Testler görünmüyor atmamışsın sanırsamLütfen yardımcı olun sizce bu testlere göre ben hamile miyimdir eşime soyleyebilir miyim ?
Bunu öğrenmek için yeni üye oldum becerebilirsem hemen atacağımTestler görünmüyor atmamışsın sanırsam
Testler görünmüyor atmamışsın sanırsam
Bunu öğrenmek için yeni üye oldum becerebilirsem hemen atacağım
3 gün var daha adet günümeadetiniz geciktimi
Teşekkür ederim ama kan testine gidebilmem için önce söylemem lazım eşime inşallah dugrudur testlerhayırlı olsun kuzum hamilesin daha çok yeni olduğu için böyle silik sen yine de kan testi ver ultrasonla baktıkları kağıdı sa kutuya kıy bu testleri de öyle m süpriz yap bence
Gercekten mi ya o kadar şaşkınım ki o kadar istedikkiHayırlı olsun cnm
3 testte yanılıyo olamaz cnm hamilesin maşallahGercekten mi ya o kadar şaşkınım ki o kadar istedikki
Evet hepsini bugün yaptım3 testte yanılıyo olamaz cnm hamilesin maşallahhepsini bugün mü yaptın testlerin
Darısı biz gibi bekleyenlere inşallah kuzum dua et hamilelerin duası kabul olurmuşGercekten mi ya o kadar şaşkınım ki o kadar istedikki
İnsallah isteyen herkesin kucağını doldursun rabbimDarısı biz gibi bekleyenlere inşallah kuzum dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Öyle yapacağım inşallah akşamına da direk hastane heralde emin olmam lazım sanırımhayırlı olsun ,
eczaneden bir küçük emzik al bir patik testlerle birlikte kutuya koy süpriz olsun
7.ayimiza girdik biz ama eşim yanımda yoktu 6 aydır umarım vardır test yanilmiyordur da hayal kırıklığına ugramayiz..Hayırlı olsun canım darısı bizim gibi tüm isteyenlere . ne zamandır bekliyorsun anne olmak için
Allah aratmamış ne güzel7.ayimiza girdik biz ama eşim yanımda yoktu 6 aydır umarım vardır test yanilmiyordur da hayal kırıklığına ugramayiz..
Çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşallah öğrenince yazarım inşallah pozitifdir..Allah aratmamış ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?