Lütfen yardımcı olur musunuz gebe olabilir miyim

benim bat 01.06.2022 ama adet belirtim bile yok 😑 normalde her ay gögüslerim şişerdi kasıklarımda agrım olurdu sivilce çıkardı. hiç biri yok sadece beyaz bir akıntım ara arada kasıklarımda sancı oluyor oda batıp gidiyor. bu ay neden boyle oldu anlamadım gebelik belirtisi mi bunlar bilmiyorum 🙃
Benimde sekizi bat tarihim klomen kullandım ama bendede hiç bir belirti yok

Benimde sekizi bat tarihim klomen kullandım ama bendede hiç bir belirti yok
benım yarın regli günüm halsizlik yorgunluk dışında bır belirtim yok. adet agrım bile yok çok heyecanlıyım yarın nolcak bilmiyorum ama gebelik varmış gibi hissetmiyorum maalesef adet olacakmışım gibi hissediyorum 😥

Hamile olabilir miyim resimde biraz daha koyu çıktı gerçi adetime 4 gün var. Birde bardağa idrarımı koyduğumda yanlışlıkla ekranın yarısına değdi hemen yukarı çektim ondan koyu çıkar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Maşallah bayağı koyu çıkmış ikinci çizgi 🐣

Teste var gözüküyordu pazartesi kan verdim 100 dü değerim inşallah olmuştur hala şüphe var adetim cuma olması lazım gelmedi şükür. Kasıklarım da da ağrı var insanı korkutuyor 🥺
Betayi 2 günde bir tekrar verip ilerlemeyi kontrol edersiniz hayırlı olsun 😙

Betayi 2 günde bir tekrar verip ilerlemeyi kontrol edersiniz hayırlı olsun 😙
Bugün gene yaptırdım 33 gün sizce değer nasıl normal mi 🥹 ikiz gebelik olacak kadar yüksek değil herhalde

Eklentiler

• 85116375-0A62-469D-8F70-300B126A5549.webp
    85116375-0A62-469D-8F70-300B126A5549.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 54
Yok daha gitmedim canım gözükmez olumsuz bir şey derler diye gidemiyorum.allah korusun dış gebelik vesaire diye. Alttan muayenenin zararı var mı ki
Haftaya salı falan gittiğinde 8000 leri geçer değerin rahat görünür bence kese

Back
X