• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun :(

kişi kınadığı bir şeyi yaşamadan ölmezmiş.
onayladığım bir şey değil ama kınayamam asla.
insanız herşey bizim için,yüce yaradan öyle bir şaşırtır ki ne ahlak ne etik anlayışı kalır geriye.
bir bakmışsın aslaa... dediğin herşeyi yapıvermişsin.
ben bu tür durumlarda erkeği suçlarım erkek karısını aldatmaya utanmıyorsa diğer taraf neden utansın.
gelebilecek yorumlara istinaden evet evliyim bende bir gün kocam beni aldatırsa diğer kadına değil kendi kocama gücenirim
çünkü benim kocam o,beni aldatan o...
konu sahibi arkadaşım,allaha sığınmaktan başka yapabileceğin bir şey yok,yaradan affedicidir emin ol.
ne günahlar işleyip af dileyenler var seninki onlarınkinin yanında bembeyaz kalır.
dua et ve hayatına bak.hata yapma demeyeceğim,insanız hata yapa yapa doğruyu bulacağız ama yapacağın hatalar yaşamını ve başka insanların
hayatını kötü anlamda etkilemez dilerim.
sağlıcakla kal.allah yardımcın olsun.

Geçen sene en yakın arkadaşımın evli biriyle iliişkisi vardı ve bağlarımı kopardım uzaklaştım ondan.Tek kelime konuşmadım bile.Sonra bi baktım aynı duruma düşmüşüm.arayıp özür diledim.üniversiteden bi arkadaşının da onu önce kınadığını sonra aynı duruma düştüğünü söyledi ve affetti beni.Kesinlikle ve kesinlikle kınadığınız şeyi yaşamadan ölmüyorsunuz artık buna inanıyorum.Ve evet dediğiniz gibi asla yapmam dediğim bişeyi yaptım.hatta bir çok şeyi.utanmadım da diyemem ama sevgiden gözüm o kadar kördü ki,bi kişinin varlığı beni o kadar çok mutlu ediyodu ki başka bişey düşünemedim.hepimize böyle hissettiren birileri olmuştur doğru veya yanlış.kimseyi de yargıladığı için suçlayamam yaşamadan anlaşılacak bi durum asla asla değil.kimseye göstermesin Allah.Ve artık tek sığınağım o.burdaki bir çok kişiye ragmen içimin temizliğinden ben eminim ve Allah şahidim.bu yüzden rahatım diyorum.masum birini üzmenin acısını,pişmanlığını fazlasıyla yaşadım.üzülmemem gerektiği halde sevdiğim adamı üzdüğüm için ayrıca kahroldum.Allah herkesi böyle bekarlardan da uzak tutsun inşallah.güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Acıyı gidermek mi istiyorsun?
Aynı oyunu kullanarak, yeni birini bul.
Senin acın böyle geçer.

daha önce sen çok denemişsin sanırım ama çivi çiviyi söker mantığı benlik değil.nacizane yorumların için teşekkür ederim.saçma fikirlerin sende kalsın lütfen.iyi akşamlar.

Bu okuduğum en güzel yorumlardandı teşekkür ederim öncelikle.Ben kendimi hep eleştiriyorum burda da defalarca eleştirdim yorumlarımda zaten.Hatalı bi ilişkim vardı,benim olmayanı sevdim,yanlışı sevdim.Geleceği meçhuldü fazlasıyla,gerçek olup olmayacağı bile belirsiz hayaller kuruyosunuz sadece.Ve evet böyle bi ilişkide aldatılandan çok kandırılan oldum herkes ne derse desin.Çünkü ben söz verdim mi tutarım dediği için verdiği her söze inandığım bi adam beni aylarca bunlarla kandırıp uyuttu sonra da koydu köşeye gitti.yıkarak gitti hemde.Zor tabiki benim için ayda bi kere yüzünü görüyordum anca.Eşi için inanılmaz bir yıkım tabi ki ama benden öğrenmeseydi belki başkasından çok daha kötü bir şekilde öğrenebilirdi değil mi? Kiminle düşüp kalktığı belli değil artık belki bi hastalık kapıp eşinin de hayatını mahvedecekti bilebilir misiniz? olasılıklar tabiki ama olabilirdi. Canı çok yandı biliyorum ben konuştum dinledim kendimce teselli etmeye bile çalıştım çünkü tamamen düşman değil aynı adamı sevip aynı adamdan zarar görmüş iki insanız.ve sonuçta her gününü birlikte geçirdiği adam.benimki onun acısının yanında hiç kalır belkide.o yüzden vicdan azabı çektim ya zaten.ama artık kapatmaya çalışıyorum bu defteri kendi içimde de.vicdan azabı çekmediğime hayret ediyorlar bu olay olalı nerdeyse üç hafta oldu.eşine doğruyu anlattığım için vicdan azabı duymalı mıyım bilmiyorum bence adam duymalı asıl azabı.varsa tabi eğer vicdanı.ki ona bakarsak onun vicdanı asla susmamalı.kandırdığı insanlar 1 değil 2 değil çünkü.

