dıye bır sey yok...inşallah sizin eşleriniz sizi benim gibi hayal kırıklığına uğratmazlar..herşeyi geçiyorumda hani beklemiyorum ya .erkez yapsabenim eşim yapmaz ,onun gözü benden başkasını görmez diyorum ( ki evdeki tavırlarını konusmalarını dusununce boytel olduguna karar veriyorum) bir anda bütün savunduğum tezlerim alt üst oluyor olay güzellikmi çirkinlikmi desem ben kendıme cok bakan bırıyım heyecanımızı yırırmemek ıcın devamlı yenılıkler yapan bırıyım 1 senelık evlıyız bır kavgamızın dısında buyuk kavgamız olmadı,eve hep huzurlşu gırdı gulerek cıktı .....sımdı ıse bu yasadıklarımı haketmedım işte bu benı kahredıyor ....

türk kadınları zaten fedakar evliliklerinde eşinin bunu yapmasının sendeki bir eksiklikten kaynaklandığını düşünmüyorum belki bebek fikri özgürlüğünün kısıtlanacağı düşüncesi olabilir

herkezın esı boyle bır sey yapack dıye bır sey yok...inşallah sizin eşleriniz sizi benim gibi hayal kırıklığına uğratmazlar..herşeyi geçiyorumda hani beklemiyorum ya .erkez yapsabenim eşim yapmaz ,onun gözü benden başkasını görmez diyorum ( ki evdeki tavırlarını konusmalarını dusununce boytel olduguna karar veriyorum) bir anda bütün savunduğum tezlerim alt üst oluyor olay güzellikmi çirkinlikmi desem ben kendıme cok bakan bırıyım heyecanımızı yırırmemek ıcın devamlı yenılıkler yapan bırıyım 1 senelık evlıyız bır kavgamızın dısında buyuk kavgamız olmadı,eve hep huzurlşu gırdı gulerek cıktı .....sımdı ıse bu yasadıklarımı haketmedım işte bu benı kahredıyor ....
haklısın canım hemde çokk senin çok fazla bir şey
yapmana gerek bile yokki daha çok yeni evlisiniz
böyle şeyler yaşaman çok kötü benbu işlerin güzelli
yada çirkinlikle alakası olduğunu sanmıyorum insanın
içinde olucak her şey eşinizin içinde varmış böyle
pis işler yapmak bir an senin yerine kendimi
koyuyorum ben asla eşim yapmaz demiyorum
ona güvenim tam ama yapmaz demiyorum bu gerçekten
kadın için çok kötü ağır bir şeyheleki sizin için anlattınıza
göre eşinizle aranızda hiç bir sorun yokk adam resmen aşık size öyle göstermiş ne diyeyim ama üzülme artık çok bebeğini düşün

canım bence hemen tartışma hem hamilsin çok sinirlenmemen gerek neden yaptığını sor medeni bir insan gibi al karşına konuş bir çok evli erkek bunu yapıyor ne zevk alırlar bilmem eşinin senin reelde aldattığını düşünmüyorum

inşallah öyledirr.artık hıc guvencım kalmadı cunku ..bunu yapan cok kolay aldatır gıbı gelıyor bana...

canım bence hemen tartışma hem hamilsin çok sinirlenmemen gerek neden yaptığını sor medeni bir insan gibi al karşına konuş bir çok evli erkek bunu yapıyor ne zevk alırlar bilmem eşinin senin reelde aldattığını düşünmüyorum

Ben aldatmanın reeli sanalı olmadığını düşünenlerdenim :delphin:
sanal aldatmada reelin ön hazırlığıdır işte. Eltinlerin gitmesini bekleyerek kahrolman bu durumunda sizin için büyük haksızlık. Alın eşiniziçıkın dışarı net tavrınızı belirterek konuşun. 2 dakika kapının önüne inseniz bile yeter..

eşin seni mutlaka seviyordur daha yeni evlisin pek çok sorunla karşılaşabilirsin daha önünde kat etmen gereken uzun bir yol var evlilik hayatı beni olgunlaştırdı diyebilirim keşke yapmasaydım dediğim şeylerde oldu evliliğimde örneğin çabuk parlardım öfkeme hakim olamazdım şimdi 8 yıllık evliyim ve problemleri oturup konuşarak çözmeye çalışıyorum konuşmak içinde acele etmiyorum uygun zamanı bekliyorum
bence eşini karşına al uygun bir zamanda ve böyle bir şeyi tekrar ettiği zaman seni ve bebeği,ni kaybedeceyini söyle kesin bir diille ve bir süre konuşma ilk önce ders almalı

