Lütfen yardımcı olur musunuz ? Serklaj olanlar

Helin7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
5
0
1
14.haftamda serklaj oldum.serklaj olanlar lütfen yardımcı olur musunuz ? Ağrı şikayetim var 21.haftamdayım lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız

14.haftamda serklaj oldum.serklaj olanlar lütfen yardımcı olur musunuz ? Ağrı şikayetim var 21.haftamdayım lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Merhaba nasıl oldunuz. Bebeğiniz dünyaya geldi mi bende 2 gün önce oldum serklaj. Ameliyattan çıktığımda çok kötüydüm ağrı ve acım çok fazlaydı sizdede öyle oldu mu? Ve sonrasında neler yaşadınız

Merhaba nasıl oldunuz. Bebeğiniz dünyaya geldi mi bende 2 gün önce oldum serklaj. Ameliyattan çıktığımda çok kötüydüm ağrı ve acım çok fazlaydı sizdede öyle oldu mu? Ve sonrasında neler yaşadınız
Öncelikle geçmiş olsun.. Doktorum bana da ikinci hamileliğim için serklaj olacak dedi. Sizin durumunuz nedir acaba? Açıkçası süreci merak ediyorum da

Buraya ugrayan olur diye yaziyorum, benim ikizlerim 36.haftada dogdular. 12.haftada serklaj yapilmisti. Bastan beri uzunluk 2.5cm idi.
Ustelik rahim boyutu da kucuktu.

Serklaj sonrasi yatarak istirahatle gecirdim gebeligimi.
Hic merak etmeyin, bebegin dunyaya gelmesi nasipte varsa hicbir sey engel olamiyor. bu durumum size moral olsun...

Back
X