- 19 Aralık 2022
- 26
- 13
- 3
- 34
- Konu Sahibi Papatyaa1267
-
İnşallahçıkmış işte hamişin
İnşallah
Canım bunun neresi silik resmen burdayım diye bağırıyorEki Görüntüle 3179086 Reglim 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle çıktı umutlanmalı mıyım yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim ilk o yüzden korkuyorum biraz emin olamadımCanım bunun neresi silik resmen burdayım diye bağırıyor. Hayırlı olsun gebelik var
Amin inşallahSağ salim kavuştursun rabbim kuzuna inşallah
Bundan koyusu nerdeyse 6-7 aylık bebek olur gayet yeterli koyulukta bence kan testi verin derim.tebrim ederimEki Görüntüle 3179086 Reglim 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle çıktı umutlanmalı mıyım yardımcı olursanız sevinirim
Rahat ol stres yapma yarın kan vererek değerlerini 2 günde bir takip etmelisinTeşekkür ederim ilk o yüzden korkuyorum biraz emin olamadım
Yarın sabah kan vericem teşekkür ederimBundan koyusu nerdeyse 6-7 aylık bebek olur gayet yeterli koyulukta bence kan testi verin derim.tebrim ederim
Sabah ilk işim kan vermek olacak inşallahRahat ol stres yapma yarın kan vererek değerlerini 2 günde bir takip etmelisin
Teşekkür ederimBencede çizgi var hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinEki Görüntüle 3179086 Reglim 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle çıktı umutlanmalı mıyım yardımcı olursanız sevinirim
Amin inşallah teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Eki Görüntüle 3179086 Reglim 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle çıktı umutlanmalı mıyım yardımcı olursanız sevinirimerhaba belirtileriniz va
merhaba belirtileriniz nelerdiEki Görüntüle 3179086 Reglim 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle çıktı umutlanmalı mıyım yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 3179086 Reglim 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle çıktı umutlanmalı mıyım yardımcı olursanız sevinirim
Adet gecikmen var miTeşekkür ederim ilk o yüzden korkuyorum biraz emin olamadım
Evet 6 gün geciktiAdet gecikmen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?