Şimdi çektim böyle oldu en sonBirkaç gün daha devam edin teste pik noktası değil
Belim ve kaşığımda ağrım var inşallah yaklaşmıştır. Gerçekten beklemek sabır işiTam iki çizgi net pik noktası demek yaklaşmış siz bugünleri değerlendirin piki değerlendirin pikten sonra tekrar test yapın silikleşmeye başlıyorsa yumurta çatladı demek
Yaklaşmış baya koyulaşmış siz değerlendirin mutlakaBelim ve kaşığımda ağrım var inşallah yaklaşmıştır. Gerçekten beklemek sabır işi
İnşallah, hamilesiniz sanırım bana da dua eder misiniz ismim SümeyyeYaklaşmış baya koyulaşmış siz değerlendirin mutlaka
Tabi inşallah Allah sizde tez vakitte bebiş nasip ederİnşallah, hamilesiniz sanırım bana da dua eder misiniz ismim Sümeyye
AminTabi inşallah Allah sizde tez vakitte bebiş nasip eder
Çatlamış gibi canım sen gene değerlendir boş gecme catlamayi bekleme değerlendir hep ben öyle yaptım şuan hamileyim inşallah gebe kalırsınon dakika önce yaptım böyle çıktı sizce çatlamış mı
Ayıptır söylemesi 28,29 Haziran ve 1 Temmuz değerlendirdik. Heralde yakalamışızdır diye düşünüyorum hücreler 2 gün duruyor yaÇatlamış gibi canım sen gene değerlendir boş gecme catlamayi bekleme değerlendir hep ben öyle yaptım şuan hamileyim inşallah gebe kalırsın
Zor zamanlar ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım . Siz de bu sefer yakalamış gibisiniz pik zamanınıAyıptır söylemesi 28,29 Haziran ve 1 Temmuz değerlendirdik. Heralde yakalamışızdır diye düşünüyorum hücreler 2 gün duruyor ya
Ay inşallah çok teşekkürlerZor zamanlar ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım . Siz de bu sefer yakalamış gibisiniz pik zamanını
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah dua edicem size
Olsun sen gene degerlendir bişi olmazAyıptır söylemesi 28,29 Haziran ve 1 Temmuz değerlendirdik. Heralde yakalamışızdır diye düşünüyorum hücreler 2 gün duruyor ya
Evet konunuza baktım okudum maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinOlsun sen gene degerlendir bişi olmazbende karışıktı ovu 15 16 pik 17 18 silik 19 20 pik 22 silik ve gebe oldumu 28 Haziran'da ovulasyon testi ile öğrendim kan testimde pozitifti
Hadi bakalım hayırlısı olsun dilerim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin rabbim Allah istiyen herkese nasip etsin.Evet konunuza baktım okudum maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbelki yarın da yaparım bakalım ne çıkacak
Amin inşallahHadi bakalım hayırlısı olsun dilerim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin rabbim Allah istiyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?