Lütfen yardımcı olun...

sakınn onlar varken konusma bencede eşinle aranızda olan sizin aranızda kalsın bilmelerinin lüzumu yok helede böyle bi konuyu hiç bilmesinler daha iyi.sabret gtsınler öyle konuş.şimdi konuscakcaksın bişey olmamış gibi davranırsan sonra eşin daha rahat davrancak naıslsa bişey yapamdı die.oyuzden bekle misafrler gtsın,ayrıcada sinir oldum daha 1 yıllık evli 1.5 aylık hamilesin yazık değilmii yaa...acaba sadece vakit gecırmek amaçlı mı yaptımı? yenı evlisiniz hailesin kötüde düşünmek istemıyorum şahsen..

çok üzüldüm canım.
eşinizle elbette konuşun.

ve hatta deyin ki. henüz 1.5 aylık bebek karnımdayken başladığına göre onu aldıralım sen iyi bir eş ve iyi bir baba olamayacaksın. biz senin eteğine takılmdan sen dildiğini yaşa.
bu gözü karalığını görünce elbette konuşup anlatacak.
aldatmaya yeltenecek ne var anlamıyorum.
ayrıca çok aptal oluyor bu aldatanlar. şak enseleniyorlar. daha işin kurdu olmamış.acemi olduğu belli. yoksa geçimişi temizler titiz davranırdı.

nıhayet dun konustum adresı acıp bunu bana acıklamasını ıstedım basta reddedecek gıbı olsada buna musade etmedım herseyı ıspat edebılecegımı soyledım...sonunda kendı dokuldu zaten..acıklamaları bıle benı cok kırdı,vakıt gecırmek ıcın dedı yaaa ..bende esım gece gundux demıyor calısıyor dıyordum megerse vakıt gecırecek guxel seyler bulmus bıle kendıne ..bunların hepsı sanal dedı oysa eskı kız arkadsları vardı onlardamı sanal dedım merak ettım dedı...yaaa her acıklaması benı dahada delı ettı sattlerce afdıledı kuran'ı kerime el basayım bır daha asla erkekle bıle konusmam ınternetten dedı cok yalvardı ama ben tatmın olamıyorum .affetmedımde bugun sabah oluncada kalktım ablama geldım sonrda arkadasıma falan gıdecegım yuzunu bıle gormek ıstemıyorum cunku...esime karsı hıc guvenım kalmadı ...hele o eskı kız arkadsına bebgımmm yazısını gordukten sonra ..onunda acıklamasını soyledım aramızda bırsey yok dedı hatta benı ve bebgımı olacagını bıle bılıyor dedı arkads gıbıyız dedı ısyerını tarıf ettı ıstersen gıt konus dedı ...sız olsanız allah aşkına bunu normal karsılayabılırmısınız ...konusmamızın sonundada hem suclu hem guclu olrak bana bu kadar buyutulecek ne var bunda dıyor sanal dıyor yaaa aldatmanın sanalı manalı olurmu yaaa....erkeklerın yüxde doksanı karısını aldatıyor onlar bıle bu kadar sorun olmuyordur enmınım dedı ..ki beni çileden cıkaran bır sozude bu oldu ..kendine kalkan olusturmaya calısma dedım el yapıyor sende yap...iyio zaman elin karısı da kocasını aldatıyor dedım bemdemı aldatayım yanıiii...ben bu evlılığı nasıl srdururum bılemıyorum cok caresız kaldım .....

