- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Mrb bugün aşılama yaptım. Eşimin test sonuçlarını göstermek istiyorum. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Ben hiçbir şey anlamadım. Sperm tahlilimiz 9 ay öncesine ait. Bugünki sperm yıkama işlemi aşılama içindi.
Çok sevinirimBal0ncuk Boncuğum sana yardımcı olur canım
Şu kızı her yere ben de etiketliyorum. Analizcibaşı oldu yeminle.Bal0ncuk Boncuğum sana yardımcı olur canım
Şimdi artık geç oldu ama etiketledim mutlaka görür ben çok bilmem detaylı yardımcı olmak isterdimÇok sevinirim
Evet yaŞu kızı her yere ben de etiketliyorum. Analizcibaşı oldu yeminle.
Çok teşekkür ederim. Eşim ameliyat olduğu için merak ettim tahlil sonuçlarını açıkçası. Çok sağolun dilerim sizde kavuşun meleğinizeMerhaba gayet iyi sonuçlar aşılama için yeterli.. Ama aşılama tutma şansı herkeste aynı.. Doğal gebelik gibi düşünün..
Fakat değerler güzel
Çok teşekkür ederim size deŞimdi artık geç oldu ama etiketledim mutlaka görür ben çok bilmem detaylı yardımcı olmak isterdim
5 milyonmu vardı sadece sperm ?Ben aşılamayla hamile kaldım. Şimdi baktım, yıkama sonrası 5 milyon sperm varmış ve hareketlilik %100 müş. Doktorum 5 milyondan az olursa ihtimal düşer demişti. Yazdığım sonucu görünce de çok umutlu konuşmuştu. Bana sizdeki yıkama sonrası hareketlilik biraz az geldi. Ama bu sadece ihtimali düşüren bir şey, inşallah güzel haberler alırsınız.
Ileri hizli hareketli sperm oraninda biraz dusukluk vardi. Yikama oncesi 100 kusur milyon sperm varmis. Hareketlilik %48mis ama ileri hizli hareketlilik cok dusukmus. Yikama sonrasi 5 milyon sperm kalmis ama hepsi ileri hareketliymis.5 milyonmu vardı sadece sperm ?
sizdeki sorun tam olarak neydi
2 gün önce bende aşılama oldum ondan cok merak ediyorum
Öyle miBen aşılamayla hamile kaldım. Şimdi baktım, yıkama sonrası 5 milyon sperm varmış ve hareketlilik %100 müş. Doktorum 5 milyondan az olursa ihtimal düşer demişti. Yazdığım sonucu görünce de çok umutlu konuşmuştu. Bana sizdeki yıkama sonrası hareketlilik biraz az geldi. Ama bu sadece ihtimali düşüren bir şey, inşallah güzel haberler alırsınız.
Yani dinlenmek galiba tek tavsiye bu olabilir hoş bende olmadı oğlumdan dolayı ama sanırım hamileyim. Dün idrar testinde çift çizgiyi gördüm.Selam kızlar bugün aşılama oldum ileri hareketlilik %98 ben de pko vardı yumurtsm büyüdü ve çatlatıldı tavsiyeleriniz var mı aşılama sonrası için
Ayy canım ben de gördüm ama iğnedendi artık siliniyor sabah hafif çizgi gördüm hassas test de bı sabah yine yapıcam 10. Gün iğne de pztesi kan vericem belirtin oldu muYani dinlenmek galiba tek tavsiye bu olabilir hoş bende olmadı oğlumdan dolayı ama sanırım hamileyim. Dün idrar testinde çift çizgiyi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?