Ben aldatmanın reeli sanalı olmadığını düşünenlerdenim :delphin:
sanal aldatmada reelin ön hazırlığıdır işte. Eltinlerin gitmesini bekleyerek kahrolman bu durumunda sizin için büyük haksızlık. Alın eşiniziçıkın dışarı net tavrınızı belirterek konuşun. 2 dakika kapının önüne inseniz bile yeter..

bence sabırsızlanmanın alemi yok tecrubelerime dayanarak soğuk kanlı olması gerektiğini söylüyorum zamanı beklesin sert ve kararlı olsun ağlayıp zayıf olduğunu belli etmesin

Aldatan erkeklerden nefret ediyorum.Elimde olsa iki kaşık suda boğuveririm.
Birde 1.5 aylık hamileymişsiniz.

Ben ce ortada yanlis bir anlasilma var. Sabret guzelim . hatta misafirler gidene kadar dusunmeme ye calis . Hamilesin bebegini dusun , Hatta sana tavsiyem buradaki yorumlarin cogunu okuma .. Isi cozene kadar cik bu siteden :))

Öncelikle kendi sağlığınızı ve bebeğinizi düşünün.
Eşinizin yaptığının sanal aldatmadan farklı birşey olduğunu düşünmüyorum.
Sanalıyla, gerçeği arasında ne fark var, orası da kişiye göre değişir.
İster affedersiniz, ister affetmezsiniz, herkesin kaldırabilecekleri farklıdır.
Açıkça elinizde ki kanıtlarla eşinize sorun.
Kesin bu mail adresi de eşinize değil, arkadaşına aittir, bu ara moda bu.
Allah yardımcınız olsun.
Bebeğinizi de sağlıcakla alın kucağınıza inş.:nazar:

Ben ce ortada yanlis bir anlasilma var. Sabret guzelim . hatta misafirler gidene kadar dusunmeme ye calis . Hamilesin bebegini dusun , Hatta sana tavsiyem buradaki yorumlarin cogunu okuma .. Isi cozene kadar cik bu siteden :))
kadın eşine ait bir face adresi bulmuş eşinin ve eski kız arkadaşlarının
msj ları var siz ortada yanlış anlaşılma var diyosunuz her kes istediği
yorumu yapar siz dünkü başka bir üyenin konusuyla karıştırdınız sanırım inanmayabilirsiniz ama burdaki yorum yapanlarıda küçük göremezsiniz

kadın eşine ait bir face adresi bulmuş eşinin ve eski kız arkadaşlarının
msj ları var siz ortada yanlış anlaşılma var diyosunuz her kes istediği
yorumu yapar siz dünkü başka bir üyenin konusuyla karıştırdınız sanırım inanmayabilirsiniz ama burdaki yorum yapanlarıda küçük göremezsiniz

Evet ben de sizin gibi istedigim yorumu yapiyorum ..Yorum yapanlari kucuk gordugumu nerden cikardiniz anlamadim ... O bahsettiginiz konuyla karistirmadim ... Ben sadece yapilan yorumlar da biraz daha hassas olunmasindan yanayim . Arkadasimiz hamile herseyi kafasinda buyutup sorun haline getiriyor olabilir ...Hem de o bahsettiginiz konuda da bayani hemen bosadiniz adamin donuna kadar aldiniz . Hatta kadin sakin davraniyor diye soylemediginiz laf kalmadi . Ama sonucu hep birlikte gorduk .. onun icin biraz daha dikkatli yazmakta fayda var .....

Ef evet ben de sizin gibi istedigim yorumu yapiyorum ..Yorum yapanlari kucuk gordugumu nerden cikardiniz anlamadim ... O bahsettiginiz konuyla karistirmadim ... Ben sadece yapilan yorumlar da biraz daha hassas olunmasindan yanayim . Arkadasimiz hamile herseyi kafasinda buyutup sorun haline getiriyor olabilir ...Hem de o bahsettiginiz konuda da bayani hemen bosadiniz adamin donuna kadar aldiniz . Hatta kadin sakin davraniyor diye soylemediginiz laf kalmadi . Ama sonucu hep birlikte gorduk .. onun icin biraz daha dikkatli yazmakta fayda var .....
herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil neyse sizinle laf yarışına girmeye hiç niyetim yok buyrun istediğiniz yorumu yapın:delphin::delphin:

