- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
kişi kınadığı bir şeyi yaşamadan ölmezmiş.
onayladığım bir şey değil ama kınayamam asla.
insanız herşey bizim için,yüce yaradan öyle bir şaşırtır ki ne ahlak ne etik anlayışı kalır geriye.
bir bakmışsın aslaa... dediğin herşeyi yapıvermişsin.
ben bu tür durumlarda erkeği suçlarım erkek karısını aldatmaya utanmıyorsa diğer taraf neden utansın.
gelebilecek yorumlara istinaden evet evliyim bende bir gün kocam beni aldatırsa diğer kadına değil kendi kocama gücenirim
çünkü benim kocam o,beni aldatan o...
konu sahibi arkadaşım,allaha sığınmaktan başka yapabileceğin bir şey yok,yaradan affedicidir emin ol.
ne günahlar işleyip af dileyenler var seninki onlarınkinin yanında bembeyaz kalır.
dua et ve hayatına bak.hata yapma demeyeceğim,insanız hata yapa yapa doğruyu bulacağız ama yapacağın hatalar yaşamını ve başka insanların
hayatını kötü anlamda etkilemez dilerim.
sağlıcakla kal.allah yardımcın olsun.
Geçen sene en yakın arkadaşımın evli biriyle iliişkisi vardı ve bağlarımı kopardım uzaklaştım ondan.Tek kelime konuşmadım bile.Sonra bi baktım aynı duruma düşmüşüm.arayıp özür diledim.üniversiteden bi arkadaşının da onu önce kınadığını sonra aynı duruma düştüğünü söyledi ve affetti beni.Kesinlikle ve kesinlikle kınadığınız şeyi yaşamadan ölmüyorsunuz artık buna inanıyorum.Ve evet dediğiniz gibi asla yapmam dediğim bişeyi yaptım.hatta bir çok şeyi.utanmadım da diyemem ama sevgiden gözüm o kadar kördü ki,bi kişinin varlığı beni o kadar çok mutlu ediyodu ki başka bişey düşünemedim.hepimize böyle hissettiren birileri olmuştur doğru veya yanlış.kimseyi de yargıladığı için suçlayamam yaşamadan anlaşılacak bi durum asla asla değil.kimseye göstermesin Allah.Ve artık tek sığınağım o.burdaki bir çok kişiye ragmen içimin temizliğinden ben eminim ve Allah şahidim.bu yüzden rahatım diyorum.masum birini üzmenin acısını,pişmanlığını fazlasıyla yaşadım.üzülmemem gerektiği halde sevdiğim adamı üzdüğüm için ayrıca kahroldum.Allah herkesi böyle bekarlardan da uzak tutsun inşallah.güzel yorumunuz için teşekkür ederim