Lütfen yardımcı olur musunuz gebe olabilir miyim

bursa166116

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
55
21
3
31
Hamile olabilir miyim resimde biraz daha koyu çıktı gerçi adetime 4 gün var. Birde bardağa idrarımı koyduğumda yanlışlıkla ekranın yarısına değdi hemen yukarı çektim ondan koyu çıkar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• B4F9E11C-B4B8-4DC3-B6F7-06B7B9074F3D.webp
    B4F9E11C-B4B8-4DC3-B6F7-06B7B9074F3D.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 235
Hamile olabilir miyim resimde biraz daha koyu çıktı gerçi adetime 4 gün var. Birde bardağa idrarımı koyduğumda yanlışlıkla ekranın yarısına değdi hemen yukarı çektim ondan koyu çıkar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
ekran dedıgın yerde naylon plastık bısı var cam gıbı :)o ıdrara tutulan cınsı oldugundan hep sıcrar bısekılde:)

Biraz bekleyin yine tekrarlayın inşallah hamişsinizdir:)) 🌸

Kesinlikle siz hamile misiniz yada başınızdan geçti mi
Ben de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum ama 🙄
A1FE01A1-1821-4ACE-B6BB-E2C3499F5594.webp

Son düzenleme:
Ben de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum ama 🙄
Ben de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum ama 🙄Eki Görüntüle 3075318
Ayyy bilemedim hafif var ama bende anlamıyorum ki inşallah hamilesinizdir

sizin baya belli sankı inşallah hamilesinizdir. çok heyecanlı 🥳🥳🥳🥳

Ben de aradayım şuan 2 gün sonra beklenen adet 4 gün kala test yaptım benim de çok çok silik çıktı konu açtım hatta bakmak isterseniz ümitlenmek istemiyorum ama 🙄Eki Görüntüle 3075318
benim bat 01.06.2022 ama adet belirtim bile yok 😑 normalde her ay gögüslerim şişerdi kasıklarımda agrım olurdu sivilce çıkardı. hiç biri yok sadece beyaz bir akıntım ara arada kasıklarımda sancı oluyor oda batıp gidiyor. bu ay neden boyle oldu anlamadım gebelik belirtisi mi bunlar bilmiyorum 🙃

Back
X