Testiniz zaten negatif görünüyorMerhaba öncelikle ben 9 gün önce sürtünme ilişkisi yaşadım başta kondom vardı en son da kondomsuz bir şekilde oldu kesinlikle cinsel ilişkiye girmedik veya vajina içine doğru boşalma olmadı son birleşmede. Şuan regl olmam gerekiyor ve ben günlerdir karın ağrısı çekiyorum 2 3 gündür idrarla beraber veya leke şeklinde kan geliyor bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ama yine de korkuyorum stres yapıyorum sizce ne yapmalıyım hangi yola başvurmalıyım lütfen yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Testiniz
ilişki üzerinden 9 gün geçti erken mi test yaptım bilmiyorum onun için sordum yani kesin sonuç belli olurmu bu kadar süre içerisinde?Testiniz zaten negatif görünüyor
Bilmiyorum o konuda bilgim yok ama bazıları da geç gösteriyor kendiniilişki üzerinden 9 gün geçti erken mi test yaptım bilmiyorum onun için sordum yani kesin sonuç belli olurmu bu kadar süre içerisinde?
Test için erken sanırım stresten tam sokulememissiniz bir iki gün daha bekleyip testi tekrarlayin olmazsanizMerhaba öncelikle ben 9 gün önce sürtünme ilişkisi yaşadım başta kondom vardı en son da kondomsuz bir şekilde oldu kesinlikle cinsel ilişkiye girmedik veya vajina içine doğru boşalma olmadı son birleşmede. Şuan regl olmam gerekiyor ve ben günlerdir karın ağrısı çekiyorum 2 3 gündür idrarla beraber veya leke şeklinde kan geliyor bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ama yine de korkuyorum stres yapıyorum sizce ne yapmalıyım hangi yola başvurmalıyım lütfen yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
teşekkür ederimBilmiyorum o konuda bilgim yok ama bazıları da geç gösteriyor kendini
sizce hamilelk mümkün müdürTest için erken sanırım stresten tam sokulememissiniz bir iki gün daha bekleyip testi tekrarlayin olmazsaniz
Zannetmiyorum kesinliklesizce hamilelk mümkün müdür
Boşalma olmadıysa gebelik nasıl olacak? Sürtüne sürtüne hastalık kapacaksınız
Hamile değilsiniz ve hamile olamazsınız. Yatın fosur fosur uyuyun sabah da bi güzel kahvaltı yapın,keyfinize bakın ayol.Merhaba öncelikle ben 9 gün önce sürtünme ilişkisi yaşadım başta kondom vardı en son da kondomsuz bir şekilde oldu kesinlikle cinsel ilişkiye girmedik veya vajina içine doğru boşalma olmadı son birleşmede. Şuan regl olmam gerekiyor ve ben günlerdir karın ağrısı çekiyorum 2 3 gündür idrarla beraber veya leke şeklinde kan geliyor bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ama yine de korkuyorum stres yapıyorum sizce ne yapmalıyım hangi yola başvurmalıyım lütfen yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
zevk suyu kaçmış olamaz mıBoşalma yok ne gebeliği?
zevk suyu kaçmış olamaz mı
ah keşke keşke ablacım söylediğin gibi uygulayabilme her saniye elimde telefon sürekli araştırma içerisindeyim aslında bana da saçma geliyor bu şekilde hamile kalmak ama diyorum ya olduysa insan bir şekilde rahatlamak istiyor.Hamile değilsiniz ve hamile olamazsınız. Yatın fosur fosur uyuyun sabah da bi güzel kahvaltı yapın,keyfinize bakın ayol.
anlıyorum ben sizi, kızmayın
Kızım mümkün değil,rahat ol.ah keşke keşke ablacım söylediğin gibi uygulayabilme her saniye elimde telefon sürekli araştırma içerisindeyim aslında bana da saçma geliyor bu şekilde hamile kalmak ama diyorum ya olduysa insan bir şekilde rahatlamak istiyor.
İyide benim vajinismus hastasıyım arkadaşım sürtünme yoluyla hamile kaldı. Hala vajinismusu atlatmış değil 1 oğlu var??Kızım mümkün değil,rahat ol.
İlk kez duydum. Demekki ihtimal varmış. Aaaa şoktayım.İyide benim vajinismus hastasıyım arkadaşım sürtünme yoluyla hamile kaldı. Hala vajinismusu atlatmış değil 1 oğlu var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?