rica ederim,zaten kadına doğruları anlatmanda vicdanlık bir durum yok
o meziyetsiz adamın haltlarını dökmüşsün.ortaya

ama lütfen bundan sonra güçlü ol aşkından ölsen bile yanlış ilişkilere girme
sonucu ne olursa olsun kimseye kendini kullandırtma

ama hatalısın bunu bil kardeşim,o adamla evli oldugunu bilmene ragmen ilişki kurduğun için hatalısın
zaten sende farkındasın

insanoğlu beşer şaşar hayatta insanın başına herşey gelir,önemli olan hatanı yanlışını bulup onları bir daha asla tekrar etmemektir,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim bak ben senden bir kaç yaş küçüğüm
sana kızıyorum çünkü ben artık kadınlarımızın kızlarımızın böyle hüsranlar yaşamasını istemiyorum
sen hatayı en başta yapmışsın bile bile lades demişssin, düşünmen lazımdı evliyken bebeği varken bana gelen benden kime gitmez ki?
insanlık demişsin insanlığa sığmayan çok şey yaşanmış zaten
kim bilir o kadın belki kocasina en ihtiyacı olduğu zaman adam senin yanındaydı kim bilir bu sığar mı canım sence insanlığa

esas soruna gelirsek önce sen neye kırıldığını gücendiğini iyi analiz et
seninki aşk değil kandırılmak hiç değil sadece ben bunu haketmedim diyorsun, esasında o adamı hakkettiğini düşünüyorsun ondan bu sitemler
derdini iyi bil ki ona göre kendine bir yol haritası çiz
hatta beni dinlersen psikolojik yardım al
çünkü çok ağır bir yük bu
kendine iyi bak
lütfen duygularınla hareket etme

Eğer bi adam sevginin ölçütüne bakarak hak edilseydi evet onu hak ediyordum.Ama bu yaşananlardan sonra farkettim ki o adam hiç bi iyiliğe layık değil.Ve gücendiğim şey ilk olacağını bile bile seviyorum deyip beni kullanıp atması.başkasına gitmesi falan değil.yük ağır ama kendim aşabilirim olmazsa bi psikologla görüşmek benim için en iyisi olacak.dediğin gibi çok ağır bir yük çünkü.teşekkür ederim canım