nıhayet dun konustum adresı acıp bunu bana acıklamasını ıstedım basta reddedecek gıbı olsada buna musade etmedım herseyı ıspat edebılecegımı soyledım...sonunda kendı dokuldu zaten..acıklamaları bıle benı cok kırdı,vakıt gecırmek ıcın dedı yaaa ..bende esım gece gundux demıyor calısıyor dıyordum megerse vakıt gecırecek guxel seyler bulmus bıle kendıne ..bunların hepsı sanal dedı oysa eskı kız arkadsları vardı onlardamı sanal dedım merak ettım dedı...yaaa her acıklaması benı dahada delı ettı sattlerce afdıledı kuran'ı kerime el basayım bır daha asla erkekle bıle konusmam ınternetten dedı cok yalvardı ama ben tatmın olamıyorum .affetmedımde bugun sabah oluncada kalktım ablama geldım sonrda arkadasıma falan gıdecegım yuzunu bıle gormek ıstemıyorum cunku...esime karsı hıc guvenım kalmadı ...hele o eskı kız arkadsına bebgımmm yazısını gordukten sonra ..onunda acıklamasını soyledım aramızda bırsey yok dedı hatta benı ve bebgımı olacagını bıle bılıyor dedı arkads gıbıyız dedı ısyerını tarıf ettı ıstersen gıt konus dedı ...sız olsanız allah aşkına bunu normal karsılayabılırmısınız ...konusmamızın sonundada hem suclu hem guclu olrak bana bu kadar buyutulecek ne var bunda dıyor sanal dıyor yaaa aldatmanın sanalı manalı olurmu yaaa....erkeklerın yüxde doksanı karısını aldatıyor onlar bıle bu kadar sorun olmuyordur enmınım dedı ..ki beni çileden cıkaran bır sozude bu oldu ..kendine kalkan olusturmaya calısma dedım el yapıyor sende yap...iyio zaman elin karısı da kocasını aldatıyor dedım bemdemı aldatayım yanıiii...ben bu evlılığı nasıl srdururum bılemıyorum cok caresız kaldım .....

Çok çok üzüldüm arkadaşım...
Gerçekten..:çok üzgünüm:
Evlilik sizin karar sizin..
Dilerim kendiniz için en hayırlı ve en doğru yolu bulursunuz..
Allahım yardımcınız olsun inşallah!:teselli:

Ne denir bilmiyorum.Yerimde olsanız ne yapardınız derseniz herkes çeşit çeşit cevap verebilir.
Herkesin hayatı,hikayesi,hayat şartları farklı.
Bebeğiniz de olacakmış.Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyebilirim ama size.Güveniniz sarsıldı bir kere,şüpheyle yaşamak zor olacak.Eşinize çok büyük görev düşüyor.Sabrı ve ilgisiyle ancak tekrar güveninizi kazanabilir.Tabi siz de bunu istiyorsanız.:gitme:

pişman ol:oklava:muş erkekte her zaman bir umut vardır. ama burada olduğu gibi yaptığını normal bulan erkeğe ne denirki? tipik herşeyi kendine hak gören, kötüyü örnek verip kendini aklayan erkek profili. offff onlardan o kadar çokki...

çok üzüldüm gerçekten.
çok yeni bi evlilik.
ve siz hamilesiniz:S
allah yardımcın olsun cnm.

Canım yaşadıkların kolay değil üstelik hamileyken :( bence şu anda ani bir karra verme arkadaşların dediği gibi annene ve ya yakın bir arkadaşına git ve bir süre onunla görüşme giderkende gözünü korkut, sen beni ve bu bebeği haketmiyosun die. tabi aldırmak gibi bişey yapma ama hemende affetme sakın. Hemen affedersen ya da yumuşadığını farkederse büyük olasılık devamıda gelir. İyice burnu sürtünene kadar görüşme hem bu zamanda kafanı toparlar belki sakinleşirsin o zaman ne yapmak istediğine karar verirsin. Oda sanal alemden kopup gerçeklerin farkına varınca canı yansın kaybetme korkusuyla yaşasın, oda uykusuz kalsın. :oklava: bir süre ayrı kalmanızda fayda var gerçekten pişman olduğunu hissettiğinde buna emin olduğundada bence evliliğine bir şans daha ver. Yaşadıkların kolay değil, o yüzden sakinleşene kdr evliliğinle ilgili karar verme.. arkadaşım şu an bulunduğun durumda en sağlıklı karar kendinize zaman tanımak diye düşünüyorum..
İnş her şey yoluna girer. :Saruboceq:

Back
X