Lütfen yardımcı olur musunuz

Ordinary Personn

Kalbiniz kaderiniz olsun..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
1.267
1.241
133
Mrb bugün aşılama yaptım. Eşimin test sonuçlarını göstermek istiyorum. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Ben hiçbir şey anlamadım. Sperm tahlilimiz 9 ay öncesine ait. Bugünki sperm yıkama işlemi aşılama içindi.

Eklentiler

• 107FFCF6-417D-447F-B038-82CD767FC510.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 1E35804F-2D1B-45AE-A08B-F5F5092B9693.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 85
Bal0ncuk Boncuğum sana yardımcı olur canım

Merhaba gayet iyi sonuçlar aşılama için yeterli.. Ama aşılama tutma şansı herkeste aynı.. Doğal gebelik gibi düşünün..
Fakat değerler güzel

Merhaba gayet iyi sonuçlar aşılama için yeterli.. Ama aşılama tutma şansı herkeste aynı.. Doğal gebelik gibi düşünün..
Fakat değerler güzel
Çok teşekkür ederim. Eşim ameliyat olduğu için merak ettim tahlil sonuçlarını açıkçası. Çok sağolun dilerim sizde kavuşun meleğinize

Ben aşılamayla hamile kaldım. Şimdi baktım, yıkama sonrası 5 milyon sperm varmış ve hareketlilik %100 müş. Doktorum 5 milyondan az olursa ihtimal düşer demişti. Yazdığım sonucu görünce de çok umutlu konuşmuştu. Bana sizdeki yıkama sonrası hareketlilik biraz az geldi. Ama bu sadece ihtimali düşüren bir şey, inşallah güzel haberler alırsınız.

5 milyonmu vardı sadece sperm ?
sizdeki sorun tam olarak neydi
2 gün önce bende aşılama oldum ondan cok merak ediyorum

5 milyonmu vardı sadece sperm ?
sizdeki sorun tam olarak neydi
2 gün önce bende aşılama oldum ondan cok merak ediyorum
Ileri hizli hareketli sperm oraninda biraz dusukluk vardi. Yikama oncesi 100 kusur milyon sperm varmis. Hareketlilik %48mis ama ileri hizli hareketlilik cok dusukmus. Yikama sonrasi 5 milyon sperm kalmis ama hepsi ileri hareketliymis.

Öyle mi Bana da hareket az gelmişti ama doktor hiç bahsetmedi gayet iyi dedi. Bende aydınlanmak adına sizlere sordum..

Selam kızlar bugün aşılama oldum ileri hareketlilik %98 ben de pko vardı yumurtsm büyüdü ve çatlatıldı tavsiyeleriniz var mı aşılama sonrası için
Yani dinlenmek galiba tek tavsiye bu olabilir hoş bende olmadı oğlumdan dolayı ama sanırım hamileyim. Dün idrar testinde çift çizgiyi gördüm.

Yani dinlenmek galiba tek tavsiye bu olabilir hoş bende olmadı oğlumdan dolayı ama sanırım hamileyim. Dün idrar testinde çift çizgiyi gördüm.
Ayy canım ben de gördüm ama iğnedendi artık siliniyor sabah hafif çizgi gördüm hassas test de bı sabah yine yapıcam 10. Gün iğne de pztesi kan vericem belirtin oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…