Merhabalar.Dürüst olmak gerekirse okuyunca herkesin yargılayıp kınayacağını biliyorum.yanlış ve topluma aykırı bir ilişkim vardı.25 yaşındayım.Mobil bir online oyunda tanıştık.Ben ilk başta uzak dursam da evli olduğu için o benden etkilendiğini söylüyordu hep bir kaç ay normal konuşmalar oldu ama benimde ilgim arttı ona karşı.ilişkimiz başladı 2 ay yanlış şeyler yaşanır diye korkumdan yanına gitmedim.Sonra bu duruma çok kızdığı için cesaretimi topladım gittim görüştük.Ayda bir kere görüşme fırsatımız oluyordu o da ben de meşguldük çok.Ama hep telefonda konuşup mesajlaşıyorduk gece gündüz.Birlikteyken çok iyi vakit geçiriyorduk günden güne iyice bağlandım.Canınızı hiç düşünmeden verebilecek kadar,onun parmağı çizilse gözleriniz dolacak kadar çok seversiniz ya işte öyle sevdim.Bu söz bile az kalır aslında.onun söylediğine göre daha önce hiç benim onu özlediğim gibi özlenmemiş,sevilmemiş.O böyle hissettiğim ilk erkekti ve ben gerçekten çok sevmediğim için daha önce hiç bir erkeğin elini bile tutmamıştım.Sonra aramızdaki yakınlığa,bana olan sözde bağlılığına,seni hiç bırakıp gitmiycem demelerine inanıp ilk birlikteliğimi yaşadım.bırakıp gitmeyeceğine inandığım için yaptım.gelecek beklemiyordum ama hayatımdaki yerini sevdiğim için sadece o yerini korusun istedim ve bana söz vermişti bende inanıp böyle bir şeye kalkıştım.Ertesi gün bırakıp gitmedi tabi ki ama 4 ay sonra başka bir bayanla daha ilişkisi olduğunu öğrendim.Hatta bizim kaldığımız eve gitmeye çalıştıklarının haberini aldım ve ilişkimiz bu yüzden bitti.çok severken bunu yaşamak çok ağır geldi.tek gecelik bişey olduğunu sandım o yüzden düzelelim istedim ama olmadı.iki ay geçti her gün ağlayarak ve sonunda başka birisi için bıraktığını anladım.Çok sinirlendim.Yaşadığımız onca şeyden sonra,ona hissettiğim o temiz sevgiye karşılık bu yaşadıklarımı hak etmediğimi düşündüm.Çok kızdım.Arkadaşlarına anlattım önce yaptıklarını.İnanamadılar.bana da anlattım diye saydı sövdü.bi bayana edilebilecek en ağır küfürleri etti.ailemi bile karıştırdı bunun için işe.bende sadece hak etmediğim o küfürleri görünce sabrım taştı.8 ay yaptığı her şeye sabrettim verdiği bütün acılara sevdiğim için katlandım ama dayanamadım o hakaretleri görünce.eşini arayıp her şeyi anlattım.beni üzdüğü gibi üzülsün seviyorum diyenden gelen zarar nasıl kötü oluyormus anlasın istedim.Ama sonra sevdiğim adamın canını yaktığım için vicdan azabından kıvrandım.kalktım istanbula gittim haber verdim ama gelmedi.iki gece havaalanında kaldım gelir de içimdekileri anlatma fırsatı bulurum umuduyla ama olmadı.ben vicdanımı orda hafifletip bu ilişkiyi de orda bırakıp evime döndüm sandım ama kendimi kandırmışım.eşiyle arasını düzelttiğini düşünüyorum.günlerdir hiç bir irtibatımız yok.O benim hayatımı günaydın demesiyle cennete çevirirdi şimdi cehennemden farksız bir dünyam var.sevgi sökülüp atılmıyormuş.yaşadıklarımı unutamıyorum.o mutlu yine ama ben ondan daha çok hak ettiğim halde çok mutsuzum.hakkımı asla helal etmiyorum ona ahım var tutar mı bilinmez.kimseye anlatamıyorum.bu aşk acısını,hayal kırıklığımı nasıl unutucam yardımcı olur musunuz ? :(

okuduktan sonraki tek yorumum EDEN BULUR. çare yok namaz kılın tövbe edin derım ben en azndn ıcınız ferahlar allaha sıgınmak yeeterlı.

rica ederim,zaten kadına doğruları anlatmanda vicdanlık bir durum yok
o meziyetsiz adamın haltlarını dökmüşsün.ortaya

ama lütfen bundan sonra güçlü ol aşkından ölsen bile yanlış ilişkilere girme
sonucu ne olursa olsun kimseye kendini kullandırtma

ama hatalısın bunu bil kardeşim,o adamla evli oldugunu bilmene ragmen ilişki kurduğun için hatalısın
zaten sende farkındasın

insanoğlu beşer şaşar hayatta insanın başına herşey gelir,önemli olan hatanı yanlışını bulup onları bir daha asla tekrar etmemektir,

en büyük hata kendini kullandırtmakmış onu anladım.hatamın farkındayım fazlasıyla.keşke en başından görebilseydim sonunu asla bu yola girmezdim.inşallah benim başıma gelen başkasının başına gelmez.

başından yanlış başlayan bir işin doğru sonlanması çok zor.aşk acısı kötüdür ama enazından içini daha fazla hata yapmıyorum diyerek rahatlamalısın.herşeyin ilacı zaman ve hatandan ders almalısın :((

en büyük hata kendini kullandırtmakmış onu anladım.hatamın farkındayım fazlasıyla.keşke en başından görebilseydim sonunu asla bu yola girmezdim.inşallah benim başıma gelen başkasının başına gelmez.

e artık biliyosun ona göre önüne bak,yeni bir sayfa aç kendine
tövbe et unut o adamıda yaşadıklarınıda

Back
X