hepinize çok teşekkür ediyorum ,tabiiki herkez kendine has düşüncelerini yazacak ....emin olup olmamak konusuna gelınce adresin ona ait olduguna kesınlıkle eminim ,şekke olmasaydım...ama bu eve hıc arkadsı gelıp oturum acmadı...veonun eskı kız arkadslarını kım napsınnnn ....kiii bilende yok onları benım dısımda .....ALLAH yardım etsın ve bana dayanma gucu versın ona bunu acıklayamamak içimde buyusede yanlız kalmayı bekleyecegım kavgamıza kımseyı ortak etmeyı dusunmuyorum ....
hepiniz sagolun derdimi derdiniz yaptınız

hepinize çok teşekkür ediyorum ,tabiiki herkez kendine has düşüncelerini yazacak ....emin olup olmamak konusuna gelınce adresin ona ait olduguna kesınlıkle eminim ,şekke olmasaydım...ama bu eve hıc arkadsı gelıp oturum acmadı...veonun eskı kız arkadslarını kım napsınnnn ....kiii bilende yok onları benım dısımda .....ALLAH yardım etsın ve bana dayanma gucu versın ona bunu acıklayamamak içimde buyusede yanlız kalmayı bekleyecegım kavgamıza kımseyı ortak etmeyı dusunmuyorum ....

nası sabredebiliosun buna
:delphin:
Allah yardımcın olsun...

canımm sen senin için nezaman uygunsa o zaman konuş
keşke dediğin gibi başkasına ait olsa ben belki misafirlere
aittir diye düşünmüştüm ama yokk eski kız arkadaşlarını kimse
bilmiyoki sanırım bende inanmak istemediğim için yanlış
anlama olsun istiyorum ama maleseff üzgünüm kendini
lütfen üzme bebeğini düşün o herşeyi hissediyor unutma
allah sana dayanma gücü ve sabır versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canim suan seni o kadar iyi anliyorum ki . Ben de hamileyim ve en hassas oldugumuz donem . Sadece kendini ve bebisini dusun ... Sabrederek en iyisini yapmis oluyorsun .. Allah yardimcin olsun ....

Canım seni anlıyor durumunun zorluğunu biliyorum.Ama sakın kimsenin yanında tartışma onlar gidincede olayı kavga şeklinde değilde konuşma muhabbet şeklinde aç canım PC de tesadüfen böyle bir şeye rastladım buna ihtiyaç duymana ne sebep oldu bir hatam mı var sana karşı bunukonuşalım de olayın kendisi değilde altındaki sebep önemliymiş gibi davran o zaten dökülecektir.Sebep yok yada işte öylesine girdime getirecektir inan ve sana karşı pişman olacaktır.Bu Hürrem Sultan takdiğiymiş kızlar Cihan padişahını dize getirmiş kadın.Eğer şuçlar gibi konuşursan savunmaya geçer sesler yükselir daha kötü hal alır.Erkek kadın idaresinde inan pamuğa dönüyor ama onu çekip çevirmek gerekli biraz sabır biraz taktik meselesi tabi yuvayı ayakta tutmak istiyorsan yoksa yıkmak yakmak çok kolay.

İkili tartışmalardan uzak duralım,
Herkes dilediği yorumu hakaret içermemek koşuluyla yapabilir.
Hepimizin tepkisi farklı olabilir, zaten bu sebeple konu açılıyor, tüm bakış açıları konu sahibine ışık tutuyor.

normalde evde gırmıyor esım polis bı gece bı gunduz oyle calısıyor kımbılır nerlerde konusuyor... benım olayı bulmam cok entresandır.....bir evde pcde gezınıyordum bı kereye mahsus gırılmıs hanı bır paylasım sıtesı f..k orada adresı kalmıs bende kuzenlerım yada kardeslerımden bırneaıt bır adresdır dedım umursmadım hıccc...ama dun aklıma nedense geldı dur dedım bı bakayım suan adresı gırdım sıfre olarak bır kod salladım ve tuttu halen hayret edıyorum cok kolay oldu bulmam sıteye gırdıgı saatler evde olmadıgı satler .

Ben olsam önce niyetini anlamaya çalışırımsempatiksalakcinni.

Bunuda hemen kendime faklı bir adres alarak ve ona arkadaşlık göndererek başlarım.Burda onunla muhabbeti kurar niyetini anlarım:kızgın:

Sonuç olarak niyeti ne olursa olsun anneciğinden emdiği bütün sütü her yerinden getiririm.alsanaalsanasmile

Back
X