• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun🥺 Vajinal kaşıntı ve kahverengi akıntı neden olur?

Lesia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
158
-12
11
Günaydın arkadaşlar, 2-3 gündür inanılmaz ve geçmeyen bir kaşıntı var vajinamda ve dün başlayan kahverengi akıntı. 22 yaşındayım ilk kez başıma böyle birşey geliyor, korkuyorum. Ne yapabilirim? Neden olabilir yaşayan var mı?

Günaydın arkadaşlar, 2-3 gündür inanılmaz ve geçmeyen bir kaşıntı var vajinamda ve dün başlayan kahverengi akıntı. 22 yaşındayım ilk kez başıma böyle birşey geliyor, korkuyorum. Ne yapabilirim? Neden olabilir yaşayan var mı?
Mantar oluşmuş.en kısa sürede bir üroloji doktoruna gidin gerekli krem ve fitillerle hemen geçer

Çok teşekkür ederim. Doktora gitmekten de çekiniyorum şuan bi iki gün bekleyip geçmezse öyle gitmeyi düşünüyorum
Gün geçtikce mantar daha da artar ve kaşıntı çoğalır ne kadar erken tedavi okadar iyi.tabi gidip gitmemek sizin kararınız.geçmiş olsun

Akıntı kahverengi miydi? Googledan biraz baktım korktum da mantarda beyaz olduğu yazıyordu ondan soruyorum
Hayır kahverengi idi benim de evet beyaz olan da var süt kesini şeklinde oluyormuş mantardan korkmayın Bşraz zor geçiyor ben artık o bölgeme sabun kullanmıyorum pamuklu da çamaşır kullanıyorum o şekilde devam edin siz de geçer ama fitil tedavisi alın bence

Back
X