- 14 Eylül 2021
- 2.304
- 1.433
- 63
- Konu Sahibi bursa166116
Belirtiniz var miydiHehe aynen cam var ama yine de diyim dedim kullanım talimatinda ucunu geçirmeyin diyince![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiniz var miydiHehe aynen cam var ama yine de diyim dedim kullanım talimatinda ucunu geçirmeyin diyince![]()
Benimde sekizi bat tarihim klomen kullandım ama bendede hiç bir belirti yokbenim bat 01.06.2022 ama adet belirtim bile yoknormalde her ay gögüslerim şişerdi kasıklarımda agrım olurdu sivilce çıkardı. hiç biri yok sadece beyaz bir akıntım ara arada kasıklarımda sancı oluyor oda batıp gidiyor. bu ay neden boyle oldu anlamadım gebelik belirtisi mi bunlar bilmiyorum
![]()
benım yarın regli günüm halsizlik yorgunluk dışında bır belirtim yok. adet agrım bile yok çok heyecanlıyım yarın nolcak bilmiyorum ama gebelik varmış gibi hissetmiyorum maalesef adet olacakmışım gibi hissediyorumBenimde sekizi bat tarihim klomen kullandım ama bendede hiç bir belirti yok
Maşallah bayağı koyu çıkmış ikinci çizgiHamile olabilir miyim resimde biraz daha koyu çıktı gerçi adetime 4 gün var. Birde bardağa idrarımı koyduğumda yanlışlıkla ekranın yarısına değdi hemen yukarı çektim ondan koyu çıkar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Test yaptinmibenım yarın regli günüm halsizlik yorgunluk dışında bır belirtim yok. adet agrım bile yok çok heyecanlıyım yarın nolcak bilmiyorum ama gebelik varmış gibi hissetmiyorum maalesef adet olacakmışım gibi hissediyorum![]()
Belli oldu mu ?Yaaaa maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Erken gebelik testi yapmışmıydınız sizde
Teste var gözüküyordu pazartesi kan verdim 100 dü değerim inşallah olmuştur hala şüphe var adetim cuma olması lazım gelmedi şükür. Kasıklarım da da ağrı var insanı korkutuyorBelli oldu mu ?
Betayi 2 günde bir tekrar verip ilerlemeyi kontrol edersiniz hayırlı olsunTeste var gözüküyordu pazartesi kan verdim 100 dü değerim inşallah olmuştur hala şüphe var adetim cuma olması lazım gelmedi şükür. Kasıklarım da da ağrı var insanı korkutuyor![]()
Cuma sabahi yaptim ama negatif çıktı. Bugun gecikmemin 4.gunu pazartesiye kadar gelmezse doktora gidicem canım hayırlısı artik :) sende durumlar nedir ?Test yaptinmi
Bende beklemedeyim hâlâ Çarşamba gününü bekliyormCuma sabahi yaptim ama negatif çıktı. Bugun gecikmemin 4.gunu pazartesiye kadar gelmezse doktora gidicem canım hayırlısı artik :) sende durumlar nedir ?
Bugün gene yaptırdım 33 gün sizce değer nasıl normal miBetayi 2 günde bir tekrar verip ilerlemeyi kontrol edersiniz hayırlı olsun![]()
1 haftada 100 den 1000 kusur normal bence canım yani doktor değilim ama ikiz sanmıyorumBugün gene yaptırdım 33 gün sizce değer nasıl normal miikiz gebelik olacak kadar yüksek değil herhalde
Doktora göründün mü? Alttan muayenede kese gözükebilir sanki bu değerleBugün gene yaptırdım 33 gün sizce değer nasıl normal miikiz gebelik olacak kadar yüksek değil herhalde
Yok daha gitmedim canım gözükmez olumsuz bir şey derler diye gidemiyorum.allah korusun dış gebelik vesaire diye. Alttan muayenenin zararı var mı kiDoktora göründün mü? Alttan muayenede kese gözükebilir sanki bu değerle
Haftaya salı falan gittiğinde 8000 leri geçer değerin rahat görünür bence keseYok daha gitmedim canım gözükmez olumsuz bir şey derler diye gidemiyorum.allah korusun dış gebelik vesaire diye. Alttan muayenenin zararı var mı ki
İnşallah canım bekleyemiyorum da cuma gitsem mi bilemedim.dış gebelik olur mı diye korkuyorum inşallah değildirHaftaya salı falan gittiğinde 8000 leri geçer değerin rahat görünür bence kese
Değerin çok güzel inşallah sağlıklı olacakİnşallah canım bekleyemiyorum da cuma gitsem mi bilemedim.dış gebelik olur mı diye korkuyorum inşallah değildir
Yaaaaa inşallah içimi ferahlattınDeğerin çok güzel inşallah sağlıklı olacak![]()
Annem yüzünden içime öyle doğuyor dedi de1 haftada 100 den 1000 kusur normal bence canım yani doktor değilim ama ikiz sanmıyorum![]()